:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: DIVERSE LEGO-KINDERTITELS
PERSBERICHT: DIVERSE LEGO-KINDERTITELS
Bron: Warner - Datum: 2016-02-24 - Geplaatst door: Werner
LEGO FRIENDS: GIRLZ 4 LIFE

In Lego Friends: Girlz 4 Life wordt de vriendschap van Emma, Mia, Andrea, Stephanie en Olivia voor het eerst op de proef gesteld. Superster Livi maakt namelijk haar opwachting in Heartlake City en die zet de wereld van onze vriendinnen grondig op z'n kop! Deze eerste Lego Friends-film verschijnt op 14 maart op DVD en het schijfje bevat tal van extra's zoals choreografieën, de officiële muziekclip en nieuwe scènes!

Synopsis
De vriendschap van onze girls wordt op de proef gesteld wanneer de grote popster Livi naar Heartlake City komt. De meiden worden bestolen door Livi’s manager, die hun hit “Girlz” van ze jat. Tijd om een slim plan te bedenken… Wanneer ze Livi de waarheid vertellen over hun single, leren ze dat beroemd zijn ook niet alles is; soms is vriendschap het allerbelangrijkste.

Bonusmaterialen:
• Karaoke
• Official Music Video “Girlz” Performed by L2M
• Dance routines Performed by L2M
• Dance lessons Performed by L2M
• Extra Scenes


 
DCU: BATMAN BAD BLOOD

Paniek in Gotham City want de beschermer van de stad, Batman, is spoorloos. Robin, Nightwing en Batwoman moeten noodgedwongen de handen in elkaar slaan om het gespuis onder controle te houden. DCU: Batman Bad Blood is het vervolg op Son Of Batman en introduceert Batwing en Batwoman in het DC-universum. DCU: Batman Bad Blood is vanaf 14 maart beschikbaar op DVD.

De donkere nacht van Gotham City gaat in vlammen op terwijl Batman strijdt met Firefly, Tusk en Killer Moth. Wanneer de rook is opgetrokken blijkt Batman te zijn verdwenen, en Batwoman is de enige getuige. Nu het Batsignaal onbeantwoord blijft en de stad op springen staat, moeten Nightwing en Robin iets doen. Ze gaan een moeizame samenwerking aan met Batwoman en nieuwkomer Batwing. Samen ontrafelen ze een sinister plan dat draait om het manipuleren en controleren van gedachten. Heretic, de nieuwe monsterlijke schurk, is hier ook bij betrokken. Een geheel nieuw en episch hoofdstuk uit het DC-Universum dat één ding duidelijk maakt: rechtvaardigheid zit bij Batman in de familie!

Bonusmaterialen:
• Sneak Peek op DC Universe's volgende Animated Movie: Justice League vs. Teen Titans


 
LEGO DC COMICS SUPER HEROES: JUSTICE LEAGUE COSMIC CLASH

In een splinternieuw Lego DC - avontuur zien we hoe de Lego Justice League het aan de stok krijgt met Brainiac, een te duchten tegenstander die zich niet zomaar opzij laat zetten. Lego DC Comics Super Heroes: Justice League Cosmic Clash is vanaf 14 maart beschikbaar op DVD.

Brainiac staat op het punt om de aarde over te nemen! Hij flitst Superman, Wonder Woman en Green Lantern naar een andere tijd. Het is nu aan Batman en The Flash om de Justice League weer bij elkaar te krijgen. Ondertussen strijden Cyborg en Supergirl op aarde tegen de drones van Brainiac. Het gebeurt allemaal in deze gloednieuwe en originele film van Lego en DC Comics.

Bonusmaterialen: 
• The Justice League Caught on Camera
 


UIT HET ARCHIEF