:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> H.O.M. Vision >> NIEUWSBERICHT: NIEUWE AANKOPEN
NIEUWSBERICHT: NIEUWE AANKOPEN
Bron: H.O.M. Vision - Datum: 2004-06-05 - Geplaatst door: Werner
Veel nieuw en interessant sell thru product bij H.O.M. Vision.

Tijdens de recente beurzen in Cannes heeft H.O.M. Vision haar acquisitie beleid gericht op productlijnen die zullen bijdragen aan een versteviging en bredere opbouw van haar assortiment. Naast goede mainstream films waarvoor H.O.M. Vision zowel de rental als sell thru zal exploiteren zijn vooral de volgende sell thru acquisities opmerkelijk:

Great Chefs

Vele top koks uit alle delen van de wereld hebben meegewerkt aan dit fenomeen op culinair kookgebied uit Amerika. Meer dan 800 top gerechten zijn verfilmd en de receptuur van de gerechten en de bereidingswijze daarvan zullen conceptmatig door H.O.M. Vision op dvd worden uitgebracht. Elke dvd kent 4 starters, 4 hoofdgerechten en 4 desserts van verschillende top chefs waaronder meesterkok: Alain Passard van het 3 sterren restaurant L’Apérge te Parijs. Lucas Rive van de Bokkedoorns, Haarlem, Ferran Adria van het fameuze top restaurant El Bulli in Spanje en vele andere zeer aansprekende internationale top koks.

Great Chefs zal in Nederland door Lucas Rive tijdens het horeca evenement: “ Proeven “ op 26 en 27 September in de Beurs van Berlage te Amsterdam worden geïntroduceerd. Belangrijk onderdeel van de introductie is een dvd met 4 top gerechten en een boekwerkje van 16 pagina’s waarin uitleg van het concept, de release planning, biografieën van de koks, recepten e.d. beschreven staan. Verder is er een website voor ons taalgebied in ontwikkeling. H.O.M Vision rekent de vele hobby koks, kookclubs en andere geïnteresseerden in food entertainment tot de afnemers van de titels die onder het label Great Chefs zullen verschijnen. Na de introductie in September zal er maandelijks een titel worden uitgebracht.
De Amerikaanse web site www.greatchefs.com geeft een goede indruk van dit topmerk op kookgebied.T.V serie De Clown

De Duitse Crime serie De Clown is zonder twijfel de serie met de meeste actie en spanning. Recent staat De Clown weer geprogrammeerd bij RTL 5 en kan zich direct alweer verheugen op een goede kijkdichtheid en een hoge waardering. H.O.M Vision zal De Clown in het najaar op meerdere dvd’s op de markt brengen. Onderdeel van de distributie overeenkomst zijn twee pilot afleveringen die beiden de lengte van een speelfilm hebben en 20 op zich zelf staande afleveringen.Kingdom Under The Sea

De animatie serie Kingdom Under the Sea bestaat uit drie delen van elk een half uur. Opvallend is de prachtige animatie en de aansprekende karakters die op het eerste gezicht een vergelijking met Finding Nemo kan weerstaan. De serie voor kinderen rond 4 jaar is gebaseerd op Bijbelse thema’s, is opvoedend en past als zodanig uitstekend in de Line Up van de succesvolle reeks christelijke films van H.O.M. Vision. Kingdom Under the Sea zal in het Nederlands worden ingesproken. De release staat gepland in het vierde kwartaal. Voor een eerste indruk verwijzen wij alvast naar de website www.kingdomunderthesea.com