:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: KASKRAKERS OP DVD VOOR HET HELE GEZIN
PERSBERICHT: KASKRAKERS OP DVD VOOR HET HELE GEZIN
Bron: Universal - Datum: 2002-11-05 - Geplaatst door: Serge
Sinterklaas en de kerstman gaan dit jaar duidelijk de audiovisuele toer op. Om iedereen de gure winterperiode door te helpen geeft Universal Pictures hen immers een aantal hartverwarmende titels mee. En daarbij zijn we echt niemand uit het oog verloren. De eindejaarsperiode moet toch een feest voor iedereen zijn, niet?

Om de allerkleinsten door de lange winterdagen te loodsen, kan je rekenen op de hulp van de ondeugende Sproet die al je wensen vervult. Maar ook het betoverende Barbie als Rapunzel of de avonturen van Platvoet, de kleine dinosaurus in De Barre Kou zullen menige bengel aan de buis kluisteren.

Tieners worden op hun wenken bediend: de wervelende avonturen van The Scorpion King zetten hen zeker aan het dromen. The Rock, worstelaar van beroep, is op zijn minst imposant te noemen. Of valt het hele gezin meer voor de charmes van de telefonerende E.T. of Prot, de intelligente maar wat verwarde ‘alien’ uit K-Pax? Wederom een puike prestatie van Kevin Spacey en Jeff Bridges! Wil je écht alle generaties boeien, ga dan voor de trilogie van Back To The Future: toekomst, heden en verleden vloeien naadloos in elkaar over.

En wat doe je om te bekomen van alle feestgedruis? Relax, kies een lekker wijntje uit en plof gezellig in de zetel. Russel Crowe doet de rest in A Beautiful Mind. Of hou je het liever wat mysterieuzer met Richard Gere in The Mothman Prophecies? Bij het kiezen van dat wijntje steken we trouwens graag een handje toe: de reeks Route des Vins brengt je door heel Frankrijk en schetst het gepaste kader.

Voor elk wat wils dus tijdens de eindejaarsperiode...


Recent nieuws van dezelfde bron