:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: ACHTER DE SCHERMEN BIJ DE TOUR DE FRANCE 2015
PERSBERICHT: ACHTER DE SCHERMEN BIJ DE TOUR DE FRANCE 2015
Bron: Source 1 Media - Datum: 2015-08-05 - Geplaatst door: Werner
ACHTER DE SCHERMEN BIJ DE TOUR DE FRANCE 2015

Binnenkort verkrijgbaar op DVD!
De Tour was nog nooit zo dichtbij

Ieder jaar staan er meer dan 10 miljoen fans langs het parcours van de Tour de France om een blik op te vangen van de wielrenners. Het is meer dan een wedstrijd, het is een evenement. Deze documentaire laat zien wat er echt achter de schermen gebeurt van dit spektakel, de ongelofelijke uitdagingen die komen kijken bij het organiseren van de Tour en schijnt een spotlicht op de mensen die ieder jaar keihard werken om dit evenement tot een succes te maken. Vanaf 17 september 2015 is deze documentaire verkrijgbaar. Een must have voor iedereen die van wielrennen houdt en de Tour de France in het bijzonder.

Bijzondere documentaire over de meest prestigieuzewielerwedstrijd ter wereld! Voor een hele maand werken duizenden mensen 24 uur per dag om deze ongelofelijke logistieke uitdaging te realiseren. Iedereen werkt samen: politie, uitzenders, cateraars, sponsoren, technici en vrijwilligers. Om de veiligheid van de wielrenners en het enorme publiek te garanderen, rijden motoragenten als een soort stuntrijders mee met de race.

Unique Selling Points Achter de schermen bij de Tour van 2015:
• Inclusief unieke beelden van onder meer de start van de Tour in Utrecht tot en met de finish op de Champs-Elysées in Parijs
• Niet eerder is er zo een complete film gemaakt over de Tour de France

Speelduur: ca. 100 minuten