:: EASTER EGGS ::
DVDInfo.be >> Easter Eggs >> PIRATES OF THE CARIBBEAN: CURSE OF THE BLACK PEARL
EASTER EGGS: PIRATES OF THE CARIBBEAN: CURSE OF THE BLACK PEARL
Maatschappij: Buena Vista - Regio: 2 - Datum: 2004-01-10
#1
Wat?
"Pirates Cave Construction", een versneld filmpje dat toont hoe de grot met de schat werd gebouwd. (3 min.)

Hoe?
Op disc 2 in de sectie "Vliegen op de set", zet de cursor op de optie "Alles spelen", en druk dan op het pijltje naar rechts. Een tand van Barbossa's aap licht op. Druk op enter.

#2
Wat?
Animatic-studie van de aanval van de Black Pearl. (7 min.)

Hoe?
Op disc 2 in de sectie "Benedendeks", zet de cursor op de optie "Hijs de zeilen", en druk dan op het pijltje naar links. Het doodshoofd licht op. Druk op enter.

#3
Wat?
Een filmpje met Keith Richards, die reageert op het feit dat Johnny Depp zijn karakter van Jack Sparrow op hem heeft geënt. (1 min.)

Hoe?
Op disc 2 in de sectie "Scene-ontwikkeling: Moonlight serenade", zet de cursor op de optie "Hoofdmenu", en druk dan tweemaal op het pijltje naar onder. Eén van de gouden tanden van het geraamte licht op. Druk op enter.

#4
Wat?
De Japanse trailer van Pirates Of The Caribbean.

Hoe?
Op disc 2 in de sectie "Benedendeks", ga naar de scène-index van "Het laatste verhaal van een gevangene", en ga naar het tweede scherm. In de sectie "Op het dek" bij de optie "Piratenschepen", druk op het pijltje naar links. De ring op het skelet licht op. Druk op enter.

#5
Wat?
DVD credits

Hoe?
Op disc 2 in de sectie "Benedendeks", ga naar de scène-index van "Het laatste verhaal van een gevangene", en ga naar het tweede scherm. In de sectie "De kombuis" bij de optie "soorten piraten", druk op het pijltje naar beneden. Een filmklapper licht op. Druk op enter.
Andere recente easter eggs