:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Buena Vista >> PERSBERICHT: HIGH SCHOOL MUSICAL 2
PERSBERICHT: HIGH SCHOOL MUSICAL 2
Bron: Buena Vista - Datum: 2007-11-16 - Geplaatst door: Werner
HIGH SCHOOL MUSICAL 2 - Extended Edition
Te huur op DVD vanaf 27 november 2007
Te koop op DVD vanaf 28 november 2007

Het succesvolle muziek- en dansspektakel is terug!

Oefen alvast je danspasjes en smeer je stembanden, want Troy, Gabriella, Sharpay, Ryan, Chad en de andere Wildcats komen je halen om mee te vieren in High School Musical 2 – Extended Edition.

Eindelijk breekt de zomervakantie aan op East High. De Wildcats gaan op zoek naar een vakantiebaantje. Vooral Troy (Zac Efron) heeft nood aan wat extra zakgeld om zijn studies te betalen. Sharpay (Ashley Tisdale) heeft wel zin in een vakantie samen met Troy en regelt een job voor hem bij Lava Spring, de countryclub van haar ouders. Troy zorgt er op zijn beurt voor dat zijn vriendin Gabriella (Vanessa Hudgens) en de Wildcats ook aan de slag kunnen op de club. Dit natuurlijk tot grote ergernis van Sharpay. Ze besluit om het leven van de bende extra zuur te maken tijdens hun verblijf. Vooral de aanwezigheid van Gabriella zit haar dwars. In een poging om Troy van haar af te snoepen, vraagt Sharpay aan Troy om samen een duet te zingen op de talentenjacht. Hij gaat alleen akkoord als ook de Wild Cats kunnen deelnemen aan deze wedstrijd. Troy komt tussen twee vuren te staan: kiest hij voor zijn relatie met Gabriella en de vriendschap met de Wildcats of opteert hij voor het geld en de bijhorende grillen van Sharpay?

Geniet van deze musical op DVD met de nog nooit eerder vertoonde muziekfragmenten en opnames van de repetities. Zing samen met je vrienden mee met de High School Karaoke. Pret verzekerd!

Productie: Bill Borden
Regie: Kenny Ortega
Scenario: Peter Barsocchini
Muziek: Matthew Gerrard, Robbie Nevill, David Lawrence, Faye Greenberg, Randy Petersen, Kevin Quinn, Jamie Houston, Matthew Gerrard, Jamie Houston, Andy Dodd, Adam Watts, Antonia Armato, Tim James

Op 28 oktober ll werd de film 's middags voor het eerst uitgezonden op één. 97.300 kijkers popelden om de Wild Cats aan het werk te zien en stemden af op deze zender.
Ben jij een echte fan van High School Musical? Test je kennis in de DVD Game High School Musical. Deze kan je in de winkels vinden vanaf 23 november.

Technische specificaties:
Talen: Dolby Digital 5.1: Engels/ Nederlands /Spaans
Ondertitels: Nederlands/Engels/Spaans/ Portugees
Duur: 106 minuten
Beeldformaat: 1.33 :1 - 4x3
Genre: familie

Bonusmateriaal:
• Bloopers
• Exclusieve extra scene: 'Huma Huma'
• Achter de schermen bij Disney
- De Repetities en Dance Along
• Muziek en Meer
- High School Musical Karaoke
- High School Musical Sing Along
- Muziekvideo's
- "Dit is de stem van mijn hart", Thomas Berge en Tess

UIT HET ARCHIEF