:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: FRINGE SEIZOEN 1
PERSBERICHT: FRINGE SEIZOEN 1
Bron: Warner - Datum: 2010-07-16 - Geplaatst door: Werner
FRINGE
Op 18 augustus verschijnt Fringe seizoen 1 op Blu-ray en DVD

J.J. Abrams, de man achter Lost, is terug met een buitengewoon spannende en intrigerende science-fictionserie. In Fringe draait alles om “fringe science”, een tak van de wetenschap die balanceert tussen het mogelijke en het onmogelijke. Fenomenen zoals telepathie, onzichtbaarheid, genetische mutatie, telekinese, teleportatie, levitatie, gedachtelezen, mind control en wederopstanding van doden worden gemixt met elementen uit misdaad, actie en thriller series. Lost meets The X-files meets Alias dus! In Wallonië werd de serie alvast een kijkcijferhit op La Deux.

Synopsis:
FBI-agente Olivia Dunham (Anna Torv, McLeod’s Daughters), de eigenaardige professor dr. Walter Bishop (John Noble, The Lord Of The Rings) en zijn zoon Peter (Joshua Jackson, Dawson’s Creek) vormen tegen wil en dank een trio dat belast wordt met het onderzoeken van vreemde zaken over de hele wereld. Dr. Walter Bishop heeft zich hier tot zeventien jaar geleden mee beziggehouden. Sindsdien slijt hij zijn dagen in een streng beveiligde gesloten kliniek, op last van de overheid. FBI-agente Olivia Dunham heeft zijn hulp echter hard nodig als haar vriend en collega John Scott (Mark Valley, Boston Legal) bij een onderzoek geïnfecteerd raakt met een mysterieuze, levensbedreigende substantie. De enige manier waarop Olivia met de professor in contact kan komen, is via diens zoon Peter. Hoewel deze van zijn vader vervreemd is, weet Olivia hem er van te overtuigen mee te werken.

De Blu-ray bevat 5 discs waarop je 20 afleveringen terugvindt. Goed voor maar liefst 1020 minuten kijkplezier. Verder vind je er ook nog 60 minuten extra’s met diverse gewiste scenes, audiocommentaren, bloopers en een making of. De DVD (7 discs) bevat dezelfde extra’s.