:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Dutch FilmWorks >> PERSBERICHT: ASH WEDNESDAY, BELOW, NAPOLEON BONAPARTE
PERSBERICHT: ASH WEDNESDAY, BELOW, NAPOLEON BONAPARTE
Bron: Dutch FilmWorks - Datum: 2003-05-28 - Geplaatst door: Werner
ASH WEDNESDAY
Love and Redemption cooked in Hell's Kitchen

Een spannende thriller waarin de sterren Elijah Wood en Edward Burns twee jonge Amerikaanse broers met een Ierse achtergrond spelen, die verwikkeld raken in maffiapraktijken. Het decor vormt het troosteloze Manhattan in het begin van de jaren tachtig van de vorige eeuw. De strijd duurt al drie jaar. Links en rechts vallen de slachtoffers. De enige zekerheid die de broers zelf hebben, is dat de kogel komt. De enige onzekerheid die hen parten speelt, is dat ze niet weten wanneer.

Met: Edward Burns (Saving Private Ryan, She's the One), Elijah Wood (Lord of the Rings The Fellowship of the Ring & Two Towers), Oliver Platt (Don't Say a Word, Liberty Stands Still, Doctor Doolittle).
Regie: Edward Burns.

DVD Special Features:
• Photo gallery
• Theatrical Trailer
• Director's Commentary
• Also or soon available

Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Engels DTS
Ondertitels: Nederlands
Beeldformaat: Widescreen
Speelduur: 99 minuten (exclusief BONUSMATERIAAL)
Genre: thriller
Keuring: 16 jaar

Te HUUR op DVD vanaf 13 mei 2003BELOW
Six Hundred Feet Beneath The Surface Terror Runs Deep...

Daal af naar de angstwekkende dieptes van Below, de nieuwste horrorfilm van David Twohy. Een huiveringwekkende trip door de dieptes van de oceaan, waar je grootste angsten werkelijkheid worden wanneer tijdens de Tweede Wereldoorlog de Amerikaanse onderzeeër Tiger Shark in de Atlantische Oceaan jacht maakt op Duitse U-boten. Sinds de kapitein op mysterieuze wijze om het leven is gebracht, is de bemanning uitgeput en lopen de spanningen hoog op. Vreemde geluiden en bizarre verschijningen teisteren de benauwende ruimtes van de onderzeeër. Lijdt de bemanning collectief aan claustrofobie en hallucinaties? Of is er iets anders aan de hand?

Met: Matthew Davis (Legally Blonde, Blue Crush, Pearl Harbor), Bruce Greenwood (Rules of Engagement, Double Jeopardy, Sleepwalkers), Olivia Williams (The Sixth Sense, Rushmore, The Body)
Regie: David Twohy (Pitch Black)

DVD Special Features:
• Theatrical Trailer

Beeldformaat: 16:9 Widescreen
Geluid; Dolby Digital 5.1
Ondertitels: Nederlands
Speelduur: 105 minuten (exclusief BONUSMATERIAAL)
Genre: actie / thriller
Keuring: 16 jaar

Te HUUR op DVD vanaf 10 juni 2003NAPOLEON BONAPARTE
The epic of the man who changed the world

Een magistraal en groots epos over de man die Europa voor altijd veranderde, spectaculair verfilmd in een indrukwekkende 24 miljoen Euro kostende productie met een internationale sterrencast! Als simpele luitenant in de artillerie begint Napoléon zijn militaire loopbaan. Binnen korte tijd groeit hij uit tot de grootste veldheer van Europa. Op 27-jarige leeftijd krijgt hij, na talloze heldendaden, het gezag over het Franse leger. Niet lang daarna grijpt hij de macht in Frankrijk. Maar Napoléon wil meer. Het is het begin van een storm die door Europa woedt. Met spectaculaire veldslagen verovert hij het ene land na het andere, waarna hij overal politieke vernieuwingen doorvoert. Uiteindelijk blijken zijn ambitie en honger naar macht ook voor hem te groot...

Met: John Malkovich (Johnny English, Being John Malkovich, Con Air), Isabella Rossellini (Blue Velvet, The Sky is Falling), Christian Clavier (Asterix & Obelix, Just Visiting), Gérard Depardieu (Vidocq, Asterix & Obelix, Green Card), Julian Sands (Leaving Las Vegas, The Killing Fields)
Regie: Yves Simoneau (Nuremburg, Free Money)

Speelduur: exclusieve 180 minuten-versie (exclusief BONUSMATERIAAL)
Beeldformaat 4:3 full-frame
Geluid: Dolby Digital Engels
Ondertitels: Nederlands
Genre: actie / spektakel
Keuring: 12 jaar.

Te HUUR op DVD vanaf 24 juni 2003