:: EASTER EGGS ::
DVDInfo.be >> Easter Eggs >> MONSTERS INC.
EASTER EGGS: MONSTERS INC.
Maatschappij: Buena Vista - Regio: 2 - Datum: 2002-10-08
#1
Wat?
Een filmpje van Mike en Sulley die een spelletje hints spelen. (Twee woorden, eerste woord klinkt als...)

Hoe?
Op disc 2, kies de deur naar de Monsters Only sectie, en druk na de animatie op het rechterpijltje. Het oog van het embleem licht nu op; druk op Enter.

#2:
Wat?
DVD credits

Hoe?
Op disc 2, kies de deur naar de Humans Only-sectie, ga na de animatie op de deur met het woord "Pixar" staan, druk op het pijltje naar onder, en dan op Enter.

#3
Wat?
7 filmpjes, waaronder een paar bloopers die ook al in de eindgeneriek zitten, een animatietest van Sulley die Boo weg-bowlt, dezelfde DVD-credits als in het tweede easter egg, en een kortfilmpje waarin de Pixar-crew nog wat conceptuele schetsen toont.

Hoe?
Op disc 2, kies de deur naar de Humans Only-sectie, bekijk volledig de "production tour", en na het einde daarvan zie je 7 ongemerkte deuren. Achter elke deur zit een filmpje.

#4
Wat?
Filmpje over de opening hal Pixar

Hoe?
Ga op de 2e disc naar de Humans Only. Selecteer de deur Pixar. Op dit menu zie je een rondvliegende papieren vliegtuig. Selecteer deze door met de cursor op Pixar Fun Factory Rondleiding te gaan staan en met de cursor naar beneden te gaan. Druk nu op enter en je ziet een leuk filmpje.


Easter egg #4 werd overgenomen van dvd.nl, met toestemming van de betrokkenen, waarvoor onze dank.


UIT HET ARCHIEF

Andere recente easter eggs