:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: DENNIS THE MENACE
PERSBERICHT: DENNIS THE MENACE
Bron: Warner - Datum: 2003-06-06 - Geplaatst door: Werner
Met de zomervakantie voor de deur zouden deze films uw kinderen wel eens op heel ongezonde ideeën kunnen brengen. Of ze net zoet houden voor de televisie en weer houden van gelijkaardige apestreken natuurlijk!

DENNIS DE BENGEL
Dennis heeft vakantie, dus sluit de ramen en deuren! Dat geldt zeker voor buurman Mr. Wilson (Walter Matthau). Dennis valt letterlijk en figuurlijk bij hem binnen. Het resultaat: vliegende messen, verdwenen kunstgebitten en een complete chaos.

DENNIS DE BENGEL ZET DE BUURT OP STELTEN
Vergrendel de deuren en sluit de ramen, want Dennis de Bengel is terug met nog meer streken en kattekwaad! Justin Cooper (Liar Liar) speelt Dennis. Ook deze keer kan Dennis zijn buurman. Meneer Wilson (komiek Don Rickles), niet met rust laten. Het wordt alleen nog maar gekker wanneer Dennis’ jeugdige opa (George Kennedy) op visite komt. Samen zetten ze de buurt op stelten. Wanneer twee onbetrouwbare types Meneer Wilson proberen op te lichten, komt Dennis in actie. Het is aan Dennis om Meneer Wilson en de buurt te redden. Probeer je lach nu nog maar eens in te houden met deze fantastische familiekomedie!

TECHNISCHE FICHE

Regie:
Film 1: Nick Castle
Film 2: Charles T. Kanganis

Cast
Film 1: Walter Matthau, Mason Gamble, Lea Thompson, Christopher Lloyd, Joan Plowright, Robert Stanton, Paul Winfield, Natasha Lyonne
Film 2: Don Rickles, George Kennedy, Justin Cooper, Betty White, Brian Doyle- Murray, Scott ‘Carrot Top’ Thompson

Talen:
Film 1: Taalkeuze in Dolby Surround 2.0: Engels, Nederlands, Frans, Italiaans
Film 2: Taalkeuze Dolby in Digital 5.1: Engels; in Dolby Surround 2.0 Nederlands, Frans, Italiaans

Beide films:
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Italiaans, Arabisch, Roemeens, Engels voor slechthorenden. Italiaans voor slechthorenden

Extra’s:
Film 1:
• Bioscooptrailer
• Een Bengel genaamd Dennis
• Achter de schermen special

Releasedatum: 11 juni 2003


Recent nieuws van dezelfde bron