:: EASTER EGGS ::
DVDInfo.be >> Easter Eggs >> PIRATES OF THE CARIBBEAN 3: AT WORLD'S END
EASTER EGGS: PIRATES OF THE CARIBBEAN 3: AT WORLD'S END
Maatschappij: Buena Vista - Regio: 2 - Datum: 2008-01-27

#1
Wat?
Een filmpje over Jack's pindanootje.
Hoe?
Op disc 2, ga naar de optie "The Tale of Many Jacks" en druk achtereenvolgens éénmaal op het pijltje naar links en tweemaal naar beneden. Er verschijnt onderaan het scherm een blauwe cirkel. Druk op enter.

#2
Wat?
Een bijdrage over drummer Simon Philips.
Hoe?
Op disc 2, ga naar de optie "The Pirate Maestro" en druk achtereenvolgens tweemaal op het pijltje naar links en éénmaal naar beneden. Er verschijnt onderaan het scherm een blauwe cirkel. Druk op enter.

#3
Wat?
Een dag op de scène met acteur Martin Klebba
Hoe?
Op disc 2, ga naar de deleted scenes en kies de scène "I like riddles " en druk achtereenvolgens op het pijltje naar rechts en naar beneden. Er verschijnt halverwege het scherm een blauwe cirkel. Druk op enter.

#4
Wat?
Animatiestudie waarin de Black Pearl van de rand van de wereld afvaart.
Hoe?
Op disc 2, ga naar de optie "Masters of Design" en druk achtereenvolgens op het pijltje naar links en naar beneden. Er verschijnt onderaan het scherm een blauwe cirkel. Druk op enter.

#5
Wat?
Constructie van de Singapore-set.
Hoe?
Op disc 2, ga naar de "Masters of Design" kies hierbinnen de bijdrage "Rick Heinrichs: Singapore" en druk achtereenvolgens op het pijltje naar links en naar beneden. Er verschijnt onderaan het scherm een blauwe cirkel. Druk op enter.

#6
Wat?
Lokatie-opnames op de zoutvlakten van Utah.
Hoe?
Op disc 2, ga naar de "Masters of Design" kies hierbinnen de bijdrage " James Byrkit: Sao Feng's Map" en druk tweemaal op het pijltje naar boven. Er verschijnt een zwarte stip naast "Masters of Design". Druk op enter.UIT HET ARCHIEF

Andere recente easter eggs