:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Buena Vista >> PERSBERICHT: DUETS & QUEEN'S MESSENGER
PERSBERICHT: DUETS & QUEEN'S MESSENGER
Bron: Buena Vista - Datum: 2001-08-01 - Geplaatst door: Serge
DUETS

Te huur op DVD vanaf 14 augustus 2001

Duets is het verhaal van 6 unieke individuen met hun eigen leven en beslommeringen. Slechts één ding hebben ze gemeenschappelijk: hun liefde voor Karaoke. Wie zijn ze? Een dienster (MARIA BELLO) van Wheeling in West Virginia, die naar Californië wil gaan om een ster te worden, een ex-gevangene (ANDRE BRAUGHER) met een engelenstem, een verkoper ( PAUL GIAMATTI) die de "American Dream" achtervolgt, een gemotiveerde karaoke-zanger (HUEY LEWIS) die zich van alles en iedereen afsluit, een onschuldig Vegas showmeisje (GWYNETH PALTROW) die op zoek is naar familie en liefde en een jonge taxichauffeur (SCOTT SPEEDMAN).Elk van hen is op zoek naar de zin van het leven. Op weg naar do Grand Prize Karaoke Contest in Omaha, Nebraska raken hun levens met elkaar verstrikt en komen ze uiteindelijk van alles over elkaar te weten, maar vooral over zichzelf ... Uiteindelijk krijgen ze antwoord op de levensvragen die ze zichzelf al tijden stelden!

De acteurs
GWYNETH PALTROW (Liv) won in 1998 zowel de Academy Award® en de Golden Globe Award voor haar prestatie als Viola de Lessups in de kaskraker Shakespeare in Love. Sinds haar debut in 1993 in de door de pers geprezen film Flesh and Bone met Meg Ryan en Dennis Quaid, is haar carrière echt van start gegaan. Ze was onder andere te zien in Bounce, The Talented Mr. Ripley, Emma, Sliding Doors, Great Expectations en Seven.

MARIA BELLO (Suzy Loomis) is vooral bekend voor haar rol als Dr. Anna Del Amico in de hit-televisieserie ER. Onlangs speelde ze de eigenares van de bar in Coyote Ugly van Jerry Bruckheimer. Verder speelde ze ook in Payback met Mel Gibson en in Permanent Midnight met Ben Stiller en Elizabeth Hurley. Naast televisie en film is ze ook actief in de theaterwereld. Bello is medestichter van 'The Dream Yard Drama Project', een non-profit kunst en opvoedingsprogramma voor kinderen uit Harlem.

HUEY LEWIS (Ricky Dean) is vooral bekend als leider van de rock 'n' roll band Huey Lewis & The News. Hij domineerde de Amerikaanse hit-parade in de jaren '80 met verschillende nummers: The Power of Love, This is It, I Want a New Drug en The Heart of Rock 'n' Roll. Doorheen de jaren begon Lewis ook èen acteercarrière. Hij was te zien als muziekleraar in Back to the Future en als de visser Vern in Short Cuts van Robert Altman.

En verder nog met ANDRE BRAUGHER (Frequency, City of Angels), PAUL GIAMATTI (Saving Private Ryan, My Best Friend's Wedding), MARIAN SELDES (Home Alone 3), KIERSTEN WARREN (Bicentennial Man, Independence Day), ANGELINA PHILLIPS (15 Minute Hamlet) en ANGIE DICKINSON (Pay it Forward, Dressed to Kill).

QEEN'S MESSENGER

Te huur op DVD vanaf 28 augustus 2001

In deze moderne tijd van internet, email en fax bevatten sommige boodschappen zulke geheime en gevaarlijke informatie dat ze op geen ander manier kunnen worden bezorgd dan via een ouderwets diplomatenkoffertje. Captain Strong (GARY DANIELS) krijgt in opdracht van Her Majesty's Secret Service de uitdagende taak om een strikt vertrouwelijke mededeling te bezorgen bij de Britse Ambassadeur in Kazakstan. Als hoofdofficier van het elitaire Queen's Messenger corps heeft Strong gezworen zijn diplomatieke vracht met zijn leven te beschermen. Zijn toewijding wordt echter zwaar op de proef gesteld.