:: EASTER EGGS ::
DVDInfo.be >> Easter Eggs >> MONSTERS INC. (BLU-RAY)
EASTER EGGS: MONSTERS INC. (BLU-RAY)
Maatschappij: Disney - Regio: B - Datum: 2009-08-25
#1
Wat?

Een bijkomende set extra's. Het Employee Handbook bevat een virtueel omslagboek met informatie over het bedrijf waar je als beginnende werknemer over moet weten, veiligheidsregulaties en nog veel meer. De Guide To In Jokes bevat een lijstje met 21 insidergrappen die je in de film kan bewonderen, in detail uitgelegd. Monster Of The Month bevat een galerij met de topmedewerkers van het afgelopen jaar (het is 11 keer Sulley en 1 keer Mike!), De Scarer Cards zijn een collectie verzamelkaarten met de hoofdpersonages op, volgens de eigen vermelding inclusief een latje verouderde kauwgom.
Hoe?

Ga op disk 2 naar het menu en druk op het pijltje naar links. Het bijkomende menu wordt zichtbaar.

 
#2
Wat?

Een extra kamer met deuren met nog allerlei extra's in. Achter de deur Atrium Design, vertelt John Lassiter en Darla Anderson dat er achteraan de studio een atrium is, waar ze aanvankelijk niet goed mee wisten wat ermee aan te vangen. Achter deur twee vinden we de Pixar Air Show, waarin de crew een wedstrijd met papieren vliegertjes hield (2 min.). Early animation test (1 min.) bevat nogmaals een filmpje van Mike zonder armen en Johnson. De drie overige deuren bevatten animated gag reels. In de eerste wordt Sulley met Boop gecontronteerd met directeur Waternoose, de tweede gaat over de insidersjoke dat er te pas en te onpas giraffen in de film te zien zijn, en in de derde lijkt het alsof Sulley op de vlucht door het tunnelsysteem Boo als een bowlingbal aanziet.

Hoe?

Ga op disk 2 naar het menu "Monsters Only" en kies "Wrap-up" en vervolgens weer "Wrap-up". Druk op het pijltje naar rechts. Onderaan rechts het scherm opent een door. Druk op enter. (met dank aan Frank)

Andere recente easter eggs