:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: KOOPDVD JANUARI 2003
PERSBERICHT: KOOPDVD JANUARI 2003
Bron: Universal - Datum: 2002-11-08 - Geplaatst door: Serge
BIG FAT LIAR
Big Fat Liar is een hilarische avonturenkomedie met in de hoofdrollen de top teenager sterren Frankie Muniz uit Malcolm In The Middle en Amanda Bynes. Non-stop actie en grappen waar je om blijft lachen. Een filmproducent jat het essay van de 14-jarige Jason Shepherd en maakt er een populaire bioscoopfilm van. Jason vliegt met zijn beste vriendin naar Los Angeles om de waarheid aan het licht te brengen. Wraak is zoet! Laat het avontuur beginnen.

Cast: Frankie Muniz (van de serie Malcolm In The Middle (bekroond met Emmy-A ward), voice-over Dr. Dolittle) - Paul Giamatti (Planet of The Apes, Saving Private Ryan, My Best Friend’s Wedding)

Regie: Shawn Levy

DVD extra’s:
• Making Of,
• Feature Commentaries,
• Deleted Scenes,
• Interactive Tour of Universal Studios,
• Theatrical Trailer

Audio: Engels Dolby Digital 5.1 en DTS 5.1
Beeld: 16:9 anamorfisch
Ondertitels: o.a. Nederlands

Releasedatum: 30 januari 2003LONG TIME DEAD
Play it to Death!
Een zenuwslopende horrorfilm waarbij al je haren rechtop gaan staan!

Londen: enkele studenten dagen elkaar tijdens een nachtelijk pakhuisfeest uit tot een spel met een Ouija bord. Wat als een grapje begint, wordt al gauw een angstaanjagende gebeurtenis wanneer het glas het volgende bericht spelt: IEDEREEN STERFT. Wanneer de studenten één voor één ten prooi vallen aan een serie vreselijke moorden, weten de overgebleven vrienden dat ze het kwaad dat zij hebben opgewekt moeten zien te verslaan, voordat het volgende slachtoffer valt. Er vallen steeds meer slachtoffers en ze realiseren zich dat ze niemand kunnen vertrouwen, zelfs elkaar niet.

Cast: Joe Absolom (Eastenders), Melanie Gutteride (Amazons & Gladiators), Lukas Haas (Zoolander), James Hillier II (Great Expectations)

Regie: Marcus Adams

DVD extra’s:
• Featurette 1 & 2,
• Achter de Schermen,
• Teaser Trailer,
• Bioscooptrailer

Audio: Engels en Russisch Dolby Digital 5.1
Beeld: 2.35:1 anamorfisch
Ondertitels: o.a. Nederlands

Releasedatum: 16 januari 2003HOW HIGH
Pretty Damn Funny! Met twee supersterren!

Het leven van Silas (Method Man) en Jamal (Redman) bestaat uit high worden en meisjes scoren. De enige domper in hun leven is school. Tot op het moment dat Silas komt te beschikken over ‘superwiet’. Deze superwiet maakt hen niet alleen high maar bezorgt Silas en Jamal ook hoge eindcijfers waardoor ze op de universiteit van Harvard belanden. Het gehele jaar roken ze wiet om hun studiejaar door te komen tot op het moment dat de wiet opraakt. Dan zijn ze op elkaar aangewezen...

Cast: Method Man (Rush Hour 2, The Fast and The Furious, Save The Last Dance) Redman (The Nutty Professor 2, The Fast and The Furious, Rush Hour)

Regie: Jesse Dylan

Bijzonderheden: beide acteurs zijn bekend uit de muziekwereld. Redman en Method Man uit de videoclip van Limp Bizkit en Sisqo. Method Man is ook een bekende rap-zanger en bandlid van de New Yorkse rap groep Wu-Tang Clan.

DVD extra’s:
• Geen

Audio: Engels Dolby Digital 5.1
Beeld: 16:9 anamorfisch
Ondertitels: o.a. Nederlands

Releasedatum: 23 januari 2003SOUL SURVIVORS: THE KILLERCUT
The World of the Dead and the World of the Living become one...

Eerstejaars studente Cassie raakt na een nacht feesten met haar vrienden betrokken bij een gruwelijk auto-ongeluk. Het is het begin van een bloedstollend en bovennatuurlijk avontuur. Geplaagd door angstaanjagende hallucinaties verliest Cassie haar greep op de realiteit. Zij glijdt steeds verder weg in een neerwaartse spiraal van waanbeelden en mysterieuze nachtmerries. Zij begint een wanhopige zoektocht naar de waarheid: wie zijn nu werkelijk haar vrienden, wie willen haar dood en wie zullen uiteindelijk overleven...

Cast: Casey Affleck (Ocean’s Eleven) - Wes Bentley (American Beauty) - Eliza Dushku (TV-serie Buffy The Vampire Slayer) - Melissa Sagemiller (Get over it)

Regie: Steve Carpenter

Bijzonderheden: inclusief spannende beelden die niet in de Amerikaanse bioscopen mochten worden vertoond. Van de makers van I Know What You Did Last Summer en Urban Legend.

DVD extra’s:
• Deleted scenes,
• Featurette,
• Bioscooptrailer,
• Animated storyboards (onder voorbehoud)

Audio: Engels Dolby Digital 5.1 en DTS 5.1
Beeld: 16:9 anamorfisch
Ondertitels: Nederlands

Releasedatum: 23 januari 2003THE LAST CASTLE
A Castle Can Have Only One King

Luitenant George Eugene Irwin, een hoge militair, wordt veroordeeld tot hechtenis in een maximaal beveiligde militaire gevangenis. De gevangenis-directeur Colonel Winter koestert een diepgewortelde bewondering die binnen de kortse keren omslaat in onmetelijke jaloezie en vlijmscherpe haat. Dit superspannende machtsspel resulteert in een oorverdovend actie-spektakel. Het kan niet anders dan dat die bom gaat barsten en niet zo’n beetje ook! The Last Castle is een pure actiefilm zoals een actiefilm hoort te zijn!

Cast: Robert Redford (Spy Game, The Horse Whisperer) - James Gandolfini (The Mexican, 8 MM, Get Shorty) - Mark Ruffalo (Windtalkers, Ride With The Devil, 54) - Delroy Lindo (Gone In 60 Seconds, Romeo Must Die)

Regie: Rod Lurie (The Contender)

Bijzonderheden: de film geniet de kundigheid van beide topacteurs. Het respect waar Golden Globe winnaar Gandolfini om lijkt te smeken en de manier waarop Oscarwinnaar Redford het hem medogenloos weigert is zo overtuigend dat je ongemerkt meegroeit in de oorlog die beide heren voor elkaar uitstippelen.
Boxoffice: Benelux € 552.000

DVD extra’s:
• Commentary with director Rod Lurie,
• Deleted Scenes Commentary,
• Behind The Scenes,
• Theatrical Trailer

Audio: Engels en Duits Dolby Digital 5.1
Beeld: 2:35:1 anamorfisch
Ondertitels: o.a. Nederlands

Releasedatum: 23 januari 2003


Recent nieuws van dezelfde bron