:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: RELEASES JUNI 2024
PERSBERICHT: RELEASES JUNI 2024
Bron: Source 1 Media - Datum: 2024-06-07 - Geplaatst door: Werner
SOURCE1MEDIA JUNI RELEASES 

Source1Media brengt in juni zes uiteenlopende films uit op dvd! Het belooft een maand vol spanning, avontuur en sensatie te worden! In deze nieuwsbrief vertellen we je alles over de gloednieuwe releases! Op 12 juni starten we de maand met de dvd van Gewoon Super. Een hartverwarmende film voor het hele gezin die zeker een glimlach op je gezicht zal toveren. Vervolgens komt op 12 juni The Haunting Of Pendle Hill dvd. Een angstaanjagend verhaal gebaseerd op de beruchte Pendle Hill-heksenprocessen, perfect voor liefhebbers van horror en mysterie. Verder kun je genieten van DC Down dvd. Een adembenemende rampenfilm die je op het puntje van je stoel houdt terwijl de hoofdstad van de Verenigde Staten wordt geconfronteerd met een verwoestende aanval. Daarna komt op 26 juni Underground dvd. In deze mysterieuze horrorfilm komt een groep meiden na een feest in een tunnel terecht, waar ze de schrik van hun leven te wachten staat. Op dezelfde dag komt ook Killer Shark dvd uit. Een bloedstollende thriller waar een groep vrienden op een privéjacht geteisterd worden door een moordzuchtige haai. En last but not least, ook op 26 juni, brengen we Haywire dvd uit. Een klassieke oorlogsfilm met een intrigerende twist en spectaculaire actiescènes.

GEWOON SUPER

Het leven van de 11-jarige game liefhebber Hedwig staat op zijn kop wanneer ze veel eerder dan verwacht haar vader moet gaan vervangen als de superheld van de stad. Maar Hedwig is geen superheld; ze is klein, een beetje onhandig en niet sportief.

Genre: Kids, Familie
Speelduur: 76 minuten
Beschikbaar vanaf 12 juni

THE HAUNTING OF PENDLE HILL

Een jonge Amerikaanse vrouw reist naar Lancashire, Engeland, in een vastberaden zoektocht naar haar historicus vader, die op mysterieuze wijze is verdwenen terwijl hij zich verdiepte in de lugubere geschiedenis van de beruchte en gruwelijke Pendle Heksenprocessen van 1612.

Genre: Horror, History
Speelduur: 84 minuten
Beschikbaar vanaf 12 juni

DC DOWN

Nadat Washington D.C. door een aardbeving is getroffen, racet het legerkorps tegen de klok om de president te redden, die vastzit onder het puin, terwijl een sinister complot erop gericht is munt te slaan uit de ramp.

Genre: Actie/Thriller
Speelduur: 82 minuten
Beschikbaar vanaf 12 juni

UNDERGROUND

Na een wild vrijgezellenfeest komt een groep jonge vrouwen vast te zitten in een ondergronds bunkercomplex. Een verontrustende vondst verandert hun nacht in een absolute nachtmerrie. Zullen ze kunnen ontsnappen uit dit enorme betonnen doolhof?

Genre: Horror
Speelduur: 100 minuten
Beschikbaar vanaf 26 juni

KILLER SHARK

Een groep vrienden die op vakantie zijn op een privéjacht strandt midden op zee. wat nog erger is, is dat een gigantische gemuteerde haai hen aanvalt. Nu moeten ze vechten om zowel de haai als andere uitdagingen te overleven die op hen wachten.

Genre: Horror/Thriller
Speelduur: 79 minuten
Beschikbaar vanaf 26 juni

HAYWIRE

Haywire gaat over een gepantserde tankbemanning die achter de vijandelijke linies gaat om ‘Hitler’s Treasure’ te vinden, maar ze ontdekken iets veel sinisters dat de nazi’s verbergen. We volgen Sergeant Charles Taylor die zijn bemanning (Dale, Bobby en een nieuwe rekruut Milton) AWOL meeneemt, en onderweg vinden ze een jong meisje, Mathilde, die een aantal onverklaarbare capaciteiten heeft. De film biedt een unieke mix van actie en mysterie, versterkt door de onverklaarbare krachten van het jonge meisje Mathilde.

Genre: Oorlog
Speelduur: 85 minuten
Beschikbaar vanaf 26 juni