:: EASTER EGGS ::
DVDInfo.be >> Easter Eggs >> SPIDER-MAN
EASTER EGGS: SPIDER-MAN
Maatschappij: Columbia Tristar - Regio: 2 - Datum: 2002-11-28
#1
Wat?
Een fragmentje met CGI Bloopers

Hoe?
Op disc 1 ga je naar special features, en daar selecteer je commentaries. Op het volgende scherm krijg je een overzicht van de commentaartracks te zien. Zet de selectie onderaan op special features (dus de knop om terug te keren naar het vorige menu), en druk dan naar links: er licht een spin op boven de foto van Harry. Druk enter.

#2
Wat?
Featurette "A New Twist On The Webs": Todd McFarlane licht gedurende 2 minuten toe hoe hij enkele subtiele veranderingen heeft aangebracht aan de webstructuur van Spidermans webben.

Hoe?
Ga op disc 2 in de sectie The Web Of Spider-Man naar de DVD ROM-link, maar met de highlight terug op de Main Menu-link, klik naar links en dan naar boven. Een zwarte spin wordt actief: klik deze aan met Enter.

#3
Wat?
"The Romitas", een featurette van 3 en een halve minuut over John Romita Sr. en John Romita Jr., twee belankrijke tekenaars uit de Spiderman-stal.

Hoe?
Ga op disc 2 in de sectie The Web Of Spider-Man naar de link "The Evolution of Spider-Man". Ga op de "Artists Gallery" staan en druk naar rechts. De tekst "The Romitas" verschijnt nu op het scherm. Klik op Enter.

#4
Wat?
BiografieŽn van de "Sinister Six", een misdaadorganisatie uit de strips.

Hoe?
Ga op disc 2 in de sectie The Web Of Spider-Man naar de link "The Evolution of Spider-Man". Ga naar de "Rogue's Gallery", highlight Dr. Octopus, druk naar boven; Spiderman zijn verstand light op; druk op Enter.

#5
Wat?
Character Info

Hoe?
Disc 1 - Special Features - Character Files, selecteer een van de acteurs, ga naar pagina 2 en druk met de cursor naar boven. De naam van de acteur wordt omcirkeld en druk op 'Enter'.

#6
Wat?
Terry Dodson Gallery

Hoe?
Disc 2 - The Web of Spider-Man - The Evolution of Spider-Man - Artists Gallery, druk op 'Enter' en zoek door de meest rechtste gallerij naar een tekening van Terry Dodson en druk met de cursor naar boven. Er verschijnt in de tekening de handtekening van Terry Dodson en druk weer op 'Enter'.

#7
Wat?
3D Rotations

Hoe?
Disc 2 - The Web of Spider-Man - The Evolution of Spider-Man - Rogue's Gallery, druk op 'Enter' en selecteer 'Elektro', 'Venom' of 'Scorpion' en druk weer op 'Enter'. Selecteer het 'Spidey'-rondje en druk omhoog. Er verschijnt een schaduw van Spider-Man en druk nogmaals op 'Enter'.


Easter eggs #5, #6 en #7 werden overgenomen van dvd.nl, met toestemming van de betrokkenen, waarvoor onze dank.Andere recente easter eggs