:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: RELEASES APRIL 2024
PERSBERICHT: RELEASES APRIL 2024
Bron: Source 1 Media - Datum: 2024-04-02 - Geplaatst door: Werner
SOURCE1MEDIA APRIL RELEASES

Hey filmfanaten! Het is weer tijd om jullie op de hoogte te brengen van de films die deze maand uitkomen. April belooft een geweldige maand te worden vol met actie, thriller, avontuur, horror en oorlog. Pak de popcorn dus maar bij de hand en zet de TV alvast aan! Op 10 april starten we de maand met de dvd van Trafficking. Een voormalige huurmoordenaar en schuldenaar met pech redden een meisje, nadat haar ouders zijn vermoord door een bende kinderhandelaren. Daarna gaan we door met de dvd van The Highwayman. Een beroemde struikrover is op de vlucht op het Engelse platteland, nadat hij per ongeluk een meisje heeft ontvoerd. Vervolgens komt op 24 april Attack Of The Meth-Gator op dvd. De politie waarschuwde bewoners om geen methamfetamine door het toilet te spoelen, maar in Sweet Water Point, Florida luisterden ze niet. Daarna komt de dvd van Snake Hotel. Twee zussen uit een vrouwengevangenis worden opgekocht voor een spelshow en naar een privéhotel gebracht, waar ze worden gedwongen deel te nemen aan een dodelijk spel. Dan hebben we nog de dvd van Battle For The Western Front. Twee jonge soldaten storten in augustus 1918 de frontlinies neer. Nu de geallieerden worden vastgehouden, moet hun peloton standhouden naast een legendarische sluipschutter.

TRAFFICKING

Een voormalige huurmoordenaar en schuldenaar met pech die bekend staat als Requiem redt een jong meisje, nadat haar ouders zijn vermoord door een internationale bende kinderhandelaren, wat leidt tot een gewelddadig kat-en-muisspel.

Genre: Actie/Thriller
Speelduur: 96 minuten
Beschikbaar op dvd vanaf 10 april

THE HIGHWAYMAN

De beroemde struikrover Dick Turpin is op de vlucht op het Engelse platteland, nadat hij per ongeluk de onstuimige dochter van de graaf van Pembroke, Elizabeth, heeft ontvoerd. Terwijl haar verloofde Winthroppe hen probeert op te sporen, begint Elizabeth te vallen voor de onstuimige struikrover. Turpin heeft geen andere keuze dan het op te nemen tegen Winthroppe in een gevecht om Elizabeths hart.

Genre: Avontuur/Horror
Speelduur: 85 minuten
Beschikbaar op dvd vanaf 10 april

ATTACK OF THE METH-GATOR

In een nieuwsbulletin uit 2019 waarschuwde de politie bewoners om geen methamfetamine door het toilet te spoelen om “Meth Gators” te voorkomen. In Sweet Water Point, Florida, luisterden ze niet.

Genre: Horror/Science fiction
Speelduur: 90 minuten
Beschikbaar op dvd vanaf 24 april

SNAKE HOTEL

Mia en Linda zijn twee zussen die een gevangenisstraf van vijf jaar uitzitten in een vrouwengevangenis. Mevrouw Fang, een excentrieke miljonair, koopt van de gevangenisdirecteur Donny Wolf zes gevangenen voor haar speciale spelshow. De zussen en vier andere vrouwen worden naar een privéhotel gebracht en moeten daar gedwongen deelnemen aan een dodelijk spel. Ze moeten het opnemen tegen gemuteerde slangen.

Genre: Horror/Science fiction
Speelduur: 84 minuten
Beschikbaar op dvd vanaf 24 april

BATTLE FOR THE WESTERN FRONT

Geïnspireerd door Billy Bishop uit de Eerste Wereldoorlog, storten twee jonge soldaten in augustus 1918 de frontlinies neer. Nu de geallieerden worden vastgehouden, moet hun peloton wanhopig standhouden naast de legendarische Anishinaabe-sluipschutter Francis 'Peggy' Pegahmagabow.

Genre: Oorlog
Speelduur: 90 minuten
Beschikbaar op dvd vanaf 24 april