:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: RELEASES TWEEDE KWARTAAL 2015
PERSBERICHT: RELEASES TWEEDE KWARTAAL 2015
Bron: Fox - Datum: 2015-03-27 - Geplaatst door: Werner
Beste filmliefhebber,

Zoals je van Twentieth Century Fox Home Entertainment gewend bent, informeren wij je geregeld over de tv-series en films die de komende tijd uitkomen op DVD, Blu-ray en Blu-ray 3D. Hierbij lees je de releaselijst van het tweede kwartaal van 2015 en informeren we je over de geweldige series en schitterende kaskrakers die dit kwartaal verschijnen.

HOMELAND SEIZOEN 4

Synopsis:
De spanning stijgt ten top in het schitterende vierde seizoen van deze met een Emmy Award bekroonde thrillerreeks. In haar nieuwe rol als hoofd van een CIA-afdeling weet Carrie (Emmy-winnares Claire Danes) Saul (Emmy-winnaar Mandy Patinkin) en Quinn te overtuigen om haar te helpen om een van de gevaarlijkste terroristen ter wereld op te sporen. Maar wanneer Carrie een jonge Pakistaan rekruteert, vervaagt de lijn tussen goed en kwaad en loopt de operatie uit de hand. Carrie moet harde maatregelen nemen en alles op het spel zetten om haar land te beschermen. Niemand is te vertrouwen.

Releasedatum: 29 april 2015
Genre: Tv-serie, Drama,Thriller
Regisseur: Lesli Linka Glatter
Cast: Claire Danes, Mandy Patinkin, Rupert Friend, David Harewood


FARGO SEIZOEN 1

Synopsis:
De serie Fargo verandert de gelijknamige film van de Coen broers in de meest unieke tv-serie van het jaar. Met als resultaat: winnaar van een Golden Globe en drie Emmy Awards! Fargo wordt gekenmerkt door dezelfde sfeer van de originele filmklassieker: de droge humor, de moorddadige chaos en de gemoedelijkheid van Minnesota, maar  vertelt een volledig nieuw misdaadverhaal met gloednieuwe personages. Oscarwinnaar Billy Bob Thornton schittert als Lorne Malvo, een manipulatieve topcrimineel die het leven van verzekeringsagent Lester Nygaard (Martin Freeman) ingrijpend verandert. Gus Grimly en Molly Solverson, twee plaatselijke politieagenten, bundelen hun krachten om de geheimen van Lester te ontrafelen en de meedogenloze, destructieve Malvo te stoppen.

Releasedatum: 29 april 2015
Genre: Tv-serie, Drama, Misdaad, Thriller
Regisseur: Randall Einhorn
Cast: Billy Bob Thornton, Martin Freeman


THE PENGUINS OF MADAGASCAR

Synopsis:
Ze zijn schattig... om te knuffelen... maar ze zijn vooral super grappig! Je favoriete undercover pinguïns van TV, Skipper, Kowalski, Rico en Junior, zijn terug! Deze keer werken onze vier vrienden samen met een super geheime organisatie, de Noorderwind. Samen hebben ze slechts één missie: de wereld redden van Dave’s vreselijke plannen. Voor de allereerste keer zijn de pinguïns te zien in hun eigen hilarische film voor het hele gezin! Kortom, dit nieuwe avontuur van de makers van Madagascar is "flipping awesome" en mag je zeker niet missen!

Releasedatum: 1 april 2015
Genre: Animatie
Regisseur: Eric Darnell, Simon J. Smith
Cast: Tom McGrath, Chris Miller, Christopher Knights, Conrad Vernon, John Malkovich


EXODUS: GODS AND KINGS

Synopsis:
In Exodus: Gods And Kings, is Christian Bale te bewonderen als Mozes en zijn befaamde strijd tegen zijn eigen broer, de Egyptische Farao Ramses (Joel Edgerton). Ga mee op de plagen geteisterde Egypte ontvlucht. Ridley Scott (Gladiator, Prometheus) gebruikt fenomenale visuele effecten om nieuw leven te blazen in een van de grootste verhalen aller tijden. Kortom, een epische filmbeleving die je niet mag missen!

Releasedatum: 29 april 2015
Genre:Actie, Avontuur
Regisseur: Ridley Scott
Cast: Christian Bale, Joel Edgerton, Ben Kingsley


BIRDMAN

Synopsis:
Birdman Or The Unexpected Virtue Of Ignorance is een zwarte komedie die het verhaal vertelt van een acteur die beroemd werd met zijn vertolking van een iconische superheld maar nu de grootste moeite heeft om een toneelstuk op Broadway op te zetten. In de dagen voor de première worstelt hij met zijn ego en probeert hij zijn uiteenvallende gezin, zijn carrière en zichzelf weer op de rails te krijgen.

Releasedatum: 27 mei 2015
Genre: Comedy, Drama
Regisseur: Alejandro González Iñárritu
Cast: Michael Keaton, Zach Galifianakis, Edward Norton, Emma Stone


KINGSMAN: THE SECRET SERVICE


Synopsis:
Een geheime dienst rekruteert een ietwat brutale maar veelbelovende straatjongen voor een ultracompetitief trainingsprogramma, net op het moment waarop een IT-genie met kwaadaardige bedoelingen de wereld dreigt te vernietigen.

Releasedatum: 24 juni 2015
Genre: Actie, Avontuur, Komedie
Regisseur: Matthew Vaughn
Cast: Colin Firth, Samuel L. Jackson, Taron Egerton


NIGHT AT THE MUSEUM 3: SECRET OF THE TOMB

Synopsis:
Larry vertrekt op een internationale zoektocht om de magie te redden voor ze voor altijd verdwijnt. Hij krijgt daarbij hulp van een aantal oude bekenden, maar ook van nieuwe gezichten.

Releasedatum: 10 juni 2015
Genre: Komedie, Avontuur, Familie
Regisseur: Shawn Levy
Cast: Ben Stiller, Robin Williams, Owen Wilson

Recent nieuws van dezelfde bron