:: BESPREKINGEN ::
DVDInfo.be >> Bespreking >> AMERICAN NINJA - THE ULTIMATE COLLECTION 1-4
AMERICAN NINJA - THE ULTIMATE COLLECTION 1-4 (BLU-RAY)
Bespreking door: Didier - Geplaatst op: 2022-10-13
FILM
American Ninja The Ultimate Collection 1-4 is een Blu-raybox met vier disks met de vier legendarische Cannon-films. Alle films worden uitvoerig in de bijstaande link besproken.

American Ninja (7/10)
American Ninja is Cannon op zijn best. Hoewel het niet meer is dan een aflevering uit MacGyver of The A-Team (maar dan met ninja’s en wat meer geld) blijft dit '80's-actie op zijn best.
De volledige bespreking vind je hier.

American Ninja 2 - The Confrontation (6,5/10)

Met American Ninja 2: The Confrontation kiest Cannon wederom de kaart van de ninja’s. Hoewel het om bijna dezelfde crew als de eerste film werd er serieus in het budget gesnoeid, ook al werd de film achteraf een grote hit voor Cannon. Sam Firstenberg is een man die weet hoe hij met een beperkt budget een degelijke actiefilm moet maken, en dat wordt in deze tweede American Ninja-film nog maar eens bewezen.
De volledige bespreking vind je hier.

American Ninja 3 - Blood Hunt (6/10)

Met American Ninja 3: Blood Hunt probeerden de nieuwe bazen van Cannon om het succes van de eerste twee te evenaren. Dat lukte evenwel niet en dat is waarschijnlijk te wijten aan het ontbreken van regisseur Sam Firstenberg en nog veel meer Michael Dudikoff.
De volledige bespreking vind je hier.

American Ninja 4 - The Annihilation (5/10)

Bij American Ninja 4: The Annihilation was het vet al lang van de soep, als er van soep nog sprake was. Een krakkemikkig verhaaltje dat zich situeert tussen Mad Max en de latere Rambo-films, en waarin Michael Dudikoff nog maar eens een heel ninjaleger moet verslaan.
De volledige bespreking vind je hier.

BEELD EN GELUID
De beeld- en geluidskwaliteit verschilt van disk tot disk en kan je lezen op de individuele bespreking.

EXTRA'S
De extra’s worden uitvoerig besproken op de individuele bespreking waarvan je de desbetreffende link bovenaan kan vinden.

CONCLUSIE
Op deze box vind je de eerste vier American Ninja-films. De vijfde zit er niet tussen, en er is een duidelijk verschil tussen de eerste twee, die best wel fris waren, tegenover de andere latere twee, die louter voor het geld zijn gemaakt.coverStudio: 88 Films

Regie: Sam Firstenberg,Cedric Sundstrom
Met: Michael Dudikoff, Steve James, Judie Aronson, Guich Koock, John Fujioka, Don Stewart, Larry Poindexter, Gary Conway, Jeff Celentano, Michelle Botes, David Bradle, Marjoe Gortner, Michele B. Chan, Yehuda Efroni, Calvin Jung

Film:
6/10

Extra's:
8/10

Geluid:
7/10

Beeld:
7/10


Regio:
B

Genre:
Actie

Versie:
U.K.

Jaar:
1985-1987-1989-

Leeftijd:
18

Speelduur:
376 min.

Type DVD:
SS-SL

Barcode:
5037899048290


Beeldformaat:
1.85:1 HD

Geluid:
Engels DTS-HD MA 2.0

Ondertitels:
geen
Extra's:
• Ninja Gaijin: Remembering A Classic Cannon Franchise


Andere recente releases van deze maatschappij