:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> BBI >> PERSBERICHT: KOOPDVD MAART/APRIL 2003
PERSBERICHT: KOOPDVD MAART/APRIL 2003
Bron: BBI - Datum: 2003-02-27 - Geplaatst door: Serge
BBI "BeBest In DVD" brengt vier bijzonder interessante dvd-titels op de markt met een erg concurrerende prijs en uitstekende kenmerken. Alle titels hebben DTS-geluid.

Sinds augustus 2002 focust BBI zich op de dvd-markt. Het BestBuys-concept in de softwaremarkt moest ook kunnen slagen in de dvd-markt. Deze is immers zo sterk groeiende, dat hier enorme kansen liggen. Dit blijkt ook wel: BBI heeft inmiddels een eigen superbudgetlijn gelanceerd: BBI "BeBest In DVD". Dit zijn goedkope, maar kwalitatief goede dvd-titels met Nederlandstalige ondertiteling. Dit label heeft ondertussen ongeveer 25 titels in de catalogus.

Over BBI:
BBI is medio 2001 opgericht door Piet Dekker, één van de pioniers in de entertainmentindustrie. Zijn eerste stappen zette hij al in 1990, met software. Met BBI startte hij zijn eigen bedrijf, bedoeld voor de distributie van entertainmentproducten. Op dit moment heeft BBI ruim tweehonderd dvd-titels in haar catalogus, evenals ruim honderd games op cd-rom.



ICE PLANET
"Het einde van onze wereld is het begin van een nieuwe..."

Ice Planet is een spannend verhaal dat handelt over een groep jonge cadetten en een oude wetenschapper die per ongeluk vast komen te zitten op een mysterieuze ijsplaneet. Het begint wanneer een asteroïde inslaat op aarde, met hierin een onheilspellende boodschap: Binnenkort volgt een buitenaardse aanval van apocalyptische omvang. De groep ontsnapt aan het nippertje door een Tijd-Ruimte scheur. Uiteindelijk komen ze op de mysterieuze ijsplaneet vast te zitten, alwaar het avontuur pas echt begint...

Releasedatum: 25 maart 2003

Cast: Reiner Schöne (MK II: Annihilation, Babylon 5), Sab Shimono (The X-Files, ER), Valera Nikolaev (The Saint), James O'Shea (Roswell, Charmed, JAG, Love Boat)
Regie: Rick Kolbe (Star trek Voyager, 24, Millennium en Deep Space Nine)

Kenmerken dvd:
Audio: DTS Dolby Digital 5.1
Speelduur: 83 minuten
Genre: Science Fiction
Leeftijd: 12 jaar en ouder



MORTAL KOMBAT CONQUEST
Mortal Kombat Conquest is een Amerikaanse actieserie, gebaseerd op het videospel Mortal Kombat. Net als in het spel moeten mensen het aardse rijk beschermen tegen invasies van Outworld. De acteurs representeren de bekende personages uit de verschillende games. In elke aflevering nemen de hoofdpersonen het op tegen Shao Kahn, de leider van Outworld.

Releasedatum: 25 april 2003

Cast: Paolo Montalban als Kung Lao, Daniel Bernhardt als Siro, Kristanna Loken als Taja
Regie: Lawrence Kasanoff (True Lies, Ghoulies 3, Beowulf)

Kenmerken dvd:
Audio: DTS Dolby Digital 5.1
Speelduur: 87 minuten
Genre: Actie / Fantasie
Leeftijd: 16 jaar en ouder



MORTAL KOMBAT CONQUEST : SCORPION VS SUBZERO
Mortal Kombat: Scorpion vs Subzero is volgens velen de beste verhaallijn uit de serie Mortal Kombat Conquest. In eerste instantie sluiten de twee vechtersbazen een pact om Kung Lao te verslaan. Deze redt echter het gezin van Subzero, maar kan niet voorkomen dat de dochter van Subzero vermoord wordt door de Lin Kuei, de opdrachtgevers van Subzero. Hierop ontstaat een bloedig duel tussen de twee demonische krijgsheren, met een onbeslist einde. Beide krijgers verdwijnen in de nacht en de Aarde blijft gespaard.

Releasedatum: 25 april 2003

Cast: Paolo Montalban als Kung Lao, Daniel Bernhardt als Siro, Kristanna Loken als Taja, Chris Casamassa als Scorpion, JJ Perry als Sub-Zero
Regie: Jack Sholder (Nightmare on Elm Street 2, Arachnid, Alone in the Dark)

Kenmerken dvd:
Audio: DTS Dolby Digital 5.1
Speelduur: 76 minuten
Genre: Actie / Fantasie
Leeftijd: 16 jaar en ouder



HARD AS NAILS
"In een wereld van verraad en bedrog, moet je Hard as Nails zijn!"

Hard As Nails is het verhaal van een rechercheur uit LA die de Russische Maffia heeft geïnfiltreerd. Hij krijgt lucht van een deal met de Japanse Maffia, die een lading gesmokkelde wapens willen kopen. De politieagent wil dit tegenhouden, maar wordt tegengewerkt door een meer dan nieuwsgierige stripper. Deze titel bevat een aantal van de beste martial arts actiescènes ooit, onder andere één van de stripper tegen een zwaardzwaaiende vrouwelijke vechtmachine.

Releasedatum: 1 maart 2003

Cast: Allen Scotti (Black Scorpion), Kim Yates (Secret Pleasures), Matt Westmore (Southside), John Timmons (Dead by Dawn), Chona Jason (Showgirls, Demolition Man)
Geschreven en geregisseerd door: Brian Katkin (If I die before I wake, Shakedown)

Kenmerken dvd:
Audio: DTS Dolby Digital 5.1
Speelduur: 83 minuten
Genre: Actie / Misdaad
Leeftijd: 16 jaar en ouder

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron