:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: GHOST SHIP EN ANALYZE THAT
PERSBERICHT: GHOST SHIP EN ANALYZE THAT
Bron: Warner - Datum: 2003-06-18 - Geplaatst door: Werner
GHOST SHIP

Synopsis:
Een schip dat zonder bemanning in internationale wateren ronddobbert, mag door de eerlijke vinders geclaimd worden. Dat zegt het internationale maritieme recht. Maar het enthousiasme van het gespecialiseerde bergingsteam, dat in de Beringzee een verlaten luxeschip opspoort, is van korte duur. De Antonia Graza blijkt namelijk helemaal niet zo verlaten als ze dachten. Aan boord gebeuren zaken die elke verbeelding tarten. Gruwelijke voorvallen waar zelfs deze ervaren bergers niet tegen opgewassen zijn. Er huist een onnoemelijk kwaad aan boord van dit… spookschip. Alle hens aan dek voor Julianna Margulies, Gabriel Byrne, Ron Eldard en Isaiah Washington in hun confrontatie met een zielenjager op zee. Ghost Ship is een stijlvolle en ijzingwekkende thriller, boordevol beklemmende special effects en met moorddadige efficiëntie geregisseerd door Steve Beck (Thirteen Ghosts).

Zeewaardige DVD Extra’s:
• Documentaire Max on Set (15:00)
• Katie’s Diary – tour of the ship (15:00)
• 3 Behind the Screams featurettes (18:00)
• Muziekvideo van Mudvayne (4:00)
• Bioscooptrailer
• Directe scènetoegang

Bijzonderheden:
• Ghost Ship is de DVD van de Maand
• Verpakking van de DVD is 3-dimensionaal

Technische specificaties:
Titel : Ghost Ship
Releasedatum : 2 juli
Regie : Steve Beck
Acteurs : Gabriel Byrne, Maureen Epps, Ron Eldard, Desmond Harrington Producent : Joe Silver (The Matrix Trilogie, Lethal Weapon 4, Swordfish, Exit Wounds en Romeo Must Die), Robert Zemeckis, Gilbert Adler
Geluid : 5.1 Dolby Digital
Speelduur : 91 minuten
Genre : Thriller/Horror
Kijkwijzer: 16 jaarANALYZE THAT

Synopsis:
Maffiabaas Paul Vitti zit veilig opgesloten in de New Yorkse Sing Sing gevangenis. Daar zingt hij uit volle borst songs uit West Side Story. Zijn abnormale gedrag doet de FBI besluiten dat Vitti rijp is voor het gekkenhuis. Een alternatief is hem opnieuw onder de hoede van zijn therapeut Ben Sobel te plaatsen… Dit keer wil Vitti het rechte pad op, met een eerlijk baantje. Althans, dat beweert hij. Maar kan de gestresste psychiater, die ook nog zijn eigen dagelijkse problemen heeft, wel een tweede overdosis Vitti aan? En waarom blijft die sinistere Lou, alias de Moersleutel, steeds weer opduiken? In dit grandioze vervolg op Analyze This zien we de voltallige cast weer terug: Robert De Niro, Billy Crystal, Lisa Kudrow en Joe Viterelli staan borg voor ruim anderhalf uur criminele humor.

DVD-extra’s:
• Audio commentaar
• Bioscooptrailer
• 11 minuten The Making of Analyse That

Technische specificaties:
Titel : Analyze That
Releasedatum : 23 juli 2003
Regie : Harold Ramis (Ghostbusters)
Acteurs : Robert De Niro, Billy Cristal, Lisa Kudrow en Joe Viterelli
Geluid : 5.1 Dolby Digital
Beeld : 1:85:1
Speelduur : 92 minuten
Genre : Komedie
Kijkwijzer : 6

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron