:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: RELEASES MEI 2018
PERSBERICHT: RELEASES MEI 2018
Bron: Source 1 Media - Datum: 2018-04-05 - Geplaatst door: Werner
ANNIE M.G. SCHMIDT 8 DVD COLLECTIE

Ook in de maand mei zal Source 1 Media u verrassen met een aantal interessante titels. We trappen af met de 8 DVD Collectie van Annie M.G. Schmidt. Annie M.G. Schmidt was een Nederlands dichteres en schrijfster van verzen, liedjes, boeken en toneelstukken. Ze is onder andere bekend geworden door de ''Hoe Overleef Ik'' reeks en kindertitels als Dikkertje Dap en Pluk Van De Petteflet. Aanstaande 20 mei staat in het teken van de geboortedag van deze succesvolle schrijfster en vandaar dat we op 1 mei de 8 DVD Collectie uitbrengen.

De 8 DVD Collectie bestaat uit de volgende titels: Minoes, Abeltje, Ibbeltje, Pluk Van De Petteflet, Otje, Wiplala en Ja Zuster Nee Zuster. Alle films staan garant voor veel kijk-plezier!


ANNIE M.G. SCHMIDT

Tevens brengen we op 1 mei de Annie M.G. Schmidt TV Serie uit. In deze serie zien we hoe Annie na het overlijden van haar man Dick terug verhuist naar Amsterdam. In fantasierijke terugblikken vol zang en dans, neemt ze ons mee in haar gepassioneerde leven, dat bijna de hele twintigste eeuw beslaat. Al snel wordt duidelijk dat Annie M.G. Schmidt niet alleen die grappige oma was, die iedereen zo goed kende, maar dat de schrijfster een sterke vrouw was die haar leven lang voor de liefde heeft gevochten.


THE 13TH FRIDAY

Voor de horrorliefhebber hebben we weer een interessante horrorfilm. The 13th Friday vertelt het verhaal van een vrouwelijke vluchteling die een eeuwenoud, demonisch apparaat aantreft. Het apparaat is in staat de poort naar een andere dimensie te openen. Zonder dat ze het weet bevrijdt de vrouw daarmee echter ook een duistere entiteit. Deze verbergt zich in het lichaam van haar dochter. De wanhopige vrouw doet een poging de hulp van de kerk in te schakelen, maar al snel leert ze dat het huis is vervloekt door een woedende geest die op vrijdag de 13e is gestorven. Zal het haar lukken haar dochter te bevrijden van de duistere entiteit? Verkrijgbaar vanaf 3 mei.


STERKE VROUWEN FILMBOX

Toch liever een ouderwets avondje voor de buis genieten van de beste vrouwelijke films? Goed nieuws, want vanaf 10 mei is de Sterke Vrouwen Filmbox verkrijgbaar. De box bevat de titels Laat Me Niet Los, October Baby, Unconditional en No Letting Go.


BENT

Voor de actiefilmliefhebber is vanaf 17 mei de spannende actiethriller Bent beschikbaar. In deze film zien we hoe de in diskrediet gebrachte narcotica-agent Danny Gallagher (Karl Urban, van o.a. Star Trek & Thor Ragnarok), drie jaar geleden achter de trailies belandde. Nu hij weer op vrije voeten is, zoekt hij verbeten naar wraak. Gerechtigheid. Antwoorden. Wie luisde hem erin? Wie vermoordde zijn partner? En was zijn partner zelf wel zuiver op de graat? Tijdens zijn moeizame onderzoek legt Danny verbanden bloot met een complot op het allerhoogste niveau...