:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: RELEASES WARNER MAART-APRIl 2004
PERSBERICHT: RELEASES WARNER MAART-APRIl 2004
Bron: Warner - Datum: 2004-02-19 - Geplaatst door: Werner
The Matrix Revolutions (1 april 2004)
Neo, Trinity en Morpheus, zij en andere helden staan op de rand van de zege of de vernietiging in hun epische oorlog tegen de Machines, het verbluffende sluitstuk van de Matrix-trilogie.Looney Tunes Back in Action (1 april 2004)
Aaaah! Het lot van de mensheid is in handen van Bugs Bunny en Daffy Duck. Het dynamische duo zorgt weer voor heel wat hilarische en grappige momenten in een spetterend familieavontuur met acteurs van vlees en bloed (o.a. Brendan Fraser, Jenna Elfman, Steven Martin) èn animatie (de onvolprezen Looney Tunes). Volg de Looneys als ze proberen de machtige Blue Monkey diamant in handen te krijgen om te voorkomen dat multinational Acme Corp. de wereldmacht grijpt. Deze komedie vol grappige knipoogjes naar andere films, confronteert je met eigen Bugs en Daffy gevoelens en dat is dus niet mis. Kortom: grappen en grollen te over. De Looney Tunes zetten de toon. Tijd om naar hun pijpen te dansen.Malibu's Most Wanted (21 april 2004)
Maak kennis met Brad Gluckman. Pardon: B-Rad! Zijn motto? "Don 't be hatin'" Zijn grote droom? Grooven in het ghetto en doorbreken als vetste rapper van het land. Zijn probleem? Hij is zo blank als een blad en woont in een sjiek huis in Malibu. Bovendien is zijn vader, die een plaats als gouverneur van Californië ambieert, helemaal niet opgetogen over de rapambities van zoonlief.Matchstick Men (17 maart 2004)
Roy Walker (Nicolas Cage) is een dwangneuroot en ... meesteroplichter! En dat gaat niet samen, daarom gaat hij in therapie.Tijdens zijn therapie komt hij tot de ontdekking dat hij een 14-jarige dochter heeft van wiens bestaan hij niet op de hoogte was. Met de komst van zijn dochter Angela (Alison Lohman) verandert Roy's leven ingrijpend.Nijntje & snuffie/Nijntje & knorretje (17 maart 2004)
De wereld van nijntje en haar vriendjes komt echt tot leven met de nieuwe, unieke 3D serie. Je stapt zomaar binnen in het huis van nijntje en vader en moeder pluis. Of je gaat feest vieren met taart en limonade bij tante trijn en de vriendinnen aagje, nina en willemijn. Als je met nijntje op stap gaat in gezelschap van boris en barbara maak je uiteraard heel veel avonturen mee.Space Jam S.E. (1 april 2004)
His Airness en His Hareness, basketbaas en baskethaas... wat een team! Michael Jordan dunkt, Bugs Bunny funkt en een losgeslagen bende Looney Tunes scoort driepunters aan de lopende band.My Fair Lady S.E. (21 april 2004)
Rex Harrison - die de Oscar voor Beste Mannelijke Hoofdrol kreeg - herneemt zijn klassieke toneelrol als de hautaine Henry Higgins, de zelfverzekerde logopedist, die een bizarre weddenschap aangaat: onder zijn begeleiding zal Eliza Doolittle, het bloemenmeisje met het cockney-accent (Audrey Hepburn in één van haar meest geliefde vertolkingen), als hertogin verschijnen op het Embassy Ball.Chaplin Revue (21 april 2004)
Zeven grappige en ontroerende klassiekers van de meester van de komische cinema. Shoulder Arms, The Idle Class, The Pilgrim, A Dog's Life, A Day's Pleasure, Sunnyside en Pay Day.Death in Venice (21 april 2004)
Componist Gustav Aschenbach (Dirk Bogarde) reist naar Venetië om er tot rust te komen. Hij lijkt een gereserveerde, beschaafde man. Maar wanneer hij iemand ziet die zijn geheime passie aanwakkert, luidt deze obsessie zijn ondergang in.The Damned (21 april 2004)
The Damned is een kroniek van het verval van een Duitse familie tijdens de opkomst van de Nazipartij. Dirk Bogarde speelt een gewiekste zakenman die, aan de vooravond van Hitlers campagne om elke oppositie uit de weg te ruimen, hun staal- en munitie-imperium wil overnemen.Amarcord (21 april 2004)
Amarcord (dialect voor 'ik herinner me') is Fellini's fantasievolle terugblik op het Rimini van zijn jeugd tijdens de jaren van het fascisme. Een verhaal over de eerste seksuele ervaring van de hoofdpersoon met een zwaarlijvige sigarenwinkelierster, en een krankzinnige oom die hoog in een boom hartverscheurend om 'una donna' roept.Blow-up (21 april 2004)
Thomas, een professioneel fotograaf, zag niets. En toch zag hij alles. Vergrotingen van de foto's die hij in het geniep nam van een vrijend koppeltje in het park onthullen een moord in volle gang. Of toch niet?Keeping up appearances serie 1 en 2 (17 maart 2004)
De onvermoeibare sociale streber Hyacinth Bucket ('Bouquet' uitgesproken) zet weer haar beste beentje voor in deze eersteklas sitcom. Hyacinth houdt zich onledig met onzelfzuchtige liefdadigheid voor de lagere klassen (haar zussen inclusief), geeft onschatbare raad aan echtgenoot Richard, en speelt de liefdevolle, oudste dochter voor haar bedlegerige Daddy. Toch vindt ze nog ruim de tijd om haar buren scherp te houden met onverdraagbare ochtendkoffies en diners bij kaarslicht.Goodbye Mr. Chips (17 maart 2004)
Al sinds de dagen van Sir Francis Drake stoomt Brookfield School de aanstormende jeugd van Engeland klaar voor zijn toekomstige taak als steunpilaar van het Keizerrijk. Bange jongens worden er kordate jongemannen. Het kruim van Engeland is opgevoed volgens de Brookfieldtraditie - een traditie belichaamd door de oude schooldirecteur, Mr. Chipping. Of liever: Mr. Chips, want zo wordt hij door iedereen met liefdevol respect genoemd.The Great Ziegfeld (17 maart 2004)
Wanneer Flo Ziegfelds halfslachtige spektakel geen volk lokt, plaagt een rivaal hem met een welgemikt: "Hoe lopen de zaken, Ziggy?" Deze extravagante filmbiografie levert het antwoord op die vraag en werd daarvoor bekroond met 3 Oscars, waaronder die voor Beste Film.Grand Hotel (17 maart 2004)
Berlijns meest dure hotel is in de ogen van Dr. Otternschlag de plaats waar mensen komen en gaan terwijl er helemaal niet gebeurt. Dr. Otternschlag is meestal dronken en ziet daardoor niet dat er wel degelijk veel gebeurt. Baron von Geigern die de parels van een danseres probeert te stelen, maar in plaats daarvan haar hart en het hart van de minnares van een machtige Duitse zakenman steelt.Gaslight (17 maart 2004)
Lichten flikkeren en doven. Voetstappen weerklinken op een afgesloten zolder. Mysterieuze voorvallen die enkel de kwetsbare jonge vrouw Paula ziet en hoort. Op den duur begint ze te geloven dat ze gek wordt. Precies waar haar verraderlijke echtgenoot Gregory op hoopt.Mrs. Miniver (17 maart 2004)
Kay Miniver vliegt niet in een Spitfire boven Londen. Ze patrouilleert niet door de Noordzee aan boord van een slagschip. Maar ze draagt wel haar steentje bij aan de Engelse oorlogsinspanningen. En wat ze doet, doet ze zo goed dat Winston Churchill Mrs. Miniver belangrijker vindt dan een hele vloot destroyers.Mutiny on the Bounty (17 maart 2004)
De HMS Bounty zeilt naar Tahiti via Kaap Hoorn...en vaart recht de filmgeschiedenis binnen. Het beroemde American Film Institute rekent de film tot de 100 allerbeste Amerikaanse films ooit. Deze epische verfilming van de muiterij op de Bounty kaapte in 1935 bovendien de Oscar voor Beste Film en zeven andere nominaties weg.Overige releases:
• Dr. Jekyll & Mr. Hyde 1932 + 1941 version (21 april 2004)
• The Postman Always rings twice 1946 (21 april 2004)
• Where the Boys are (21 april 2004)
• Days of wine and Roses (21 april 2004)
• Kung Fu season 1-1,1-2,1-3 (21 april 2004)
• Mary-Kate & Ashley: So Little Time vol. 1 en 2 (17 maart 2004)
• Ancient Egyptians (31 maart 2004)
• Stephen King's The Stand (31 maart 2004)
• Gettysburg (17 maart 2004)

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron