:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Buena Vista >> PERSBERICHT: KOOPDVD'S SEPTEMBER 2003
PERSBERICHT: KOOPDVD'S SEPTEMBER 2003
Bron: Buena Vista - Datum: 2003-08-28 - Geplaatst door: Werner
GEORGE OF THE JUNGLE 2
Te koop op DVD vanaf 29 september 2003

Het vervolg op de populaire Disney film George of the Jungle, waarin George gedwongen wordt naar Las Vegas te verkassen ...

De sluwe schoonmoeder Beatrice Stanhope is niet van plan haar dochter en kleinzoon eeuwig met de onhandige Koning George om te laten gaan. In een uiterste poging Ursula terug naar de “beschaving” te brengen, spant ze samen met haar obsessieve schoonzoon Lyle. Het plan is om in Ape Mountain het gezag van George te ondermijnen, en Ursula zover te krijgen mee naar huis te gaan. Na deze wanhoopsdaad leiden alle sporen naar Lyle’s casino in Las Vegas, waar een bijzondere rol voor Aap blijkt te zijn weggelegd. ‘Good guy’ George en zijn familie bestaande uit Aap, Shep, Tookie en andere nieuwe dierenvrienden staan opnieuw garant voor onweerstaanbaar plezier voor het hele gezin.

Distributeur: Walt Disney Pictures
Genre: familie
Speelduur: 83 min.
Keuring : 6 jaar
Taalkeuze : Dolby Digital 5.1 : Engels / Frans
Ondertiteling : Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Frans / Nederlands
Technische specificatie: 1.78:1 / 16x9

Bonusmateriaal:
• Achter de bomen
• Liaansurf – Spel
• Niet eerder vertoonde scènes
• Jungle – GeklungelINSOMNIA
van de regisseur van MEMENTO

« Don’t close your eyes »
Te koop op DVD vanaf 29 september 2003

Na « Memento » komt regisseur Christopher Nolan terug met deze adembenemend psychologische thriller. Een hoog kwalitatieve film met een indrukwekkende casting, bestaande uit tal van acteurs met een Oscar bekroning.
Twee rechercheurs van het LA Police Department Will Dormer (AL PACINO) en zijn partner Hap (MARTIN DONOVAN) worden naar een afgelegen stad in Alaska gestuurd om een brutale moord op een 17-jarige meisje te onderzoeken. In dit oord waar de zon niet ondergaat, komen ze de moordenaar al snel op het spoor, maar Dormer’s partner wordt er vermoord. De afgematte rechercheur raakt verstrikt in een psychologische kat en muispel met de hoofdverdachte, Walter Finch (ROBIN WILLIAMS), een teruggetrokken schrijver.
Gekweld door slaapgebrek en schuldgevoelens over de dood van zijn partner, moet Dormer het alleen zien te klaren met de idealistische politieagente (HILARY SWANK), een briljante en verknipte moordenaar en met de schitteringen van de middernachtzon.

Met: Al Pacino (Oscar® voor de Beste Acteur in « Scent of A Woman » - 1992), Robin Williams (Oscar® voor de Beste Bijrol in « Good Will Hunting » - 1997), Hilary Swank (Oscar ® voor de Beste Actrice in « Boys Don’t Cry » - 1999)
Regisseur : Christopher Nolan (« Memento »).

Distributeur: Touchstone Home Entertainment
Genre: thriller
Speelduur: 113 minuten
Keuring: vanaf 12 jaar
Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels / Frans
Ondertiteling: Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Frans / Zweeds / Noors / Deens / Fins / Nederlands
Technische specificaties: 2.35:1 / 16x9.

Bonusmateriaal:
• Draaiboeken van de productie
• ‘Eyes Wide Open’
• Extra Scene – Toelichting (aan/uit)
• Promotiemateriaal ‘From the Evidence Room’SWEET HOME ALABAMA

Sometimes what you’re looking for is right where you left it Te koop op DVD vanaf 29 september 2003

New Yorkse modeontwerper Melanie Carmichael (REESE WITHERSPOON ‘Legally Blonde’), heeft het allemaal; een succesvolle carriere, verloofd met de zoon van de burgemeester (Patrick Dempsey). Dolgelukkig wil ze in het huwelijksbootje stappen maar er is 1 probleem. Ze moet nog wel even scheiden van jeugdliefde Jake Perry (JOSH LUCAS ‘A Beautiful Mind’). Ze reist terug naar haar roots in het diepe Zuiden van Amerika. Daar blijkt dat het toch niet zo makkelijk is om je verleden achter je te laten. Melanie moet een keuze gaan maken tussen de twee mannen in haar leven waar ze van houdt.

Distributeur: Touchstone Home Entertainment
Genre: komedie
Speelduur: 104 minuten
Keuring : alle leeftijden.
Taalkeuze: Dolby Digital 5.1 : Engels / Frans / Tsjechisch / Hongaar
Ondertiteling: Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Frans / Nederlands / Pools / Tsjechisch / Hongaars / Hebreeuws / Grieks / Bulgaars
Technische specificatie: 2.35:1 / 16x9.

Bonusmateriaal:
• Gesproken toelichting door regisseur Andy Tennant.
• Uit de montagekamer
• Alternatief einde met een introductie van regisseur Andy Tennant
• “Mine all mine” -Muziekvideo