:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: THE FLASH
PERSBERICHT: THE FLASH
Bron: Warner - Datum: 2023-09-19 - Geplaatst door: Werner
THE FLASH 

Bekijk The Flash bij u thuis!

Enter the Speed Force en ontketen de snelheid van de snelste superheld ter wereld! Barry Allen, beter bekend als The Flash, racet naar uw tv en is vanaf 18 oktober beschikbaar op DVD, Blu-ray en 4K. Deze opwindende film zit boordevol hilarische knipogen naar popcultuur en andere superheldenavonturen, en heeft zelfs de iconische Michael Keaton (Birdman, The Founder) doen terugkeren in zijn befaamde rol als Batman. The Flash is vanaf 18 oktober beschikbaar op DVD, Blu-ray en 4K UHD.

Synopsis
The Flash gebruikt zijn superkrachten om terug in de tijd te reizen en de toekomst zonder opzet te veranderen. Zal het ultieme offer genoeg zijn om het universum te resetten? Met de release van The Flash op DVD, Blu-ray en 4K op 18 oktober, krijgen fans niet alleen de kans om Barry Allen's epische avontuur in hun eigen thuisbioscoop te beleven, maar ook om dieper in het verhaal te duiken. Deze film neemt de kijker mee op een razendsnelle reis door de tijd en ruimte, waarbij de grenzen van superheldenverhalen worden verlegd. Naast het spektakel van de snelheid en de terugkeer van Michael Keaton als Batman, biedt The Flash ook een boeiend verhaal over opoffering en de kracht van familie en vriendschap. Dit is een must-see voor alle fans van het DC Extended Universe en superheldenfilms in het algemeen.

Voor de echte fans, is er ook een box set beschikbaar met The Flash en Black Adam op DVD, Blu-ray en 4K UHD.Recent nieuws van dezelfde bron