:: BESPREKINGEN ::
DVDInfo.be >> Bespreking >> WIENERS
WIENERS
Bespreking door: Werner - Geplaatst op: 2008-07-14
FILM
Joel (Fran Kranz) heeft de bons gekregen van zijn vriendin, die het uit heeft gemaakt in de Jerry Springer-achtige televisieshow van Dr. Dwayne (Darrell Hammond), die er een ziekelijk genoegen in schept om zijn "patiënten" en plein public een pak slaag te geven. Samen met zijn vrienden, Wyatt (Kenan Thompson), een zwarte papzak die hotdogs verkoopt, en Ben (Zachary Levi), een verdoken homo, reist hij in een worstjesmobiel naar Los Angeles om doctor Dwayne op zijn beurt een pak rammel te geven terwijl zijn vrienden de onfortuinlijke zielenknijper tegen de grond houden. Onderweg kruist hun pad dat van een paar hippies die tegen vleesconsumptie zijn, drie bloedgeile waternimfen, een nymfomaan koppel op leeftijd, een paar circusfreaks en een Iers fluitspelertje.

Worst is een velletje met daarin gehakt. Ongeveer hetzelfde kan worden gezegd van de herseninhoud van degene die deze film heeft neergepend. Ik zou uren kunnen doorgaan over wat voor een drol dit is, maar ik wil uw tijd niet verdoen en hopelijk u niet de mijne.

BEELD EN GELUID
Het anamorfische beeld is mooi vormgegeven en bevat geen noemenswaardige fouten. Gezien de lengte van de film is die op één laag geperst, maar dat is niet echt een probleem. De geluidstrack bevat niet bepaald veel actie en hij biedt de kijker wat onbezielde pop-rock van het genre waarmee in de States heel de korte golf vergeven is.

EXTRA'S
Dank de voorzienigheid dat we niet nog eens aan extra's worden blootgesteld.

CONCLUSIE
Waaraan hebben we zo'n straf verdiend?

 

cover
Studio: Sony Pictures HE

Regie: Mark Steilen
Met: Kenan Thompson, Fran Kranz, Zachary Levi, Darrell Hammond, Jenny McCarthy

Film:
0/10

Extra's:
0/10

Geluid:
7/10

Beeld:
8/10


Regio:
2

Genre:
Komedie

Versie:
Benelux (NL/FR)

Jaar:
2008

Leeftijd:
12

Speelduur:
95 min.

Type DVD:
SS-SL


Beeldformaat:
1.85:1 anamorfisch PAL

Geluid:
Engels Dolby Digital 5.1
Frans Dolby Digital 5.1


Ondertitels:
Nederlands, Engels, Frans
Extra's:
• Geen

Andere recente releases van deze maatschappij