:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paramount >> PERSBERICHT: VIER ELVIS FILMS IN ÉÉN DVD-BOX
PERSBERICHT: VIER ELVIS FILMS IN ÉÉN DVD-BOX
Bron: Paramount - Datum: 2003-07-17 - Geplaatst door: Serge
Wie nog eens wil kijken naar Fun in Acapulco; Paradise, Hawaiian Style; Easy Come, Easy Go en Girls! Girls! Girls! vier films met Elvis in de hoofdrol, kan vanaf morgen terecht in de winkel. Immers, vanaf 17 juli vind je een nieuwe Elvis dvd-box van Paramount Home Entertainment in de rekken.

In Fun in Acapulco gaat Elvis naar de zuidgrens waar hij wordt ontslagen als bootsmaat, aangenomen als strandwacht en zanger, bewonderd door de lokale schoonheden (inclusief Ursula Andress) en geïnspireerd om van een 45-meter hoge rots af te springen. Anders gezegd: hij overwint hoogtevrees in spectaculaire kleding. Ook spectaculair zijn de pittoreske vergezichten en de Latijns-Amerikaanse drums. Duik erin!

Genre: Komedie

Regie: Richard Thorpe

Cast: Elvis Presley (als Mike Windgren) ; Ursula Andress (als Marguerita Daupin) ; Elsa Cardenas (als Dolores Gomez) ; Paul Lukas (als Maximilian Dauphin) ; Alejandro Rev (als Moreno).

Oorspronkelijke releasedatum: 1963

Elvis vliegt in Paradise, Hawaiian Style door de lucht over het paradijselijke eiland Kauai. Hij is een partner in een helikoptercharter bedrijf. Romantiek hangt voor de King natuurlijk in de lucht. maar zijn zaak staat op het randje van faillissement. Als er wordt gedreigd om de vergunning van zijn partner in te trekken, kan hij waarschijnlijk zijn bezittingen gedag zeggen...

Genre: Muzikale komedie

Regisseur: Michael More

Cast: Elvis Presley (als Rick Richards) ; Suzanne Leigh (als Judy Hudson) ; James Shigeta (als Danny Kohana) ; Donna Butterworth (als Jan Kohana).

Oorspronkelijke releasedatum: 1966

Elvis is nog maar één dag in dienst als hij in Easy Come, Easy Go op schattenjacht trekt. En voor de fans levert dat ook echte schatten op. We zien The King rockende deuntjes weggeven, een romance met een danseresje beleven en zich uitleven in onderwateractie.

Genre: Komedie

Regisseur: John Rich

Cast: Elvis Presley (als Lt. Ted Jackson) ; Dodie Marshall (als Jo Symington) ; Pat Priest (als Dina Bishop).

Oorspronkelijke releasedatum: 1967

Last but not least: Girls! Girls! Girls! Elvis kruipt in de huid van Ross Carpenter, een zeebonk die houdt van het leven op de golven. Wanneer zijn baas in Arizona van zijn pensioen gaat genieten, moet Ross een manier vinden om de Westwind te kopen, de boot die hij en zijn vader bouwden. Daarnaast zit Ross ook tussen twee vuren (lees: vrouwen), clubzangeres Robin en liefelijke Laurel.

Genre: Muzikale komedie

Regisseur: Norman Taurog

Cast: Elvis Presley (als Ross Carpenter) ; Stella Stevens (als Robin Gatner) ; Jeremy Slate (als Wesley Johnson) ; Laurel Goodwin (als Laurel Dodge).

Oorspronkelijke releasedatum: 1962