:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: RELEASES MAART 2010
PERSBERICHT: RELEASES MAART 2010
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2010-02-18 - Geplaatst door: Werner
MICHAEL JACKSON'S THIS IS IT

De bestverkopende concertfilm in de box office geschiedenis komt nu uit op Blu-ray Disc en DVD

 Sony Pictures Home Entertainment biedt met Michael Jackson's This Is It de muziekliefhebbers een backstage pasje aan om de King of Pop te aanschouwen in wat zijn triomfantelijke en opwindende terugkeer naar het podium had moeten zijn. Na het verpulveren van alle box office records, zal Michael Jackson's This Is It ook op Blu-ray Disc en DVD iedere toeschouwer overdonderen. Michael Jackson's This Is It werpt een unieke blik achter de schermen van de

voorbereidingen voor de ultieme tour van één van de grootste performers aller tijden. Deze documentaire toont hoe Jackson van april tot juni 2009 langzaam maar zeker vorm gaf aan zijn uitverkochte concertreeks in de O2 Arena in Londen. De makers konden putten uit meer dan 100 uren backstage footage, met onder andere sterke beelden van Jackson die repeteert voor zijn show. Kijkers krijgen een bevoorrechte blik op Michael Jackson als zanger, danser, filmmaker, architect en genie, terwijl hij zijn allerlaatste show creëert en perfectioneert.

De fans zullen met de Blu-ray Disc en DVD meer te zien krijgen dan met de bioscooprelease. Zo zijn er de documentaires "Staging The Return: Beyond The Show" en "Staging The Return: The Adventure Begins" waarin Michael Jackson wordt getoond wanneer hij zijn uitverkochte This Is It-tournee ontwikkelt, creëert en repeteert. Ook beschikbaar op de Blu-ray Disc en DVD zijn een serie boeiende documentaires zoals "The Gloved One" (een documentaire met een kostuumthema) "Memories of Michael" (waarin cast en crew een ontroerende huldiging brengen aan Michael Jackson), "Auditions: Searching for the World's Best Dancers" (over de zoektocht naar de meest getalenteerde achtergronddansers voor de show) en tenslotte is er ook nog de trailer van de bioscooprelease.

Exclusief op deze Blu-ray Disc en DVD is de nooit getoonde documentaire "The Unfinished Rehearsals" waarin regisseur Kenny Ortega en production designer Michael Cotten twee indrukwekkende en fantastische momenten in de This Is It show tonen, die het bioscooppubliek niet te zien kreeg.

Exclusieve extra's op de Blu-ray Disc zijn de complete en onverkorte versies van "Smooth Criminal" en "Thriller". Deze scènes komen in de film kort aan bod, samen met een speciale "Making-of Smooth Criminal"-scène. In "Smooth Criminal" krijg je te zien hoe Michael Jackson het scherm deelt met sommige van de grootste filmsterren aller tijden in een zwartwitte achtergrond die zijn liefde voor het oude Hollywood weergeeft. In het "Thriller"-filmpje blaast Michael één van zijn meest populaire songs nieuw leven in met een volledige nieuwe bezetting van zombies, geesten en griezels en gloednieuwe dansmoves. De Blu-ray Disc bevat via de BD-Live functie ook MovieIQ. Daarmee kunnen kijkers hun favoriete songs van de film toevoegen aan een e-mailbare This Is It-afspeellijst. Met MovieIQ krijgen kijkers bovendien toegang tot enkele leuke trivia-weetjes over de muziek, productie, cast en crew van de film, terwijl ze de film bekijken. Ook terug te vinden op de extra's zijn een fotogalerij met 75 foto's van de repetities en een bijkomende documentaire "Dancing Machine", waarin choreograaf Travis Payne zijn choreografie voor de This Is Ittournee met Michael Jackson overlegt.
 
Release Blu-ray disc en dvd koop: 1 maart 2010
 
Extra's op Bu-ray disc:
• 2 Making ûof Documentaires

• 8 Documentaires: "The Gloved One - Costumes", "Memories of Michael", "Auditions: Searching for the World's Best Dancers", "Meet the Dancers", "Meet the Band", "Meet the Vocalists", "The Unfinished Rehearsals" en "Dancing Machine - Choreography"

• Michael Jackson's This Is It: The Photo Collection
• Theatrical Trailer
Exclusief op Blu-ray disc:
• Thriller and Smooth Criminal Vignettes (in 5.1 audio)
• Documentaire: "Making Smooth Criminal"
• BD LIVE met movieIQ met een "This Is It" interactive playlist 
Extra's op dvd single disc:
• 2 Making-of Documentaires
• 4 Documentaires: "The Gloved One - Costumes", "Memories of Michael", "Auditions: Searching for the World's Best Dancers", en "The Unfinished Rehearsals"
• Theatrical Trailer

EXTRA'S OP DVD STD-2 National Disc Special Features
Disc 1:
• 2 Making-of Documentaires
• 4 Documentaires: "The Gloved One - Costumes", "Memories of Michael", "Auditions: Searching for the World's Best Dancers", en "The Unfinished Rehearsals"
• Theatrical Trailer

Disc 2:
• 3 Documentaires: "Meet the Dancers", "Meet the Band" en "Meet the Vocalists"
 

2012
Het einde begint op Blu-ray disc en dvd op 11 maart 2010

De visionaire regisseur van The Day After Tomorrow en Independence Day presenteert het ultieme wereldactieavontuur. Nooit eerder in de geschiedenis is een datum zo bepalend geweest voor zoveel culturen, religies, wetenschappers en regeringen. 2012 is een episch avontuur over hoe de wereld vergaat en de heroïsche strijd van de overlevenden.
 
Het einde van de wereld is het begin van een spectaculair avontuur in de box office hit 2012. Wereldwijd bracht de film maar liefst 711 miljoen dollar op in de bioscoop. Deze release van Sony Pictures Home Entertainment komt op 11 maart uit op DVD en Blu-ray Disc. De visionaire regisseur Roland Emmerich (The Day After Tomorrow en Independence Day) overtreft zichzelf met dit verbazingwekkende epos, vol adembenemende actiescènes en baanbrekende special effects die je moet gezien hebben.

John Cusack (Con Air), Amanda Peet (Something's Gotta Give) en Woody Harrelson (Zombieland) leiden de sterrencast in dit spannende verhaal van een groep mensen die wanhopig in leven proberen te blijven na een globale catastrofe die eeuwen geleden werd voorspeld door de Maya's. Ook knappe acteurs als Oliver Platt (Frost/Nixon), Thandie Newton (Crash), Danny Glover (Saw) en Chiwetel Ejiofor (Inside Man) vechten voor hun leven in 2012

Voor 2010 voorspelt Sony Pictures Home Entertainment dat filmliefhebbers overal ter wereld dit adrenalineverhogende epos thuis steeds opnieuw op Blu-ray Disc en DVD zullen willen ervaren, dankzij het indrukwekkende beeld en geluid en de nieuwste extra's! Ontdek de waarheid achter de voorspelling van de Maya's voor 2012 en de hitfilm die hierdoor geïnspireerd werd, dankzij het onthullende bonusmateriaal op Blu-ray Disc en DVD. Zo geven schrijver/regisseur Roland Emmerich en co-schrijver Harald Kloser commentaar tijdens de hele film en biedt de documentaire 'Roland Emmerich: Master of the Modern Epic' een intieme blik op één van Hollywoods meest revolutionaire filmmakers. Bovendien bevatten de DVD en Blu-ray Disc ook een alternatief einde, verwijderde scènes en de productiefeaturettes 'Designing the End of the World', 'Science Behind the Destruction' en 'The End of the World: The Actor's Perspective'.

Exclusief op Blu-ray Disc zijn de baanbrekende extra's 'Roland's Vision: Picture-in-Picture' en movieIQ waarmee de kijkers, dankzij BD-Live, tijdens het bekijken van de film meteen toegang hebben tot trivia over de cast van 2012, de crew, de productie en de soundtrack. Verder bevat de Blu-ray Disc een interactieve Maya kalender waarmee men de wereld betreedt van de eeuwenoude zonneaanbidders. Geef een datum in en ontdek je persoonlijke horoscoop en profiel.

2012 werd geproduceerd door Harald Kloser (10,000 B.C.), Mark Gordon (The Day After Tomorrow) en Larry Franco (Batman Begins). Roland Emmerich (10,000 B.C.), Ute Emmerich (The Day After Tomorrow) en Michael Wimer (10,000 B.C.) namen de taak van executive producers op zich. Harald Kloser en Roland Emmerich, die beiden al samenwerkten voor het script van 10,000 B.C., schreven samen 2012. Bereid je voor op een opwinding die zelfs je stoutste dromen overtreft met deze 2012 die op Blu-ray Disc en DVD uitkomt! 

Regisseur: Roland Emmerich (The Day After Tomorrow, Independence Day)
Acteurs: John Cusack (Con Air), Amanda Peet (Something's Gotta Give), Woody Harrelson (Zombieland), Oliver Platt (Frost/Nixon), Thandie Newton (Crash)
Genre: Actie, drama 

Extra's op dvd / Blu-ray disc:
  Audiocommentaar van schrijver / regisseur Roland Emmerich en co-schrijver Harald Kloser
• Documentaire: "Roland Emmerich: Master of the Modern Epic"
• Alternatief einde
• Verwijderde scènes 

Extra's op blu-ray disc:
• Documentaires: "Designing the End of the World", "Science Behind the Destruction" en "The End of the World: The Acto's Perspective"
• Met movieIQ en BD-Live krijg je real-time informatie over de cast, crew, muziek, wetenswaardigheden en meer, terwijl je naar de film kijkt
• Picture-in-Picture: Rolands visie, met Pre-Visualization, storyboards, beelden van achter de schermen en interviews met filmmakers, cast en crew
• Intercatieve Maya-kalender: voer een datum in en je krijgt je horoscoop en een persoonlijkheidsprofiel. Graaf nog dieper in de geheimen achter de mysteries van de Maya-kalender 


BY THE PEOPLE: THE ELECTION OF BARACK OBAMA

Ongeziene beelden achter de schermen van de presidentiële campagne van senator Barack Obama

Herbeleef de verkiezing die Amerika voorgoed veranderde met de release van By The People: The Election Of Barack Obama op DVD. Deze onthullende documentaire is geproduceerd door Edward Norton en Class 5 Films en geregisseerd door Amy Rice (From Ashes) en Alicia Sams (Toots).

Filmmakers volgen senator Barack Obama tijdens zijn presidentiële campagne; vanaf het moment dat hij zich kandidaat stelt tot zijn inauguratie als eerste zwarte president van de Verenigde Staten. Dankzij exclusief en nog nooit vertoond beeldmateriaal van Obama en zijn medewerkers, biedt de film een ongeziene kijk op de presidentiële campagne in de nu al historische race naar het Witte Huis. De DVD biedt daarenboven nog enkele nooit-eerder-geziene extra's zoals de documentaire. "Making of By The People", met interviews met de belangrijkste bedenkers van de campagne: Robert Gibbs, David Axelrod en Tommy Vietor. Bovendien zijn er interviews met producers Edward Norton, Stuart Blumberg en William Migliore; en met regisseurs Amy Rice en Alicia Sams. Verder biedt de DVD bijna een uur aan verwijderde scènes. 

Regisseur: Amy Rice (From Ashes), Alicia Sams (Toots)
Genre: Documentaire
Release dvd koop: 11 maart 2010
Extra's op dvd:
• Audiocommentaar van de regisseur
• Making of "By The People: The Election of Barack Obama"
10 Bonusscènes 


ZOMBIELAND

De griezeligste horrorkomedie in de geschiedenis komt nu uit op Blu-ray Disc en DVD 

Sony Pictures Home Entertainment waarschuwt: op 25 maart 2010 neemt de huiveringwekkend grappige horrorkomedie Zombieland de natie over. Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone en Abigail Breslin vertolken een groepje ongewone helden die moeten samenwerken om te overleven in een wereld bevolkt met vraatzuchtige zombies. 

De nerdy en angstige universiteitsstudent Columbus (Jesse Eisenberg) overleefde de ramp die bijna de hele mensheid heeft veranderd in vleesverslindende zombies. Ook Tallahassee (Woody Harrelson) heeft de plaag overleefd. Hij is tot op de tanden gewapend en van niets of niemand bang. Samen zullen ze de grootste uitdaging moeten trotseren: elkaars gezelschap. Ze worden bijgestaan door Wichita (Emma Stone) en Little Rock (Abigail Breslin) die hun eigen manier gevonden hebben om aan de zombies het hoofd te bieden. Figuurlijk dan. Om te overleven zullen ze een keuze moeten maken: samenwerken of ten onder gaan aan de zombies. Met Zombieland zullen zelfs de meest veeleisende horror-en komediefans niet op hun honger blijven zitten. 

De Blu-ray Disc en DVD bieden een lading aan onweerstaanbare extra's die de fans kunnen verslinden, zoals verwijderde scènes, commentaar van Woody Harrelson en Jesse Eisenberg, regisseur Ruben Fleischer en van de schrijvers Rhett Resse en Paul Wernick. Er zijn ook de making-of documentaires "In Search of Zombieland" en "Zombieland is Your Land", trailers en veel meer. Exclusieve extra's op Blu-ray Disc zijn de Picture-in-Picture Track en MovieIQ. Met de Picture-in-Picture Track "Beyond the Graveyard" is er beeldmateriaal van achter de schermen beschikbaar, maar ook storyboards en meer. Met MovieIQ krijgen kijkers toegang tot enkele leuke trivia-weetjes over de muziek, productie, cast en crew van de film, terwijl ze de film bekijken. 

Regisseur: Ruben Fleischer
Acteurs: Jesse Eisenberg (Adventureland, The Village), Woody Harrelson (Natural Born Killers), Emma Stone (The House Bunny, Superbad), Abigail Breslin (Little Miss Sunshine, Signs)
Genre: Horror, komedie
Release Blu-ray disc en dvd koop: 25 maart 2010
Extra's op dvd / Blu-ray disc:
• Audiocommentaar met Woody Harrelson & Jesse Eisenberg, regisseur Ruben Fleischer en de schrijvers Rhett Reese & Paul Wernick
Documentaires: "In Search of Zombieland", "Zombieland is Your Land", "Visual Effects"
• Verwijderde scènes
• Bioscooptrailers
Extra's op Blu-ray disc:
• "Beyond the Graveyard", een blik achter de schermen met Picture-in-Picture
• MovieIQ: met BD-Live krijg je in real-time informatie over de cast, crew, muziek, wetenswaardigheden en meer, terwijl je naar de film kijkt!
 

ICE CASTLES (REMAKE) 

De jonge, knappe Alexis Winston is een getalenteerde kunstrijdster. Om de top te bereiken vergt ze het uiterste van zichzelf en laat ze haar vriendje achter in haar geboorteplaats. Maar als ze door een tragisch ongeval blind wordt, heeft ze iemand nodig die in haar gelooft en van haar houdt. Iemand die haar ervan overtuigt dat ze ooit weer kan schaatsen en dromen. Een hartverwarmende, inspirerende en emotionele remake van de met een Oscar genomineerde (Beste Originele Nummer: Through the Eyes of Love) film uit 1978. Met de beroemde Amerikaanse kunstschaatsers Taylor Firth, Molly Oberstar en Michelle Kwan en NBC-verslaggeefster Andrea Joyce. Beleef de kracht en het plezier van echte liefde. Op en naast het ijs. 

Release dvd koop: 11 maart 2010


THE DAMNED UNITED  

Ik zeg niet dat ik de beste was, maar ik zat wel bij de Top-1." The Damned United vertelt het confronterende en soms humoristische verhaal van Brian Clough (Michael Sheen) en zijn 44 dagen als manager van de Engelse voetbalkampioen Leeds United. Clough begint aan de klus zonder zijn trouwe assistent Peter Taylor (Timothy Spall) en komt terecht in een kleedkamer waar de spelers naar zijn idee trouw zijn aan zijn eeuwige rivaal Don Revie (Colin Meaney). De strijdlust en de genialiteit van Clough worden prachtig in beeld gebracht. Dit is het verhaal, het verhaal van de Damned United. 

Release dvd koop: 25 maart 2010