:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Het Laatste Nieuws >> NIEUWSBERICHT: VERKOOP MUZIEK-DVD CLOUSEAU SWINGT DE PAN UIT
NIEUWSBERICHT: VERKOOP MUZIEK-DVD CLOUSEAU SWINGT DE PAN UIT
Bron: Het Laatste Nieuws - Datum: 2003-02-16 - Geplaatst door: Serge
Na de enorm succesvolle dvd van Marco Borsato bracht Clouseau eerder deze maand hun eerste muziek-dvd Live In Het Sportpaleis uit. Enkele uren na de release was in heel Vlaanderen de stock al uitgeput. Op dat moment hadden 18.000 liefhebbers de dvd reeds in hun bezit. Daarmee is het record van Marco Borsato, die 12.000 dvd's verkocht in Vlaanderen, nu al verpulverd.

Het concert in het Antwerpse sportpaleis is niet integraal overgenomen, maar bevat toch 24 van de 38 gespeelde nummers, allen in Dolby Digital 5.1 (448 kbps) en DTS 5.1 (1509 kbps). Het concert kan je bewonderen in een 1.78:1 beeldformaat dat bovendien anamorfisch op dvd werd gezet.

De playlist bevat volgende 24 nummers: Swentibold, Ben je daar vannacht, Ik geef me over, Dansen, Passie, Zie me graag, Altijd heb ik je lief, Oh ja, Louise, Marie-Lou, Ik jij hij of zij, Liefde is weerloos, Verlangen, Laat me nu toch niet alleen, Dat ze de mooiste is, Afscheid van een vriend, Voorbij, Domino, Cara Lucia, Altijd meer en meer, En dans, Daar gaat ze, Geef het op en Nobelprijs.