:: EASTER EGGS ::
DVDInfo.be >> Easter Eggs >> SIMPSONS, THE - SEIZOEN 18
EASTER EGGS: SIMPSONS, THE - SEIZOEN 18
Maatschappij: Fox - Regio: 1 - Datum: 2018-06-14
#1
Wat?
Een verwijderde scène (0:50).
Hoe?
Op disk 1, ga naar het afspeelmenu van de aflevering Jazzy And The Pussycats. Ga op 'play episode' staan en druk op het pijltje naar boven. Een rooster licht geel op. Druk op enter.

#2

Wat?
Een verwijderde scène (0:53).
Hoe?
Op disk 1, ga naar het afspeelmenu van de aflevering Treehouse Of Horror XVII. Ga op 'play episode' staan en druk op het pijltje naar boven. Een rooster licht geel op. Druk op enter.

#3

Wat?
Een verwijderde scène (0:58).
Hoe?
Op disk 1, ga naar het afspeelmenu van de aflevering G.I. D'oh!. Ga op 'play episode' staan en druk op het pijltje naar boven. Een rooster licht geel op. Druk op enter.

#4
Wat?
Een verwijderde scène (0:45).
Hoe?
Op disk 2, ga naar het afspeelmenu van de aflevering The Wife Aquatic. Ga op 'play episode' staan en druk op het pijltje naar boven. Een rooster licht geel op. Druk op enter.

#5

Wat?
Een verwijderde scène (0:27).
Hoe?
Op disk 3, ga naar het afspeelmenu van de aflevering Rome-old And Juli-eh. Ga op 'play episode' staan en druk op het pijltje naar boven. Een rooster licht geel op. Druk op enter.

#6

Wat?
Een verwijderde scène (0:17).
Hoe?
Op disk 3, ga naar het afspeelmenu van de aflevering Homerazzi. Ga op 'play episode' staan en druk op het pijltje naar boven. Een rooster licht geel op. Druk op enter.

#7

Wat?
Een aanverwante verwijderde scène (0:16) die bij #6 hoort.
Hoe?
Doe hetzelfde als hiervoor, maar in plaats van op enter te drukken, druk eerst op het pijlte naar links. Een tweede rooster licht groen op. Druk op enter.

#8

Wat?
Een verwijderde scène (1:07).
Hoe?
Op disk 4, ga naar het afspeelmenu van de aflevering You Kent Always Say What You Want. Ga op 'play episode' staan en druk op het pijltje naar boven. Een rooster licht geel op. Druk op enter.

#9

Wat?
Nog een verwijderde scène (0:20)
Hoe?
Doe hetzelfde als hiervoor, maar in plaats van op enter te drukken, druk eerst op het pijlte naar links Een tweede rooster licht groen op. Druk op enter.UIT HET ARCHIEF

Andere recente easter eggs