:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: FIRST DAUGHTER
PERSBERICHT: FIRST DAUGHTER
Bron: Fox - Datum: 2005-07-27 - Geplaatst door: Werner
FIRST DAUGHTER
Katie Holmes en Michael Keaton in een sprankelende komedie!
Te huur op dvd vanaf 23 augustus

Zin in een luchtige, romantische komedie? First Daughter is precies wat je zoekt: een film vol goed gevoel en met een keigoede soundtrack. Wedden dat trouwens ook heel wat heren, net als Tom Cruise in het echte leven, zullen vallen voor de oogverblindende charme van Katie Holmes?

Romantisch en grappig verhaal
Samantha Mackenzie (Katie Holmes) wil wat elke eerstejaarsstudent wil, profiteren van het leven, ver weg van haar ouders. Maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan, want haar huis is het Witte Huis en haar vader (Michael Keaton) is de president van Amerika. Ondanks haar gebrek aan privacy valt Sam toch voor de charmes van James (Marc Blucas), de adviseur van haar studentenhome ...

Star power
Katie Holmes ziet er simpelweg verrukkelijk uit in deze romantische komedie. Of ze nu verschijnt in een avondjurk met een tiara op haar hoofd dan wel in gewone casuals, haar elegantie is adembenemend. Holrnes heeft grote bekendheid verworven met haar rol in de tv-reeks Dawson's Creek, en we konden haar ook al bewonderen in de thriller Phone Booth. Fans kunnen haar al terugzien in de nieuwe topproductie Batman Begins, die nu in de bioscopen draait. Michael Keaton (Batman, Pacific Heights, Desperate Measures) speelt een doorleefde rol als president en vaderfiguur in deze film. Ook Marc Blucas (The Alamo, We Were Soldiers) zet een fijne vertolking neer.

Regie van Whitaker
Forest Whitaker, de steracteur die glansrollen speelde in Bird, Platoon en Ghost Dog: The Way Of The Samurai, nam de regie van First Daughter voor zijn rekening. Dit is de derde keer dat hij een romantische komedie regisseert, na Waiting To Exhale met Whitney Houston, en Hope Floats met Sandra Bullock.

Productinformatie huur-dvd
Titel: First Daughter
Releasedatum: 23 augustus 2005
Genre: komedie / romantiek
Leeftijd: 6
Lengte:102 min.
Geluid: Engels, Frans: Dolby Digital 5.1
Beeld: 1.85:1 / 16:9
Ondertiteling dvd: Nederlands, Engels, Frans, Arabisch

Extra's dvd:
• 2 weggelaten/verlengde scènes:
- Sam's Appointment
- Dancing at the Bar
• 2 featurettes:
- Fox Trot (choreografie)
- The Final Score: Remembering Michael Kamen


Recent nieuws van dezelfde bron