:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: KNOFJE
PERSBERICHT: KNOFJE
Bron: Warner - Datum: 2003-06-06 - Geplaatst door: Werner
Knofje is een schattige viereneenhalfjarige Nederlandse kinderheldin. Ze woont samen met haar mama en papa in een huis, ze duimt niet en haar pop heet Flut. De bij onze kleinste noorderburen ontzettend succesvolle TV-serie is gebaseerd op de verhalen van Burny Bos en werd er ook in boekvorm uitgegeven. In België is deze kleuter nog onbekend, maar stevent ze door de uiterst herkenbare situaties waarin ze elke aflevering opnieuw terechtkomt vermoedelijk ook op een onweerlegbaar succes af.

Duimen
Mama is in verwachting. Als ze een middagdutje gaan doen klimt Knofje stiekem uit bed en gaat ze met Flut op zolder bij het wiegje kijken. Dan wordt mama wakker...

Verstoppertje
Knofje speelt met haar knuffels. Ze zijn ziek en moeten naar het ziekenhuis. Mama is aan het koken. Dan gaan ze verstoppertje spelen met de knuffels. Mama is ‘m en Knofje verstopt alle knuffels en zichzelf. Mama vindt iedereen behalve Flut. Dan komt papa thuis.

Brompje
Knofje mag van mama helemaal alleen brood gaan kopen. Ze weet precies hoe dat moet. Op de terugweg vindt ze Brompje. Oma vertelt waarom Brompje geen brood eet... De bromvlieg is dood en moet natuurlijk begraven worden. Ondertussen wacht mama op haar brood en op Knofje.

Het Wiegje
Mama en Knofje maken alles klaar voor de nieuwe baby. Ze wassen de kleertjes. Knofje is heel benieuwd naar het wiegje. Ze zou er wel even in willen liggen.

De Prinses
Knofje is eigenlijk een prinses. Papa maakt voor haar een kasteel, een écht. met een hoge punt. Dan drinken ze samen thee in het kasteel. En dan is het eten klaar...

De Nieuwe Baby
Eindelijk is het zover. De nieuwe baby komt er aan. Knofje moet gaan slapen. Maar hoe kan ze nou slapen als er een baby komt?

TECHNISCHE FICHE
Regie: Rita Horst
Realisatie: Burny Bos, Michiel de Rooij, Sabine Veenendaal Cast: Sterre Herstel, Yvon Jaspers, Hugo Konings. Kitty Courbois
Talen: Audio in Stereo 2.0: Nederlands

Releasedatum: 4 juni 2003

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron