:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: THE SIMPSONS GONE WILD
PERSBERICHT: THE SIMPSONS GONE WILD
Bron: Fox - Datum: 2004-08-29 - Geplaatst door: Werner
THE SIMPSONS GONE WILD
De nieuwste afleveringen van de onovertroffen animatiereeks!
Vanaf 8 september verkrijgbaar op DVD

Party time met de Simpsons op hun wildst! Als Homer een nachtje gaat stappen, weet zoonlief Bart filmopnamen van hem te maken in nabij gezelschap van een "karakterdanseres"... Een volgende episode laat ons zien hoe Homer zelf een kroeg opent in zijn garage en in Sunday Cruddy Sunday wordt Dolly Parton de redder van Homer en Co. Opnieuw vier afleveringen met slimme, scherpe humor en schitterende gags die in sneltreinvaart op je afkomen: hiermee feest je de hele nacht door!

Geweldige gaststemmen
Een van de troeven die miljoenen fans van de Simpsons aan de buis gekluisterd houden, is ongetwijfeld het schitterende gebruik van steeds nieuwe gaststemmen in elk van de afleveringen. Op The Simpsons Gone Wild kan je kennismaken met Britney Spears, de jongens van REM, Fred Willard, Troy Aikman, Rosie Grier, John Madden, Don Marino, Pat Summerall, Dolly Parton en last but not least: Rupert Murdoch!

De vreemde wereld van de Simpsons
Met de Simpsons heeft Matt Groening een herkenbaar maar totaal vreemd universum gecreéerd dat onbeperkte mogelijkheden biedt voor satire. Al van bij het allereerste begin hebben de Simpsons zich onderscheiden met de uitzonderlijke goede kwaliteit van hun humor en de geweldige scripts. Zowat elke beroemdheid uit de Engelstalige wereld heeft z'n entree gemaakt in Springfield, incluis Tony Blair en Bill Clinton, een teken van het belang en de populariteit van de serie.

Extra's
Op deze dvd vind je twee extra's: een featurette rond Krusty the Klown, met twee clips van z'n wedervaardigheiden van de vorige jaargangen, en een algemene Simpsons-trailer.

Informatie koop-dvd
Titel: The Simpsons Gone Wild
Releasedatum: 8 september 2004
Genre: animatie
Leeftijd: AL
Lengte: ca. 180 min (NVDR: dit is fout, het zijn 88 minuten!)
Geluid: Engels, Frans Dolby Digital 5.1 (NVDR: dit is ook fout, het is Dolby Surround 2.0)
Beeld: 4x3 (1.33:1)
Ondertiteling dvd: Engels, Nederlands, Frans, Grieks

Extra's dvd:
• The Best Of Krusty
• Algemene Simpsons-trailer

(NVDR: Je kan de review van deze dvd al lezen op DVD Info!)

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron