:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Indies Home Entertainment >> PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI 2004
PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI 2004
Bron: Indies Home Entertainment - Datum: 2003-12-22 - Geplaatst door: Werner
POWER PICTURES ACTION BOX VOL. 1
• CHINA STRIKE FORCE
• THE SILENCER
• INFERNO
• GONE IN 60 SECONDS


Synopsis China Strike Force:
Darren en Alex behoren tot het elitekorps van de Chinese politie. Tijdens een moordonderzoek ontdekken ze dat het motief hiervoor te maken heeft met drugshandel en corruptie binnen de gelederen van de politie. En dan is er nog de mysterieuze Japanse Norika die opeens iemand anders blijkt te zijn.

Regie: Stanley Tong (Rumble in the Bronx)
Cast: Aaron Kwok, Norika Fujiwara, Coolio (Batman & Robin), Mark Dacascos (Crying Freeman), Lee-Hom Wang

Synopsis The Silencer:
FBI agent Jason Wells infiltreert in de beruchte terroristengroep Division 5. Quin Simmons leert hem de regels van het vak van huurmoordenaar: je moet snel zijn en geruisloos. ‘The Silencer’ begint echter argwaan te koesteren. De ontdekking van de ware identiteit van Jason kan niet uitblijven. Kennis is dodelijk…

Regie: Robert Lee (Cyberjack 1 en 2, The Operative, Dead Fire)
Cast: Michael Dudikoff (Hardball, The Shooter, Cash Drive, Bounty Hunters), Brennan Elliott (Double Jeopardy), Gabrielle Miller (Digger)

Synopsis Inferno:
Het woestijnstadje Inferno wordt geterroriseerd door het misdaadsyndicaat van de Hogans en de Heathers, een groep jonge drugskoeriers. Eddie Lomax, een slachtoffer van hun wraakpraktijken, beraamt samen met zijn goede vriend Sixtoes een meedogenloos plan om het stadje te bevrijden van alle terreur.

Regie: John G. Avildsen
Cast: Jean-Claude Van Damme, Pat Morita, Danny Trejo, Gabrielle Fitzpatrick

Synopsis Gone in 60 seconds:
Maindrian Pace en een groep collega’s krijgen $ 400.000 als het ze lukt om in een week tijd 48 auto’s van een specifiek model en bouwjaar te stelen. Een Mach 1 Mustang uit 1973 vormt echter het struikelblok. In een bloedstollende achtervolging door zeven politieauto’s vlucht Pace door zeven staten.

Regie: H.B. (Toby) Halicki (Junkman, Deadline Autotheft)
Cast: H.B. Halicki (Junkman, Deadline Autotheft)

Algemene informatie:
Genre: Actie
Speelduur: respectievelijk 90, 90, 91 en 98 minuten
Releasedatum: 03-02-04 op koopDVD

Specificaties DVD:
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 4:3, met uitzondering van China Strike Force, die16:9 (2.35:1) anamorphic widescreen is
Geluid: Dolby Digital 2.0, met uitzondering van China Strike Force die Dolby Digital 5.1 isPOWER PICTURES ACTION BOX VOL. 2
• THE LAST PATROL
• RACE AGAINST TIME
• STORMCATCHER
• FIRETRAP


Synopsis The Last Patrol :
Door een zware aardbeving in Californië ontstaat een enorme binnenzee. De overlevenden zijn volledig geïsoleerd. Vanuit een militair depot vertrekt een groep mariniers onder leiding van Nick Preston met een vrijwel onmogelijke missie: het redden van de slachtoffers en het herstellen van de nasleep van de aardbeving.

Regie: Sheldon Lettich
Cast: Dolph Lundgren (“Universal Soldier”), Sherri Alexander, Joe Michael Burke, Rebecca Cross

Synopsis Race Against Time:
2018. Om de medische behandeling van zijn zoontje te bekostigen, verkoopt Jim Gabriel zijn lichaam aan de machtige organisatie Lifecorps. Dan sterft zijn zoontje en Jim wil tegen de wil van Lifecorps de afspraak afzeggen. Vanaf dan hebben de beroepsmoordenaar Burke en zijn collega’s het op zijn leven gemunt.

Regie: Geoff Murphy (Freejack, Young Guns II)
Cast: Eric Roberts (The Specialist, Final Analysis), Cary Elwes (Twister, Liar Liar), Sarah Wynter (The 6th Day, Species II)

Synopsis Stormcatcher:
De van hoogverraad beschuldigde en ontsnapte luchtmachtpiloot Jack Holloway weet met de hulp van een vriend een dodelijk web van samenzweerders met invloed in het Amerikaanse leger bloot te leggen. De vijand dreigt zijn macht te gebruiken tegen zijn familie én het gehele Amerikaanse volk. Holloway staat voor een onmogelijke opgave.

Regie: Anthony Hickox (Hellraiser III, Return of the Living Dead 3)
Cast: Dolph Lundgren (Universal Soldier, Masters of the Universe)

Synopsis Firetrap:
De professionele dief Max Hooper aanvaardt een opdracht om een controversiële nieuwe computerchip te stelen. Hij weet echter niet dat de CIA zijn klant is en een insider de bedrijfsgeheimen en de chip verkoopt. Om weg te komen, veroorzaakt de insider een brand. Riskeert Max zijn leven om iedereen te redden, of om de chip te krijgen?

Regie: Harris Done
Cast: Dean Cain (Lois & Clarke: The Adventures of Superman, No Alibi), Lory Petty (Tank Girl, Free Willy, Point Break)

Algemene informatie:
Genre: Actie
Speelduur: respectievelijk 91,90, 92 en 95 minuten
Releasedatum: 03-02-04 op koopDVD

Specificaties DVD:
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 2.0POWER PICTURES COMEDY BOX VOL. 1
• THE WEDDING PLANNER
• SLIDING DOORS
• BLOW DRY
• THE THIRD WHEEL


Synopsis The Wedding Planner:
Mary Fiore is de meest prestigieuze bruiloftsplanner in San Francisco, maar met haar eigen liefdesleven wil het maar niet lukken. Totdat ze de knappe Dr. Steve Edison ontmoet. Tot Mary’s ontzetting blijkt echter dat Steve de aanstaande bruidegom is van haar cliënt Fran Donolly. Kiest Mary voor haar werk, of voor haar hart?

Regie: Adam Shankman
Cast: Jennifer Lopez (Out of Sight, The Cell, Anaconda), Matthew McConaughey (A Time to Kill, Contact, EdTV, Amistad), Bridgette Wilson-Sampras (I know what you did last summer, House on Haunted Hill), Justin Chambers

Synopsis Sliding Doors:
Als Helen onverwachts wordt ontslagen, neemt haar leven twee onverwachte wendingen. Ze mist de metro naar huis en moet lopen. Maar in het tweede scenario haalt ze de metro nog nét, waardoor ze haar nieuwe liefde ontmoet en thuis haar overspelige vriend betrapt. Twee intrigerende verhaallijnen over toeval en liefde.

Regie: Peter Howitt
Cast: Gwyneth Paltrow (Shakespeare in Love, The Talented Mr. Ripley, Emma), John Hannah (Four Weddings and a Funeral, The Hurricane), John Lynch (In The Name of the Father, The Secret of Roan Inish, Angel Baby), Jeanne Tripplehorn (Mickey Blue Eyes, The Firm, Basic Instinct)

Synopsis Blow Dry:
Sinds zijn vrouw hem heeft verlaten voor een vrouw, gaat het niet goed met kapper Phil Allen. Maar als hij in de nationale kapperskampioenschappen uitkomt tegen zijn rivaal Ray Robertson, leeft hij weer op. Er staat dan ook veel meer op het spel dan alleen het winnen van de felbegeerde ‘zilveren schaar’…

Regie: Paddy Breathnach (I Went Down, Ailsa)
Cast: Natasha Richardson (Nell, Widows’ Peak, The Parent Trap), Alan Rickman (Dogma, Galaxy Quest, Robin Hood: Prince of Thieves), Rachel Griffith (Muriel’s Wedding, Hilary and Jackie, My Best Friend’s Wedding), Josh Hartnett (The Faculty, The Virgin Suicides, Halloween H20), Rachel Leigh Cook (She’s All That, Get Carter, Strike!)

Synopsis The Third Wheel:
Stanley Milton heeft eindelijk de moed gehad om het knapste meisje van kantoor mee uit te vragen, maar tijdens hun eerste afspraakje gaat alles mis. Stanley rijdt Phil, een dakloze, aan en vervolgens komt hij niet meer van hem af. Dit resulteert in een hilarische rit door de stad met Phil als derde wiel aan de wagen tussen hen in.

Regie: Jordan Brady
Cast: Luke Wilson (Charlie’s Angels, Legally Blonde), Denise Richards (Starship Troopers, The World is Not Enough, Wild Things), Jay Lacopo, Ben Affleck (Good Will Hunting, Shakespeare in Love, Armageddon)

Algemene informatie:
Genre: Komedie
Speelduur: respectievelijk 90, 100, 110 en 90 minuten
Releasedatum: 03-02-04 op koopDVD

Specificaties DVD:
Taal: Engel
Ondertiteling: Nederlands
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 16:9 (2.35:1) anamorphic widescreen voor The Wedding Planner en Sliding Doors, 4:3 voor Blow Dry, 16:9 (1.85:1) anamorphic widescreen voor The Third Wheel
Geluid: Dolby Digital 5.1 voor the Wedding Planner en Sliding Doors, Dolby Digital 2.0 voor Blow Dry en The Third WheelPOWER PICTURES MAFFIA BOX VOL. 1
• BELLA MAFIA
• DONNIE BRASCO
• FALCONE
• THE LAST DON


Synopsis Bella Mafia:
Tussen de maffiabazen Luciano en Carolla wordt op bloederige wijze een decennia oude vete uitgevochten. Dan slacht Carolla in één nacht alle mannen van de Luciano familie af en gebeurt er iets dat in maffiakringen hoogst ongebruikelijk is. De Luciano vrouwen zweren wraak en nemen zelf de wapens ter hand...

Regie: David Greene
Cast: Natasja Kinski, Jennifer Tilly, Vanessa Redgrave, Illeana Douglas

Synopsis Donnie Brasco:
Om te infiltreren in de New Yorkse maffia, neemt FBI agent Joe Pistone de identiteit aan van gangster Donnie Brasco en sluit hij vriendschap met de cynische oudere huurmoordenaar Lefty Rugiero. Terwijl de grens tussen FBI agent en crimineel vervaagt, twijfelt Donnie of hij zijn vriend moet verraden. Dit vergt het uiterste van zijn loyaliteit.

Regie: Mike Newell (‘Four weddings and a funeral’, ‘Enchanted April, ‘An awfully big Adventure’)
Cast: Al Pacino (‘The Insider’, ‘The Devil’s advocate’, ‘Scent of a woman’, ‘The Godfather’), Johhny Depp (‘Sleepy Hollow’, ‘What’s eating Gilbert Grape?’, ‘Dead Man’), Michael Madsen (‘Reservoir Dogs’, ‘The Doors’, ‘The Getaway’), Bruno Kirby (‘Sleepers’, ‘The Freshman’, ‘When Harry met Sally’), James Russo (‘The Ninth Gate’, ‘My own Private Idaho’), Anne Heche (‘Wag the Dog’, ‘Six Days Seven Nights’, ‘Return to Paradise’)

Synopsis Falcone:
Het is mei 1992 als de Italiaanse maffiajager Giovanni Falcone op de snelweg naar Palermo omkomt bij een gruwelijke bomaanslag. Falcone is dan al meer dan tien jaar bezig om de Cosa Nostra te ontmantelen en staat op het punt om tal van corrupte politici te ontmaskeren. Maffia topman Toto Riina beslist anders…

Regie: Ricky Tognazzi
Cast: Chazz Palminteri (The Usual Suspects, A Bronx Tale, Analyze This), F. Murray Abraham (Amadeus, Finding Forrester, Scarface)

Synopsis The Last Don:
Als leider van de laatste grote maffia-familie in Amerika, runt Don Domenico Clericuzio een machtig en moorddadig imperium en wordt door iedereen gevreesd. Dit is het verhaal van een maffia-generatie die worstelt met verraad, opoffering, ambitie en liefde in een gevaarlijke wereld waar loyaliteit voorop staat en passie dodelijk is.

Regie: Graeme Clifford
Cast: Joe Mantegna, Danny Aiello, Kirstie Alley, Daryl Hannah

Algemene informatie:
Genre: Maffia
Speelduur: respectievelijk 113, 120, 90 en 150 minuten
Releasedatum: 03-02-04 op koopDVD

Specificaties DVD:
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 4:3 met uitzondering van Donnie Brasco die 16:9 (2.35:1) anamorphic widescreen is
Geluid: Dolby Digital 2.0YU-GI-OH! DEEL 5: KWAADAARDIGE GEEST VAN DE RING &
YU-GI-OH! DEEL 6: DE SMET VAN DE NEDERLAAG


It’s time to Duel!

Synopsis Yu-Gi-Oh! algemeen:

De serie ‘Yu-Gi-Oh!’ vertelt het verhaal van het bescheiden jongetje Yugi dat één grote passie heeft en dat is het spelen van het spel Duel Monsters. Samen met zijn beste vrienden Joey, Tristan en Tea gaat hij helemaal op in het kaartspel waarin de strijd wordt aangegaan met mystieke figuren en monsters. Wat Yugi en zijn vrienden in hun wildste dromen niet konden vermoeden, gebeurt wanneer het spel tot leven wordt gewekt door de mysterieuze Maximillion Pegasus. Een oude Egyptische puzzel blijkt voor Yugi de sleutel te zijn om krachten te verwerven waarmee hij een waardige tegenstander is van zelfs de meest machtige speler.

Yu-Gi-Oh! is het geesteskind van Kazuki Takahashi, een Japanse striptekenaar

Synopsis Yu-Gi-Oh! Deel 5: Kwaadaardige Geest van de Ring:
13. KWAADAARDIGE GEEST VAN DE RING
Yugi’s klasgenoot Bakura, die bezeten is door de duistere krachten van zijn Millennium Ring, vangt Yugi en zijn vrienden in een Schaduwspel, waar ze zelf de kaarten worden! Niet alleen moet Yugi vechten om te voorkomen dat hij voor altijd in het kaartspel blijft, maar ook om Bakura te bevrijden uit de greep van de Millennium Ring!

14. HET LICHT AAN HET EIND VAN DE TUNNEL
Pegasus’ ingehuurde duellist Panik ontneemt Mai al haar starchips en Yugi is vastbesloten om hem te verslaan en ze terug te winnen. Panik’s Castle of Dark Illusions hult zijn monsters in een zwarte mist. Hoe kan Yugi een vijand verslaan die hij niet kan zien?

15. WINNEN DOOR INTIMIDATIE
Ondanks Yugi’s nadelige positie daagt hij toch Panik uit. “Ik versla je in drie beurten.” Bluft Yugi, of is hij in dit gevecht in het voordeel?

Synopsis Yu-Gi-Oh! deel 6: De Smet van de Nederlaag:
16. DE SMET VAN DE NEDERLAAG
Kaiba gaat naar het koninkrijk om het tegen Pegasus op te nemen. Is Kaiba veranderd sinds zijn gevecht met Yugi, of is hij nog steeds dezelfde meedogenloze duellist? Uit een gevecht tussen Kaiba’s Blue-Eyes White Dragon en Joey’s Red-Eyes Black Dragon zal dit blijken.

17. DE ARENA DES VERDERFS – DEEL I
De bende van de duellist Bandit Keith, ontvoert Joey naar een geheime grot met een kerkhof als speelveld. Terwijl Yugi en zijn vrienden naar hem op zoek zijn, neemt Joey het op tegen Bandit Keith’s zombie monsters, die steeds sterker worden als ze terug komen van het kerkhof. Joey staat er in dit gevecht helemaal alleen voor.

18. DE ARENA DES VERDERFS – DEEL II
Joey doet nog een laatste poging, maar zijn gelukskaart, de Time Wizard, kan niet tegen Bandit Keith’s zombie monsters op. Zullen zijn verbeterde duel bekwaamheden en zijn liefde voor zijn zus hem helpen om te overwinnen?

Regisseur: Kunihisa Sugishima
Met de stemmen in de Nederlands gesproken versie van: Pepijn Gunneweg, Dieter Jansen, Lottie Hellingman, Sander de Heer, Olaf Wijnants, Steve Beirnaert, Fred Meijer, Roberto de Groot, Sophie Hoeberechts
Genre: Animatie
Speelduur: ca. 66 minuten per deel (3 afleveringen per deel, ca. 22 minuten per aflevering)
Releasedatum: 17-02-04 op koopDVD

Specificaties DVD:
Extra: Geanimeerde menu’s
Taal: Nederlands gesproken of Engels gesproken
Ondertiteling: optioneel: Nederlands (in het geval van de Engels gesproken versie)
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 2.0 (in het geval van de Nederlands gesproken versie), Dolby Digital 5.1 (in het geval van de Engels gesproken versie)FIVE ACES

Friends till the end.

Synopsis:

Chris Martin heeft een probleem. Terwijl zijn toekomstige bruid druk bezig is om alles te regelen voor hun op handen zijnde huwelijk, heeft Chris hier voornamelijk twijfels over. Hij besluit om af te reizen naar de plaats waar hij is opgegroeid om uit te vinden wat zijn toekomstplannen zijn. …En om in de laatste week van zijn vrijgezellentijd nog even flink de bloemetjes buiten te zetten met zijn beste vrienden Ray, Ash, Todd en Sean! De vijf onafscheidelijke vrienden ontdekken gaandeweg de werkelijke betekenis van hun vriendschap.

Regie: David O’Neill
Cast: Charlie Sheen (Wall Street, Platoon), Christopher McDonald (Requiem for a Dream, Quiz Show), David Sherrill (The Rookie, Unhook the Stars), Jeff Cesario, Tia Carrere (True Lies, Rising Sun)
Genre: Komedie
Speelduur: 92 minuten
Releasedatum: 17-02-04 op koopDVD

Specificaties DVD:
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 5.1 unwrapped en 2.0

Extra’s:
• Trailer
• Photo gallery
• BiographiesRECOIL

A bizarre bank robbery gone bad. A renegade mobster out for revenge. A cop with a score to settle.

Synopsis:

Alles zit politie-agent Ray Morgan tegen. Hij kan niet voorkomen dat een bankroof uitmondt in een bloedbad en dat de zoon van één van de grootste en meest gevreesde gangsters in de stad wordt vermoord. De gangster, Vincent Sloan, houdt de politie verantwoordelijk voor de dood van zijn zoon en besluit wraak te nemen op het hele corps. Eén voor één worden Morgan’s collega’s bruut vermoord door Sloan. Als ook zijn familie niet veilig blijkt, slaan bij Morgan de stoppen door. Met niets meer te verliezen en gedreven door wraakzucht, verklaart hij de oorlog aan Sloan…

Regie: Art Camacho
Cast: Gary Daniels (Fist of the North Star, Epicenter), Gregory A. McKinney (Mortal Kombat), Tom Kopache (Stigmata, Breakdown), Richard Foronjy (Carlito’s Way, Midnight Run)
Genre: Actie
Speelduur: 92 minuten
Releasedatum: 17-02-04 op koopDVD

Specificaties DVD:
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 5.1 unwrapped en 2.0

Extra’s:
• Photo gallery
• BiographyMANAGUA

An impossible mission.

Synopsis:

Undercover agent Paul Gleason gaat in Nicaragua op zoek naar een oude vriend die spoorloos is verdwenen, nadat hij infiltreerde in een drugskartel. Eenmaal in Nicaragua, raakt Gleason betrokken bij de burgeroorlog die hier in volle hevigheid woedt. Als hij de duistere krachten blootlegt die achter het drugskartel schuilgaan, loopt de situatie volledig uit de hand.

Regie: Michele Taverna
Cast: Louis Gossett Jr. (An Officer and a Gentleman, Enemy Mine, Diggstown), Assumpta Serna (The Craft), John Savage (The Deer Hunter, The Thin Red Line)
Genre: Thriller
Speelduur: 108 minuten
Releasedatum: 17-02-04 op koopDVD

Specificaties DVD:
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 5.1 unwrapped en 2.0

Extra’s:
• Photo gallery
• BiographyCOUNTERFORCE

Renegade justice!

Synopsis:

FBI agent Matt Cooper en rechercheur Helen Simms staan voor een raadsel, wanneer een massaslachting plaatsvindt onder de meest machtige en beruchte criminele bendes in de stad. Eén ding is zeker: dit is het werk van een professioneel team doelbewuste moordenaars. Cooper en Simms volgen het vernietigende spoor van het team. Ze ontdekken dat de moordenaars politie-agenten zijn die de misdaadterreur in hun stad beu zijn en het recht in eigen hand hebben genomen! Wat volgt, is een keiharde confrontatie tussen de FBI en het afvallige team van moordenaars die dezelfde training hebben gehad, dezelfde tactieken kennen, maar aan twee verschillende zijden van de wet staan…

Regie: Martin Kunert
Cast: Michael Rooker (JFK, The Bone Collector, Cliffhanger), Robert Patrick (The Faculty, All The Pretty Horses, The X-Files), Louis Mandylor (The Quest, My Big Fat Greek Wedding)
Genre: Actie-Thriller
Speelduur: 90 minuten
Releasedatum: 17-02-04 op koopDVD

Specificaties DVD:
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Regio: 2 (PAL
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 5.1 unwrapped + 2.0

Extra’s:
• Photo gallery
• BiographyVISITORS OF THE UNKNOWN

Synopsis:
‘Visitors of the Unknown’ vertelt het verhaal van drie van de meest bekende en best gedocumenteerde ontvoeringen… door bezoekers die letterlijk niet van deze wereld zijn.
De verhalen zijn spannend en beklemmend tegelijk. Het zijn verhalen van mensen die geenszins geestelijk in de war, maar bij hun volle verstand zijn. Verhalen die overeenkomen met verhalen van duizenden andere mensen die beweren door bezoekers van een andere planeet, een andere melkweg, een andere dimensie ontvoerd te zijn geweest. Bezoekers die niet altijd goede bedoelingen hebben. Wie zijn zij? Waarom doen ze dit? Wat willen ze? Al deze vragen die miljoenen mensen bezighouden, komen aan bod.

Regie: Penelope Spheeris
Commentaar: James Earl Jones, Martin Landau
Genre: Documentaire
Speelduur: 138 minuten
Releasedatum: 17-02-04 op koopDVD

Specificaties DVD:
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 2.0

Extra’s:
• Photo gallery