:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: PACIFIC RIM
PERSBERICHT: PACIFIC RIM
Bron: Warner - Datum: 2013-10-07 - Geplaatst door: Werner
PACIFIC RIM

Zet je schrap voor het gevecht van de eeuw! Regisseur Guillermo del Toro (Hellboy, Pan's Labyrinth) tovert met Pacific Rim een weergaloos spektakel op het scherm, dat vanaf 20 november in naadloze kwaliteit te zien is op Blu-ray, 3D Blu-ray, 3D Blu-ray Limited Edition en DVD. De mensheid houdt zich vast aan een laatste strohalm om te voorkomen dat ze voorgoed vernietigd wordt door de kolossale Kaiju, monsters uit de oceaan waarbij Godzilla nog niet tot aan de kleine teen komt. Geniet van dit verbluffende schouwspel, en haal Pacific Rim vanaf 20 november in huis!

Synopsis
In Pacific Rim zien we hoe ontelbare verschrikkelijke monsters, gekend als Kaiju, uit de dieptes van de zee rijzen om een oorlog te beginnen, die het leven kost aan miljoenen mensen. De natuurlijke hulpbronnen worden bovendien zo goed als opgebruikt. Om de enorme Kaiju te bevechten wordt een speciaal wapen ontwikkeld: Jaegers, gigantische robotten die tegelijkertijd door twee piloten, wiens bewustzijn met elkaar verbonden is, bestuurd worden. Ook de Jaegers blijken echter zo goed als weerloos te zijn tegen de allesvernietigende Kaiju.

De strijdmacht die vecht voor het bestaan van de mensheid heeft, op de rand van de nederlaag, geen enkele keuze dan zich te richten tot twee, onwaarschijnlijke helden - een voormalige, uitgebluste piloot (Charlie Hunnam) en een onervaren stagiair (Rinko Kikuchi) - die samengebracht worden om een schijnbaar overbodige Jaeger uit het verleden te besturen. Samen vormen zij de laatste hoop van de mensheid tegen de nakende uitroeiing..

Bonusmaterialen:
• The Directors Notebook (BD, 3D BD)
• Audio Commentary door Guillermo del Toro (DVD, BD, 3D BD)
• Drift Space (BD, 3D BD)
• The Digital Artistry of Pacific Rim (BD, 3D BD)
• The Shatterdome (BD, 3D BD)
• Focus Points (BD, 3D BD)
• Deleted Scenes (DVD, BD, 3D BD)
• Blooper Reel (DVD, BD, 3D BD)
Recent nieuws van dezelfde bron