:: BESPREKINGEN ::
DVDInfo.be >> Bespreking >> IZOMBIE - SEIZOEN 2
IZOMBIE - SEIZOEN 2
Bespreking door: Werner - Geplaatst op: 2017-04-20

SERIE
Twee dosissen met het tegengif. Dat was alles wat Ravi Chakrabarti (Rahul Kohli) heeft kunnen recupereren van het versneden utopium waar Liv Moore (Rose McIver) haar zombiestaat aan te danken heeft. En tot overmaat van ramp heeft ze geen van beide dosissen op zichzelf kunnen gebruiken. Met de éne dosis heeft ze haar ex-vriendje Major Lilywhite (Robert Buckley) genezen, met het andere haar aartsvijand Blaine DeBeers (David Anders), om te voorkomen dat hij nog verder slachtoffers zou maken. Major is nog altijd hoofdverdachte van de slachtpartij in Blaines slagerij Meat Cute, en Liv is vooralsnog zijn enige alibi. Blaine is intussen genezen van zijn zombificatie, maar hij 'verkoopt' nog altijd hersentjes aan zijn klanten; geïnspireerd door Liv is hij daarom het enige eerbaar beroep begonnen waardoor hij ongestoord aan menselijke hersens kan geraken: begrafenisondernemer. Terwijl Liv hem het mes op de keel tracht te zetten om een nieuwe voorraad besmet utopium tevoorschijn te toveren, zodat Ravi zijn onderzoek naar een tegengif kan voortzetten, is Blaine van plan manu militari de drugswereld over te nemen en zichzelf tot de machtigste drugskoning van Seattle te kronen, ten nadele van Mr. Boss (Eddie Jemison), een staatsambtenaar die je geen vijf frank zou toevertrouwen, maar die in het drugsmilieu blijkbaar de capo de tutti capi is. Liv ligt bovendien overhoop met haar familie omdat ze heeft geweigerd om haar broer Evan (Nick Purcha) om de voor de hand liggende reden te voorzien van een bloedtransfusie. Evan heeft de aanslag op Blaines delicatessenzaak overleefd, maar hij gunt Liv geen blik meer waardig.

 Om de concurrentie een stap voor te zijn, heeft Blaine één van zijn klanten, aanklager Floyd Baracus (Kurt Evans), met aandrang gevraagd om de concurrentie uit de weg te ruimen. Floyd heeft uitgekend Livs vroegere flatgenote Peyton Charles (Aly Michalka) onder de arm genomen om de operatie te leiden. Peyton was op het einde van vorig seizoen is Seattle uitgevlucht toen ze Liv in haar razenij-modus had moeten aanschouwen. Peyton keert echter terug naar Seattle om de brokstukken die ze heeft achtegelaten, te lijmen, en niet iedereen neemt haar dat in dank af.

 Een groter probleem is evenwel Vaughn Du Clark (Steven Weber), die als bedenker van het energiedrankje Max Rager verantwoordelijk is voor het uitbreken van de zombieplaag. Aangezien Major aan zijn aandoening de gave heeft overgehouden om zombies te herkennen als hij bij ze in de buurt komt, wordt hij min of meer door Du Clark gedwongen (zeg maar gechanteerd) om alle zombies uit de weg te ruimen. Du Clark is bovendien meer dan behoorlijk op de hoogte van het doen en laten van Major en Liv, want hij is er in geslaagd om zijn bastaarddochter Gilda (Leanne Lapp) bij Liv binnen te manoevreren als haar nieuwe huisgenoot. Onder de valse naam Rita knoopt ze bovendien méér dan amicale relaties aan met Livs ex Major, zodanig dat de greep van Du Clark op het koppel ronduit ongezond wordt. Livs baas, Clive Babineaux (Malcolm Goodwin) leeft intussen nog steeds in zalige onwetendheid wat Livs gave betreft, en met FBI-agente Dale Bozzio (Jessica Harmon), die uitgestuurd is om de mestvaalt omtrent de Meat Cute-moordpartij op te kuisen, klikt het méér dan goed. Maar zoiets kan natuurlijk niet goed blijven gaan... 


iZombie
schakelt in zijn tweede seizoen een versnelling hoger, nu de basic plotlines vast liggen. Misschien zelfs een beetje té hoog, want de cliffhanger op het einde is een zodanig boeltje geworden dat een derde, op dezelfde leest geschoeid seizoen wellicht onwaarschijnlijk wordt. Dé troef waar u moet voor blijven kijken, is actrive Rose McIver, die week na week, na het verorberen van een portie hersens - steevast vergezeld van een recept waar TV-kok Jeroen van in de grond zou kruipen van plaatsvervangende schaamte - niet alleen de herinneringen van het slachtoffer, maar liefst ook zijn of haar slechte gewoonten overneemt. Cafeïneverslaafde, gebrainwashte positivo, stripper, country & western-zangeres, zuipende student, verslaafde aan sociale media of derderangs schrijfster van pornoliteratuur, Liv weet ons aflevering na aflevering opnieuw te verrassen met haar veelzijdigheid die in zowat elk interimbureau tot ultieme natte droom zou worden verheven. Het horrorelement moet meer dan eens plaats maken voor redelijk nerdy humor, waarbij de compleet politiek incorrecte Britse Indiër Rahul Kohli fungeert als aangever. iZombie is gewoon ouderwetse fun met een hoge amusementswaarde, schurken die eerder dom dan vilein slecht zijn, zodanig zelfs dat het krampachtig overacteren met een hoog Gargamel-gehalte van de voornaamste bad guy, Steven Weber, niet eens opvalt. Dat iZombie gebaseerd is op een strip, is allicht geen toeval; het geheel is redelijk cartoonesk uitgewerkt, met stereotiepe karakters en een vaste formule die elke keer opnieuw moet worden ingevuld met andere elementen, maar voor één keer is dat niet bedoeld als belediging.


 


AFLEVERINGEN

Disk 1:
14. Grumpy Old Liv
Liv eet de hersens van een oude brompot die met ongeveer iedereen in de buurt ruzie had. Iemand heeft namelijk de krik van onder zijn wagen geschopt terwijl de arme drommel er onder aan het sleutelen was. De verdachten zijn niet te tellen: een straatschoftje dat zijn auto zou hebben beschadigd, een buur die last met hem had omdat zijn hond zich op zijn gazon ontlastte, een buurvrouw die de waarde van haar huis heeft zien dalen met zo'n asociale buurman...

15. Zombie Bro

Praeses Chad Wolcoff (Jonathan Whitesell) wordt op een studentenfuif neergestoken, net op het moment dat hij verkleed is als Julius Caesar; symbolischer kan het haast niet. De man stond erom bekend dat hij voortdurend smakeloze grappen uithaalde met iedereen, en iemand zal er waarschijnlijk te veel aanstoot aan hebben genomen. Is het de jongen die op de studentendoop van hem moest streaken en daardoor nu geregistreerd staat als sex offender omdat hij voorbij een lagere school was gelopen? Of is het het meisje dat hij als 'trofee' naar een feest heeft meegebracht waarbij het de bedoeling is om er met om ter lelijkste date te verschijnen? Sinds Liv van zijn hersens heeft gegeten, houdt het fuiven voor haar ook niet meer op. In zijn zoektocht naar utopium bezoekt Ravi samen met Major een discotheek, om er de drug tot zich te nemen om er de gevolgen van te bestuderen. Maar ook dat loopt volledig uit de hand. Blaine heeft geld nodig om Baracus' steekpenningen te financieren, en hij doet een beroep op zijn vader Angus (Robert Knepper), met wie hij niet dadelijk op goede voet leeft.

16. Real Dead Housewife Of Seattle

Trophy wife Taylor Fowler (Ona Grauer) wordt vermoord door een man die zich uitgeeft voor een immobiliënmakelaar, die haar huis voor een waanzinnig bedrag wil kopen. De man blijkt Joe Fricano (Lee Page) te heten, en hij is in het dagelijks leven een garagistje van niks, dat kennelijk bijklust als huurmoordenaar. Nadat Liv in haar visioen ziet hoe Taylor een buitenechtelijke relatie had met niemand minder dan Vaughn Du Clark zelve, gaat haar weduwnaar Terrence Fowler (David Starzyk) compleet door het lint. Maar was Joe ingehuurd door Terrence of door Du Clark? Gilda probeert intussen Major te verleiden, maar die zit intussen zwaar aan het utopium.

17. Even Cowgirls Get The Black And Blues

Liv en Babineaux moeten uitrukken voor een in een motelkamer vermoorde countryzangeres, Lacy Cantrell (Allyson Grant), en ze staan er nagenoeg alleen voor, want het hele korps is opgevorderd voor een schietpartij in een nachtwinkel. Babineaux krijgt intussen een FBI-agente  naast zich die onderzoek doet naar de reeks vermiste personen waar Major waarschijnlijk wel meer over weet. Liv heeft zich intussen wel opnieuw verzoend met Peyton, die Blaine op haar bureau ziet passeren. Blaine wil namelijk klikken over de wereld van de illegale utopium-handel, maar Blaine zou Blaine niet zijn als hij er niet zelf beter van zou worden. Hij is op het spoor gekomen van Gabriel (Yani Gellman), de man die op het fatale bootfeestje het versneden utopium heeft geserveerd. Gabriel heeft intussen god gevonden en wil niets meer met zijn leven als drugdealer te maken hebben.

18. Love & Basketball

Na de moord op nachtwaker Mike Hayden (Kwesi Ameyaw) blijft zijn pee wee­-basketbalploeg verweesd achter. Liv kan Major zover krijgen dat hij de training van de kinderen, die aan de zelfkant van de maatschappij leven, op zich neemt, en ze komt onder meer te weten dat één van de vaders nogal losse handjes heeft. Hayden had echter op een website een crowdfundingcampagne lopen om zijn protégés naar een basketbalkamp te sturen, waarbij zowat tachtig procent van het te behalen bedrag anoniem werd gestort op de avond waarop hij werd vermoord. Bij Max Rager heeft één van de nieuwe onderzoeker nood aan een staal zombiebloed van een gezond exemplaar; Gilda probeert van Liv een staaltje te pakken te krijgen. Liv staat op dat moment op het punt de draad van haar relatie met Major weer op te pikken.Disk 2:

19. Max Wager
Harry Cole (Ray Galletti) heeft een koerier van de man bij wie hij gokschulden had, vermoord, maar hij claimt zelfverdediging, en kan met Peyton een deal sluiten waarbij hij in ruil voor strafvermindering het ware criminele brein van het advocatenkantoor waar hij werkt aan de schandpaal zal nagelen. Hij wordt echter voor Babinaux' ogen neergeschoten op de trappen van het gerechtsgebouw. Door zijn hersens te eten, neemt Liv zoals gewoonlijk zijn karaktertrekken over, en dat is in dit geval problematisch, want Harry was een compulsieve gokker. Major overweegt intussen of zijn relatie met Liv toelaat dat ze seks hebben (wat met een zombie niet evident is omwille van het besmettingsgevaar), en Blaine probeert zijn vader ten val te brengen, nadat die ermee heeft gedreigd Blaines imperium over te nemen.

20. Abra Cadaver

Goochelaar Syd Wicked (Justin Stone) wordt op een conventie van goochelaars de keel overgesneden met een speelkaart met een metalen randje. Zijn dood lijkt zelf op een goocheltruc, want buiten de poetsvrouw die het lijk heeft ontdekt, is er op de bewakingcamera niemand te zien die de hotelkamer is binnen gekomen. Vijanden had Syd Wicked anders genoeg, want de man schiep er een demonisch genoegen in om de trucs van zijn concurrenten via Youtube-filmpjes te onthullen. Blaine en Liv vormen intussen een ongewone alliantie om uit te zoeken wie Blaines klantenbestand aan het uitdunnen is.

21.The Hurt Stalker

Trouwplanner Regina Sumner (Natasha Burnett) wordt in een parkeergarage doodgeschoten met Clive's wapen. De inspecteur is dadelijk verdachte nummer één als er ook nog een plakboek opduikt waarin Regina gefotoshopte trouwfoto's van zichzelf en Clive heeft staan. De vrouw had blijkbaar een ziekelijke obsessie voor politieagenten, en probeerde de bruidegommen van de huwelijken die ze regelde, te versieren. Vooraleer Liv dat echter door heeft, heeft ze van Regina's hersens gegeten, en wordt ze zelf ook een jaloerse teef die een ongezonde interesse koestert tegen de vrouwelijke helft van Majors kennissenkring. Toevallig komt ze echter te weten dat Major een verhouding had, en blijkbaar nog steeds heeft, met de vrouw die zichzelf Rita noemt...

22. Cape Town

Een zelfverklaarde vigilante die zichzelf The Fog (Jay Hindle) noemt, probeert een vrouw te redden van twee mannen die haar trachten te overvallen. 's Anderendaags wordt hij teruggevonden in een vuilniscontainer. Door zijn hersens te eten, denkt Liv dat ze zelf een superheldin is, en ze meent dat het haar taak is om een levering wapens te onderscheppen die Mr. Boss in de stad wil smokkelen. Blake duikt in het mortuarium op met een neergeschoten dealer, Drake (Greg Finley), die mogelijk als enige weet waar er nog besmet utopium te vinden is. De man is echter stervende, en Liv kan niets anders doen om hem te redden dan hem in een zombie veranderen. Major ontmoet intussen Natalie (Brooke Lyons), een vrouwelijke zombie die zich noodgedwongen moet prostitueren om aan hersens te geraken. Ravi ontdekt intussen dat zijn geneesmiddel tegen zombieïsme hoogstens van tijdelijke aard is.

23. Method Head

Op de set van Zombie High, een televisieserie waarin tieners op de loop gaan nadat een zombieplaag hun schoon teistert, wordt de ster van de show, de tienerster Jordan (Markian Tarasiuk), doodgeschoten door zijn tegenspeler Wyatt (Zack Peladeau). Iemand heeft het pistool met losse flodders, waarmee hij zijn tegenstander conform het scenario moest doodschieten voor de camera, verwisseld met een echt pistool. De kapsones van Jordan waren nogal wat van de andere cast-en crewleden te veel geworden: hij was van plan de set te verhuizen naar Portland, omdat hij tegelijkertijd een rol in een Power Rangers-film zou krijgen. Door het rigide werktempo is recent tevens een productie-assistente overleden nadat ze in slaap was gevallen achter het stuur. En Jordan had met één van zijn co-sterren (Skyler Day) een sekstape gedraaid, die hij op het net had laten lekken. Vaughn onderwerpt intussen Majors loyaliteit aan een test.Disk 3:

24. Fifty Shades Of Grey Matter
Bibliotheekassistente Grace LeGare (Fiona Vroom) valt vergiftigd neer; Ravi vindt in haar stoelgang sporen van scheerling, het middel waarmee volgens de overlevering Socrates werd vergiftigd. Grace stond op het punt een erotische novelle uit te geven waarin het hoofdpersonage zich gedraagt als een slet die met zo veel mogelijk mannen seks wil. Grace's echtgenoot Andy (Ben Lawson) is blijkbaar niet de man die haar kan bevredigen, want de voormalige brandweerman zit al vijf jaar lang aan een rolstoel gekluisterd. Door het eten van Grace's hersens wordt Liv zelf zo geil als boter, en ze legt het aan met Blaines hulpje Drake. Dale laat intussen het net sluiten rond de Chaos Killer, maar ze meent verkeerdelijk dat Blaine de dader is. Peyton pleit Blaine vrij omdat hij een kroongetuige is tegen Mr. Boss; wat ze er niet bij zegt, is dat ze met Blaine naar bed is geweest.

25. Physician, Heal Thy Selfie

Livs volgende opdracht is een beetje een uitdaging: drie huurmoordenaars die Mr. Boss heeft uitgestuurd om openbaar aanklager Baracus te vermoorden, eindigen in Lake Washington... zonder hoofd. Om haar honger te stillen, voedt Ravi haar de hersens van een vrouw die overreden is door een bus, en verslaafd was aan sociale media. De verdwijning van Baracus roept echter vragen op bij Du Clark: Major beweerde bij hoog en bij laag dat Baracus géén zombie was, terwijl alles op het tegendeel wijst. Peyton overweegt haar ontslag in te dienen, omdat ze niet zoals Baracus in een lijkkist wil eindigen.

26. The Whopper

Ravi en Major zijn nog steeds op zoek naar twee lijken van mannen die besmet utopium bij zich hadden, maar in de plaats daarvan vinden ze het lijk van Corey "Big Fish" Carp, een pathologische leugenaar die in dienst van Mr. Boss werkte. Nochtans is er wel degelijk een verband met de verdwenen drugdealers, maar ook Drake heeft in de bewuste zaak zijn handen vuil gemaakt. Blaine krijgt intussen de nare tijding dat zijn vader voor zijn dood in zijn videotestament een clausule heeft opgenomen die hem onterft in geval pappie op onnatuurlijke wijze omkomt. Nadat Blaine eerder per ongeluk dan wat anders Major ontmaskert als de Chaos Killer, wil hij dat die zijn vader weer uit de diepvries haalt, zodat hij het gecontesteerde testament kan wijzigen.

27. Eternal Sunshine Of The Caffeinated Mind

Leslie Morgan (Suzy Joachim), de eigenares van Positivity, Ravi's favoriete koffiebar, wordt verpletterd door een losgevezen airconditioning. Haar ex, Stan (Oscar Nuñez), heeft een groots fusieplan met zijn concurrerende koffiebar door de neus geboord gezien nadat Leslie onder invloed van een feelgoodcursus het concept van haar koffiebar heeft aangepast. Maar ook het vriendje van Leslies dochter Cher (Kacey Rohl) zit in acute geldnood. Mr. Boss is er intussen achter gekomen dat Blaine samenwerkt met de politie, en hij laat hem met overgesneden keel begraven in het bos. Gelukkig - of niet - voor hem is het geneesmiddel tegen het besmette utopium bij hem uitgewerkt, en Blaine is weer onder de leve- ik bedoel de doden. Liv komt intussen te weten dat haar kamergenote Gilda (of Rita, of hoe ze ook mag heten) Major iets té goed kent.

28. He Blinded Me... With Science

Dr. Eleanor Cash werd in brand gestoken met aanstekervloeistof. Ze was ooit een succesvol wetenschapster die haar job heeft verloren nadat een proefpatiënt allergisch begon te reageren op een acne-middel. Het meisje, Annie Rosine (Ali Liebert), is intussen wel geholpen dankzij plastische chirurgie, maar dat heeft haar een flinke noot gekost. Dr. Alan Benway (Wallace Langham), de mede-onderzoeker die tijdens het proces de schuld in Cash' voeten wilde schuiven (en vice versa) heeft intussen nieuw werk gevonden... als piraat-ober in een themarestaurant. Liv ziet echter in een visioen dat Cash onder een valse naam bij Max Rager heeft gewerkt, en ze profiteert van de gelegenheid om in het bedrijf van Vaughn Du Clark rond te neuzen. In Du Clarks laboratorium gebeurt er echter net een zwaar ongeluk... Op Majors lijstje staat Drake als volgende om geëlimineerd te worden.Disk 4:
29. Pour Some Sugar, Zombie
Cassidy Kozlowski  (Brandi Alexander), een meisje van lichte zeden dat nogal eens informatie lekt naar Peyton, wil graag getuigen tegen haar ex-vriendje Nick "The Stick" Costas (George Tchortov), een mannetje van Mr. Boss. Vooraleer ze kan getuigen, wordt ze met een moersleutel doodgeslagen. Het lijkt logisch dat Nick haar heeft vermoord, want zijn enkelband bewijst dat hij op het moment van de moord op de plek van de misdaad was. Omdat Peyton maar wat graag de informatie wil die Cassidy wilde overbrieven, vraagt ze aan Liv om haar hersens op te eten. Niet zo'n goed idee, als je bedenkt dat Cassidy haar kost verdiende als lap dancer. Blaine heeft zich intussen ingespoten met het nieuwe experimentele geneesmiddel van Ravi. Hij is zijn zombieïsme kwijt, maar tegelijkertijd ook zijn geheugen. Ravi vindt intussen bewijsmateriaal dat Major de Chaos Killer is.

30. Reflections Of The Way Liv Used To Be

Bij de verkiezingen voor een nieuwe studentenraad neemt de hypergefocuste Bailey Barker (Hayley Marie Norman) het op tegen beroepslijntrekker Brody Johnson (Justin Prentice). Vooraleer ze echter haar troefkaart kan uitspelen - ze is er achter gekomen dat Brody zijn ingangsexamen niet zelf heeft ingevuld - wordt ze vermoord. Ze blijkt echter een informant te zijn geweest van een agent van de drugsbrigade, Lou Benedetto (Enrico Colantoni), die er een controversiële manier op nahoudt om drugdealers te vangen. Blaines twee acolieten, Chief (Andre Tricoteux) en Don E (Bryce Hodgson) maken gebruik van het geheugenverlies van hun baas om de drughandel over te nemen, maar ze rijden tegen de kar van Mr. Boss. Major biecht tegen Ravi op dat hij de Chaos Killer is, maar hij stelt voor om zijn opdrachtgever, Vaughn Du Clark, te besmetten met het zombievirus om hem te gebruiken als proefkonijn. Helaas is de politie ook op het spoor van de Chaos Killer gekomen. 

31. Dead Beat

Major zit in de gevangenis op de niet geheel onterechte verdenking van de Chaos Killer te zijn. Aangezien alle pogingen om voedsel de gevangenis in te smokkelen op niets uitdraaien, ondanks de gehaaide advocaat die Vaughn Du Clark ter beschikking heeft gesteld, en er bovendien ook nog bewijsmateriaal opduikt dat Major linkt aan de Meat Cute-moorden, heeft Liv geen andere keuze dan de waarheid op de biechten tegen Babineaux. Die vindt ergens een gaatje in de procedure waardoor Major op vrije voeten komt, maar hiermee zijn zijn kansen bij Bozzio, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak, definitief verkorven. De ingevroren zombielijken zijn intussen verhuisd naar de geheime verdieping van het Max Rager-complex, waar Vaughn Du Clark op hen experimenteert. Eén van de proefkonijnen is Drake, die nog wel een paar andere geheimen scheen te hebben tegen Liv.

32. Salivation Army
In een wanhoopspoging om de zombies te bevrijden, dringen Liv, Major en Babineaux binnen op een feestje dat Vaughn Du Clark geeft ter ere van het feit dat hij zijn bedrijf voor een miljard heeft verkocht aan Vivian Stoll (Andrea Savage), de directrice van een privébedrijf dat militaire contracten met de overheid heeft lopen, en die wel geïnteresseerd is in een buitengewoon energiedrankje. Op het feestje wordt echter ook utopium gesnoven, en in combinatie met het energiedrankje Super Max heeft dat rampzalige gevolgen.
BEELD EN GELUID

Spijtig genoeg zijn we weer eens één van de weinige landen waar Warner het blijkbaar niet nodig vindt om ons te voorzien van een Blu-rayrelease, een euvel dat we met The 100 ook al met schade en schande hebben moeten vaststellen. Er bestaat nochtans een goede Blu-rayrelease bij onze oosterburen in Duitsland, en het toevoegen van Nederlandse ondertiteling zou nochtans klein bier moeten zijn, om in de Duitse sfeer te blijven. Helaas heeft Warner hier vooralsnog geen oren naar. De beeldkwaliteit is doorgaans niet slecht, maar het zou nét nog iets scherper kunnen geweest zijn, met iets geprononceerdere kleuren, mocht er geopteerd geweest zijn voor een HD-release. De Dolby Digital 5.1-release volstaat ruimschoots om de eerder bescheiden soundtrack weer te geven. En als we nog een tip mogen geven aan Warner: voor minder dan 50 euro kan u misschien investeren in een Nederlandse grammatica dat u met onze complimenten aan het vertaalbureau cadeau mag doen, want een nochtans simpele regel als de dt-regel heeft het bureau in kwestie niet onder de knie.

EXTRA'S

Naast de over de aflevering uitgespreide 11 verwijderde scènes (14:47) mogen cast en crew naar jaarlijkse gewoonte nog eens acte de présence geven op het iZombie Comic Con panel 2015 (28:59).

CONCLUSIE

iZombie bewandelt een zeer dunne scheidingslijn tussen detective, horror en kolder, waarbij de middelste component grotendeels het onderspit delft. Wie zijn tanden al heeft gezet in het voorgerecht dat het eerste seizoen vormde, mag nu op het hoofgerecht beginnen kauwen. Wellicht is volgende keer een giftset met een aangepast kookboek nog niet zo'n slechte optie. Het ontbreken van een Blu-rayrelease is echter een grotere reden tot ongerustheid.
cover
Studio: Warner

Regie: Michael Fields, John Kretchmer, Jason Bloom, Matt Barber, Viet Nguyen, Michael Wale, Mairzee Almas, Mark Piznarski, Zetna Fuentes, Dan Etheridge
Met: Rose McIver, Malcolm Goodwin, Rahul Kohli, Robert Buckley, David Anders, Aly Michalka, Steven Weber, Leanne Lapp, Greg Finley, Eddie Jemison

Film:
8,5/10

Extra's:
3/10

Geluid:
8/10

Beeld:
8.5/10


Regio:
2

Genre:
Detective

Versie:
Benelux (NL/FR)

Jaar:
2016

Leeftijd:
16

Speelduur:
772 min.

Type DVD:
SS-DL

Barcode:
5051889597377


Beeldformaat:
1.78:1 anamorfisch PAL

Geluid:
Engels Dolby Digital 5.1
Frans Dolby Surround 2.0
Duits Dolby Surround 2.0
Spaans Dolby Surround 2.0

Ondertitels:
Nederlands, Frans, Duits, Spaans, Engels CC
Extra's:

• 11 verwijderde scènes
• Documentaire "iZombie Comic Con panel 2015"

 

Andere recente releases van deze maatschappij