:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2023
PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2023
Bron: Source 1 Media - Datum: 2023-09-21 - Geplaatst door: Werner
SOURCE1MEDIA OKTOBER RELEASES 

De herfst is bijna aangebroken en de koudere zitten er aan te komen, het wordt dus echt tijd om gezellig samen een film te gaan kijken op de bank. Deze maand brengt Source 1 Media zes geweldige films uit waarmee jij de herfst kunt verwelkomen. In deze nieuwsbrief vertellen we je alles over deze nieuwe releases! Op 11 oktober starten we de maand met de actiefilm The Collective op dvd en Blu-ray. Een spectaculair geweldballet dat bol staat van de adrenaline en ultraviolence, met een vette knipoog naar 90’s action movies en enkele broodnodige bromance-momenten! Met Lucas Till, Ruby Rose & Don Johnson. Daarna gaan we door met de dvd van School Of The Damned. Een horrorfilm waarin kinderen met telekinetische gaven chaos creëren in hun school. Geïnspireerd op de horror-klassieker Village Of The Damned uit 1960.

Vervolgens komt op 25 oktober een van de beste actiefilms van het jaar, met herkenbare karakters en explosieve actie scenes, The Channel op dvd. Waarin een wanhopige crimineel, zijn losgeslagen broer en hun keiharde gezelschap van ex-mariniers na een mislukte bankoverval ontsnappen uit New Orleans en aan de vastberaden FBI-agent die hen achtervolgt. Daarna komt de dvd van Ripper's Revenge. Waarin de beruchte ''Jack the Ripper'' zijn identiteit, ondanks een massaal politieonderzoek en intense publieke belangstelling, nog steeds een groot mysterie blijft. Dan hebben we nog de dvd van Transmorphers: Mech Beasts. Hierin daalt, 20 jaar na de gebeurtenissen van Transmorphers een nieuwere, geavanceerdere soort buitenaardse robot neer op een herbouwde aarde. Met de release van de blockbuster Transformers; Rise of the Beasts afgelopen zomer, komt deze mockbuster op het perfecte moment. Tot slot sluiten we de maand af met de Blu-ray van De Man Uit Rome. Waarin de sceptische onderzoekspriester Filippo in opdracht komt van het Vaticaan naar een Limburgs grensdorp om een huilend Mariabeeld te onderzoeken. De vierde speelfilm van Jaap van Heusden, die eerder drie Gouden Kalveren won en een International Emmy Award.

THE COLLECTIVE
Wanneer een groep huurmoordenaars wraak willen nemen en het op willen nemen tegen een zeer geraffineerde mensenhandelring, komen ze met de rug tegen de muur te staan en zit er niks anders op dan hun belangrijkste missie uit handen te geven en de hulp in te schakelen van de amateur Sam Alexander (Lucas Till). The Collective is een spectaculair geweldballet dat bol staat van de adrenaline en ultraviolence, met een vette knipoog naar 90's action movies en enkele broodnodige bromance-momenten!

Genre: Actie
Speelduur: 86 minuten
Releasedatum dvd en Blu-ray: 11 oktober 2023

SCHOOL OF THE DAMNED

Wanneer er een nieuwe leraar van Londen naar een Brits dorpje gaat om daar op een middelbare school te gaan werken, krijgt hij na een tijdje een slecht onderbuikgevoel. Hij vind het Britse dorpje maar vreemd aangezien de scholieren zich erg keurig gedragen, maar dit is totaal niet hoe een normale scholier zich zou gedragen.

Genre: Horror
Speelduur: 85 minuten
Releasedatum dvd: 11 oktober 2023

THE CHANNEL

Wanneer een bankoverval mislukt moeten een wanhopige crimineel, zijn losgeslagen broer en aantal ex-mariniers ontsnappen uit New Orleans, terwijl de vastberaden FBI-agent Frank Ross ze achtervolgt.

Genre: Actie
Speelduur: 95 minuten
Releasedatum dvd: 25 oktober 2023

RIPPER'S REVENGE

Een jaar na de beruchte moorden van ''Jack the Ripper'' blijft de identiteit van de moordenaar nog steeds een groot mysterie. Terwijl de neerslachtige krantenverslaggever Sebastian Stubb is doorgegaan met het verslaggeven van andere schandalen, verschijnt er een nieuwe ''Ripper"-brief op zijn bureau, beginnen de moorden opnieuw en bevindt hij zich onbewust in het middelpunt van een nieuw mysterie. Aangrijpende murder mystery film die zich afspeelt in het Victoriaanse Londen van 1889.

Genre: Thriller/Horror
Speelduur: 85 minuten
Releasedatum dvd: 25 oktober 2023

TRANSMORPHERS: MECH BEASTS

20 jaar na de gebeurtenissen van Transmorphers daalt er een nieuwere, geavanceerdere, soort buitenaardse robot neer op een herbouwde aarde en dreigt de planeet opnieuw te vernietigen. Met de release van de blockbuster Transformers: Rise Of The Beasts afgelopen zomer, komt deze mockbuster op het perfecte moment.

Genre: Actie/Sciencefiction
Speelduur: 85 minuten
Releasedatum dvd: 25 oktober 2023

DE MAN UIT ROME

20 jaar De sceptische onderzoekspriester Filippo (37) komt in opdracht van het Vaticaan naar een Limburgs grensdorpje om een huilend Mariabeeld te onderzoeken. Vastbesloten om het beeld te ontmaskeren, stuit hij op de grimmige dorpsgemeenschap, die diep getraumatiseerd blijkt en zich vastklampt aan hun wonder. Aangetrokken en ontregeld door de zwijgende Térèse (19) die de tranen ontdekte, raakt Filippo verwikkeld in het verdriet van het dorp en in een serie schijnbaar wonderlijke gebeurtenissen die zijn zekerheden over zijn roeping als priester en als mens onderuithalen. Speelt sinds 6 april in de bioscoop. De Man Uit Rome is de vierde speelfilm van Jaap van Heusden die eerder o.a. met In Blue drie Gouden Kalveren won en met De Nieuwe Wereld een International Emmy Award.

Genre: Thriller/Komedie
Speelduur: 107 minuten
Releasedatum Blu-ray: 25 oktober 2023