:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paramount >> PERSBERICHT: STAR TREK NEMESIS
PERSBERICHT: STAR TREK NEMESIS
Bron: Paramount - Datum: 2003-07-17 - Geplaatst door: Serge
Paramount Home Entertainment is exclusief distributeur van het product Star Trek. Naast bestaande series die zij de afgelopen twee jaar op DVD uitbrengt, zoals The Next Generation en Deep Space Nine, wordt er ook nieuw materiaal uitgebracht. Op 21 augustus brengt Paramount Home Entertainment de tiende Star Trek film uit op dvd: Nemesis.

Star Trek leeft nog altijd! Ieder jaar maakt Paramount er een Star Trek jaar van. Zo was 2002 het jaar van Star Trek: The Next Generation. De must have voor iedere Star Trek fan en voor iedere liefhebber van dvd. En ook dit jaar mag er weer zijn wat releases betreft. Iedere twee maanden wordt er een prachtige box met een Star Trek Deep Space Nine seizoen uitgebracht. Hoewel dit al bestaande series zijn (die het nog steeds erg goed doen bij het grote publiek), komt Paramount ook met nieuw Star Trek werk, namelijk de tiende film op rij: Nemesis.

Nemesis
Zoals iedereen van een Star Trek serie of film is gewend, staat ook de film Nemesis weer bol van special effects. Het verhaal van Nemesis begint bij de Romulanen. De bewoners van hun buurplaneet Remus nemen onder leiding van de mensachtige Shinzon de macht over. Shinzon roept zich uit tot Praetor van de Romulanen en neemt contact op met de Federation voor een oproep tot vrede.

Extra's (meer dan 3 uur!)
De film is verpakt in een luxe verpakking en past helemaal in de stijl van alle Star Trek uitgaven. Daarnaast bevat de dvd weer een aantal bijzondere extra's:
- Commentary by director Stuart Baird
- New Frontiers: Stuart Baird on directing 'Nemesis'
- A bold vision at the final frontier
- A Star Trek family's final journey
- Red alert! Shooting the action of 'Nemesis'
- Deleted scenes with director commentary
- Photo gallery

En wie denkt dat het hierbij blijft, heeft het goed mis. En wordt op dit moment de nieuwe Star Trek serie Enterprise opgenomen. Wanneer deze verschijnt op DVD is nog niet bekend.

UIT HET ARCHIEF