:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> DVD Info >> NIEUWSBERICHT: NIEUWE LAYOUT VOOR DVD INFO
NIEUWSBERICHT: NIEUWE LAYOUT VOOR DVD INFO
Bron: DVD Info - Datum: 2003-12-03 - Geplaatst door: Serge
Zoals de meesten onder jullie ongetwijfeld al gemerkt hebben, is onze website sinds gisteren officieel in een nieuw kleedje gestoken. Dankzij de grote inzet van onze medewerkers Hans (die zorgde voor de vormgeving) en Bjorn (die alles netjes programmeerde) kunt u nu dagelijks genieten van een verfrissende layout. Ingrijpende veranderingen zijn er niet gebeurd. Zo blijft de structuur van de vorige versie behouden al hebben we hier en daar enkele stijlelementen verfijnd. Zo krijg je bij het herladen van de pagina bovenaan telkens een wisselende header te zien, in functie van de meest in het oog springende DVD releases van dat moment.

Veranderingen liggen gevoelig, maar zijn nu soms wel noodzakelijk. We zijn te zeer gewend aan de dingen die we dagelijks meemaken en ervaren. Vandaar dat veranderingen best geleidelijk aan gebeuren. Dat hebben we trachten te verwezenlijken met de nieuwe layout. Hopelijk bevalt die jullie. Suggesties en opmerkingen mag je steeds richten aan info@dvdinfo.be.

“Veranderen is vandaag ademen,
Morgen overleven is blijven ademen.”


Hieronder vinden jullie enkele screenshots van de verschillende layouts die onze DVD website in de loop der jaren gekend heeft.

Layout juli 1998


Layout augustus 2001


Layout april 2002


Layout december 2003
UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron