:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Indies Home Entertainment >> PERSBERICHT: MEI KOOPDVD RELEASES
PERSBERICHT: MEI KOOPDVD RELEASES
Bron: Indies Home Entertainment - Datum: 2004-03-31 - Geplaatst door: Werner
CITIZEN KANE
Two disc special edition & single disc edition
The classic story of power and the press.

Synopsis:
In een groot, geďsoleerd kasteel sterft de machtige zakenman Charles Foster Kane op 76-jarige leeftijd. Het laatste woord dat over zijn lippen komt, is ‘Rosebud’. Niemand weet echter wat Kane bedoelde met dit woord. Een reporter reconstrueert het leven van Kane door artikelen te lezen en mensen die hem hebben gekend, te interviewen. Hij praat met Bernstein en Leland die op het hoogtepunt van Kane’s roem met hem samenwerkten, met zijn tweede vrouw Susan Alexander die, ondanks haar gebrek aan talent, een carričre als operazangeres door haar man opgedrongen kreeg en met zijn butler Raymond die Kane diende in het luxueuze kasteel Xanadu dat hij liet bouwen. Het lijkt hem echter niet dichter bij de oplossing van het raadsel te brengen: waar doelde Kane op met ‘Rosebud’?

Regie: Orson Welles (Touch of Evil, The Magnificent Ambersons, The Lady from Shanghai)
Cast: Orson Welles (The Third Man, Touch of Evil, A Man for all Seasons), Joseph Cotten (The Third Man, Shadow of a Doubt, A Man for all Seasons), Everett Sloane (The Lady from Shanghai), Paul Stewart (In Cold Blood, Twelve O’Clock High, Kiss Me Deadly)
Genre: Speelfilm
Speelduur: 119 minuten
Releasedatum: 25-05-04 op koopDVD

Specificaties DVD:
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Regio: 2 (PAL), zwart/wit
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 2.0

Extra’s:
• Photo gallery
• Biographies

The Battle over Citizen Kane (alleen two disc special edition)

Synopsis:
Deze ‘two hour tornado of a documentary’ (Time) die in 1995 werd genomineerd voor een Oscar voor beste documentaire, belicht de carričres van Orson Welles en William Randolph Hearst op wie hij zijn karakter Charles Foster Kane baseerde. Hearst wendde al zijn macht aan om het uitbrengen van de film aan het begin van de jaren veertig tegen te houden. Zonder succes: de film was een doorslaand succes en is ook vanwege het innovatieve gebruik van filmtechnieken één van de grootste filmklassiekers allertijden.

Regie: Thomas Lennon, Michael Epstein
Genre: Documentaire
Speelduur: 108 minuten
Releasedatum: 25-05-04 op koopDVD

Specificaties DVD:
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Regio: 2 (PAL), kleur en zwart/wit
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 2.0

Extra’s:
• Photo gallery



TOMBSTONE
Every town has a story. Tombstone has a legend.

Synopsis:
In het stadje Tombstone heeft een bende gewelddadige bandieten het wettelijk gezag aan zich onderworpen en terroriseert de onschuldige bewoners. Dan rijdt Wyatt Earp (Kurt Russell) het stadje binnen. Wyatt is van plan om een rustig leven te leiden als gepensioneerde sheriff in Tombstone, maar wordt gedwongen stelling te nemen tegen de bandieten. Hij heeft geen andere keus dan zijn badge weer op te spelden en zijn holster om te gespen. Samen met zijn vriend, de onvoorspelbare en dodelijke Doc Holiday (Val Kilmer) en de broers Morgan (Bill Paxton) en Virgil (Sam Elliott) rijdt hij uit om het stadje te bevrijden uit de wrede greep van de bandieten. Het wordt één van de meest bloederige en legendarische confrontaties van het Wilde Westen…

Regie: George P. Cosmatos
Cast: Kurt Russell (Vanilla Sky, Backdraft, Breakdown), Val Kilmer (Heat, True Romance, Batman Forever), Sam Elliott (We Were Soldiers, Hulk, The Contender), Bill Paxton (Apollo 13, Aliens, Titanic)
Genre: Actie
Speelduur: 125 minuten
Releasedatum: 25-05-04 op koopDVD

Specificaties DVD:
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 16:9 (2.35:1) widescreen
Geluid: Dolby Digital 5.1 unwrapped + 2.0

Extra’s:
• Photo gallery
• Biographies



TRIGGERMEN
Murder is a dying profession.

Synopsis:
Twee onopvallende Engelse oplichters, Andy (Adrian Dunbar) en Pete (Neil Morrissey), worden aangezien voor een paar dure, genadeloze huurmoordenaars. In plaats van wijselijk te vluchten, proberen de twee geld te verdienen door de baas, die ze nog nooit hebben gezien, op te lichten. Op het moment dat ze zich uit de voeten willen maken, komt de baas, Franco d’Amico, bij ze langs. Dit zorgt voor veel problemen! Het loopt pas echt uit de hand als de twee echte huurmoordenaars, Tommy (Michael Rapaport) en Terry (Donnie Wahlberg) opduiken. Nu bevinden onze alleraardigste schurken zich in een hilarische situatie, waarbij ze niet weten wiens kant ze moeten kiezen… It’s do, or die!

Regie: John Bradshaw
Cast: Neil Morrissey (The Bounty, The Match), Adrian Dunbar (The Crying Game, Richard III), Donnie Wahlberg (Band of Brothers, The Sixth Sense, Ransom), Claire Forlani (Mallrats, Meet Joe Black), Amanda Plummer (Pulp Fiction, The Fisher King), Michael Rapaport (True Romance, Copland), Saul Rubinek (Unforgiven, True Romance), Pete Postlethwaite (The Usual Suspects, Romeo + Juliet, The Shipping News)

Genre: Misdaad-Komedie
Speelduur: 96 minuten
Releasedatum: 25-05-04 op koopDVD

Specificaties DVD:
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 5.1

Extra’s:
• Trailer
• Photo gallery
• Biographies



DARK BREED
The unknown has revealed itself.

Synopsis:
De astronaut Nick Saxon krijgt de top-secret opdracht om zes verdwenen Aquarius-astronauten op te sporen, waaronder zijn beste vriend en ex-vrouw Deborah. De buitenaardse levensvorm ‘Dark Breed’ is bij de vermiste ruimtereizigers binnengedrongen en heeft als doel de aarde te veroveren. In Deborah’s lichaam schuilt echter een goedaardig buitenaards wezen dat haar boze soortgenoten wil vernietigen...

Regie: Richard Pepin
Cast: Jack Scalia, Lance LeGault (Stripes, Coma), Donna W. Scott, Robin Curtis (Star Trek III + IV), Jonathan Banks (Airplane!, Beverly Hills Cop, 48 Hrs.)
Genre: Science Fiction / Thriller
Speelduur: 95 minuten
Releasedatum: 25-05-04 op koopDVD

Specificaties DVD:
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 2.0

Extra’s:
• Trailer
• Photo gallery



CLAY PIGEONS
NEW ROSE HOTEL
(2 for 1 price collection; 2 DVD’s in 1 verpakking)

Synopsis Clay Pigeons:
Earl heeft ontdekt dat zijn beste vriend Clay een verhouding heeft met zijn vrouw Amanda. Om wraak te nemen, zet Earl met succes zijn eigen dood in scčne, zodat Clay voor de moord op moet draaien. Deze weet de zaak echter te verdoezelen, wat zijn relatie met Amanda die eveneens een levensgevaarlijk spelletje met hem speelt, geen goed doet. Ondertussen is de messcherpe FBI-agente Dale Sherby de vermeende moordenaar op het spoor. Clay probeert zich met alle macht uit de situatie te redden, maar raakt steeds verder verstrikt.

Regie: David Dobkin (Shanghai Knights)
Cast: Jaoquin Phoenix (Gladiator, To Die For, Parenthood), Janeane Garofalo (Cop Land, Dogma, The Truth About Cats and Dogs), Vince Vaughn (Swingers, Old School, Rudy, Return to Paradise)
Genre: Thriller
Speelduur: 95 minuten

Synopsis New Rose Hotel:
Hiroshi is een briljante genetica-specialist. Drie kopstukken uit de wereld van bedrijfsspionage zijn overal toe bereid om belangrijke informatie aan de Japanner te ontfutselen. De aantrekkelijke brunette Sandi wordt ingezet om de agenten van Hiroshi’s bedrijf Maas Corporation te omzeilen en de rest is kinderspel. Dat denkt tenminste het spionagetrio. Want de agenten van Maas Corporation die opdracht hebben om Hiroshi tot iedere prijs te beschermen, zijn niet van plan het spel mee te spelen.

Regie: Abel Ferrara (Bad Lieutenant, King of New York)
Cast: Christopher Walken (Catch Me If You Can, Sleepy Hollow, The Deer Hunter), Willem Dafoe (The English Patient, American Psycho, Platoon), Asia Argento (XXX, La Reine Margot)
Genre: Actie-Thriller
Speelduur: 92 minuten

Releasedatum: 04-05-04 op koopDVD

Specificaties 2 for 1 price collection DVD’s Clay Pigeons & New Rose Hotel:
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 5.1 unwrapped en 2.0

Extra:
• Trailer
• Photo gallery



A TWIST OF FAITH
BLACK CIRCLE BOYS
(2 for 1 price collection; 2 DVD’s in 1 verpakking)

Thou shalt not kill… Again, and again…

Synopsis A Twist of Faith:
Stel je voor dat je een moordenaar moet opsporen, die zo gestoord is dat hij zich richt tot de “Almachtige” voor een kwaadaardig meesterwerk: het systematisch offeren van mensen. Detective Henry Smith heeft er een harde dobber aan. Hoe dichter Smith de oplossing van het moordmysterie nadert, hoe meer hij ervaart wat het betekent om zelf hulpeloos te zijn. Net zo bezeten als de moordenaar die hij achtervolgt, trotseert hij het ultieme oordeel: zal hij dat waar hij echt om geeft, verlaten in de hoop zijn tegenstander te verslaan?

Regie: Chris Angel (The Fear Resurrection, Wishmaster 3 en 4)
Cast: Andrew McCarthy (Mulholland Falls, St. Elmo’s Fire, Pretty in Pink), Michael Ironside (The Perfect Storm, Top Gun, Total Recall, Free Willy), Suzy Joachim (Unforgettable, Hideaway, Disturbing Behaviour)
Genre: Thriller
Speelduur: 93 minuten

Evil is as evil does.

Synopsis Black Circle Boys:
Kyle verhuist met zijn ouders van het zonnige Californië naar het druilerige Seattle. Daar raakt hij verzeild in de donkere wereld van pseudo-satanische rituelen, drugs en psychedelische rockmuziek. De charismatische Shane en zijn groep trouwe aanhangers, de Black Circle Boys, nemen hem op in hun geheime sekte. Maar als hij wil overleven, zal hij een weg moeten vinden om te ontsnappen uit hun krankzinnige en dodelijke wereld.

Regie: Matthew Carnahan
Cast: Scott Bairstow (Tuck Everlasting, Wild America), Eric Mabius (Cruel Intentions, Resident Evil), Donnie Wahlberg (Band of Brothers, The Sixth Sense, Ransom)
Genre: Thriller
Speelduur: 103 minuten

Releasedatum: 04-05-04 op koopDVD

Specificaties 2 for 1 price collection DVD’s A Twist of Faith & Black Circle Boys:

Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 5.1 unwrapped en 2.0

Extra:
• Photo gallery



FOLLOW YOUR HEART
MY TEACHER'S WIFE
(2 for 1 price collection; 2 DVD’s in 1 verpakking)

Synopsis Follow Your Heart:
Het leven van Taylor gaat niet over rozen. Ze heeft geen baan, geen geld en geen liefdesleven. Samen met haar vriendin Angie besluit ze om van New York naar Los Angeles te verhuizen, om daar helemaal opnieuw te beginnen. Onderweg naar Los Angeles wordt ze verliefd op de jongensachtige buschauffeur Jimmy. Angie probeert haar er echter van te overtuigen dat ze voor zekerheid moet gaan en voor haar nieuwe baas, de miljonair Scott, moet kiezen. Kiest Taylor voor geld of voor liefde?

Regie: Lorenzo Doumani
Cast: Ted McGinley, Brenda Doumani, Jack Scalia
Genre: Romantische komedie
Speelduur: 90 minuten

Homework can be fun, exciting and… extremely sexy!

Synopsis My Teacher’s Wife:
Todd Boomer is populair, heeft een mooie vriendin en haalt goede cijfers op school. Er is één probleem: als hij niet beter wordt in wiskunde, kan hij niet naar Harvard. Omdat zijn wiskundeleraar hem wel kan schieten, neemt hij bijlessen en zo ontmoet hij de mooie, sensuele lerares Vicky. Todd’s stoutste droom wordt werkelijkheid als ze een hartstochtelijke verhouding krijgen. Dan komt Todd echter tot de verbijsterende ontdekking dat Vicky niemand anders is dan… de vrouw van zijn gehate wiskundeleraar!

Regie: Bruce Leddy
Cast: Tia Carrere (True Lies, Wayne’s World, Rising Sun), Christopher McDonald (Requiem for a Dream, Quiz Show), Jason London (Dazed and Confused, The Man in the Moon)
Genre: Komedie
Speelduur: 90 minuten

Releasedatum: 04-05-04 op koopDVD

Specificaties 2 for 1 price collection DVD’s Follow Your Heart & My Teacher’s Wife:
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 5.1 unwrapped en 2.0

Extra:
• Trailer
• Photo gallery



TWO GIRLS AND A GUY
DEAL OF A LIFETIME
(2 for 1 price collection; 2 DVD’s in 1 verpakking)

He is about to learn a new sexual position: honesty.

Synopsis Two Girls and a Guy:
Twee vrouwen staan te wachten op hun minnaar die terugkeert van een trip naar Los Angeles. Ze raken aan de praat en tot hun verrassing blijkt dat ze op dezelfde man staan te wachten: Blake Allen. Ondanks hun totaal verschillende karakters besluiten Carla en Lou om naar Blake’s appartement te gaan om antwoorden te zoeken op de vele vragen die door hun hoofd spoken. Hield hij echt van één van hen? Kan er liefde schuilen onder een sluier van leugens?

Regie: James Toback
Cast: Heather Graham (Austin Powers, Boogie Nights, Swingers, From Hell), Robert Downey Jr. (Wonder Boys, Chaplin, Short Cuts), Natasha Gregson Wagner (High Fidelity, Lost Highway, Another Day in Paradise)
Genre: Komedie
Speelduur: 93 minuten

Sluit nooit een deal met het hulpje van de duivel.

Synopsis Deal of a Lifetime:
Kevin wordt er op uitgestuurd door de duivel om de ziel van de 17-jarige Henry te winnen door van hem één van de populairste jongens van de school te maken. Zelfs het meest populaire meisje ziet Henry ineens staan. Maar hoe meer vrienden Henry maakt, hoe verder hij verwijderd raakt van zijn beste vriend. Ondertussen vindt de secretaresse van Kevin bewijzen dat ook de beste agent van de duivel niet onfeilbaar is.

Regie: Paul Levine
Cast: Kevin Pollak (The Usual Suspects, Casino, A Few Good Men), Michael Goorjian (Forever Young, Hard Rain), Jennifer Rubin (A Nightmare on Elm Street 3, Screamers, The Crush), Shiri Appleby (Swimfan)
Genre: Komedie
Speelduur: 90 minuten

Releasedatum: 04-05-04 op koopDVD

Specificaties 2 for 1 price collection DVD’s Two Girls and a Guy & Deal of a Lifetime:

Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 5.1 unwrapped en 2.0

Extra:
• Trailer (alleen van Deal of a Lifetime)
• Photo gallery



RED LETTERS
BLACK CAT RUN
(2 for 1 price collection; 2 DVD’s in 1 verpakking)

Synopsis Red Letters:
In zijn nieuwe flat vindt Dennis Burke brieven die gericht zijn aan de vorige bewoner. Uit niewsgierigheid schrijft hij terug en ontdekt dat de schrijfster Lydia veroordeeld is voor moord. Na een bezoek aan Lydia in de gevangenis is Dennis overtuigd van haar onschuld. Wanneer ze ontsnapt, gaan ze samen op zoek naar haar ex-minnaar George Kessler, die volgens Lydia de werkelijke moordenaar is en haar de moord in de schoenen heeft geschoven. Na een schietpartij in Kessler’s huis moet Dennis vluchten voor de politie en eigenhandig de schokkende waarheid onthullen.

Regie: Bradley Battersby
Cast: Nastassja Kinski (Revolution, Bella Mafia, The Ring), Peter Coyote (Bitter Moon, Erin Brokovich, Patch Adams), Fairuza Balk (American History X, The Waterboy, The Craft), Jeremy Piven (Heat, Kiss the Girls), Ernie Hudson (Ghostbusters, The Crow, Miss Congeniality)
Genre: Thriller
Speelduur: 103 minuten

Synopsis Black Cat Run:
Johnny Del Grissom is een aan lager wal geraakte autocoureur die ervan beschuldigd wordt een gruwelijke misdaad te hebben begaan. Om zijn onschuld te bewijzen en zijn geliefde te redden, gaat Johnny op zoek naar de waarheid. Hij komt in levensbedreigende situaties terecht en krijgt te maken met de meest keiharde en meedogenloze gangsters. Uiteindelijk raakt bij betrokken bij een gewelddadig en dramatisch gevecht met de politie.

Regie: D.J. Caruso (The Salton Sea)
Cast: Patrick Muldoon (Starship Troopers, Stigmata), Peter Greene (The Mask, Blue Streak), Amelia Heinle (The Limey)
Genre: Actie
Speelduur: 90 minuten

Releasedatum: 04-05-04 op koopDVD

Specificaties 2 for 1 price collection DVD’s Red Letters & Black Cat Run:
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 5.1 unwrapped en 2.0

Extra:
• Trailer (alleen van Red Letters)
• Photo gallery



COURTING COURTNEY
WEDDING BELL BLUES
(2 for 1 price collection; 2 DVD’s in 1 verpakking)

Being a single woman in the nineties is one thing. Being a single woman in her thirties… is another.

Synopsis Courting Courtney:
Courtney wordt bijna 30. Ze is verloofd, heeft een goede baan, leuke vrienden… waarom is ze dan niet volmaakt gelukkig? Haar ex-vriend Nick ziet in haar een prima studie-object voor de documentaire die hij wil maken. Hij legt haar leven op film vast: de klas waar ze lesgeeft, haar ouders, haar ex- en huidige vriend. Ondertussen leert Nick veel over zichzelf en ontdekt Courtney dat 30 worden weliswaar een hele, maar geen fatale gebeurtenis is.

Regie: Paul Tarantino
Cast: Dana Gould (Mystery Men), Eliza Coyle
Genre: Romantische komedie
Speelduur: 90 minuten

Three single women. 24 Hours in Vegas. Nothing to lose.

Synopsis Wedding Bell Blues:
Micki, Tanya en Jasmine, drie leuke meiden, vatten het knotsgekke plan op om naar Las Vegas te trekken, daar een man aan de haak te slaan, te trouwen en meteen weer te scheiden. Dat alles willen ze klaarspelen in 24 uur, alleen om te kunnen zeggen dat ze voor hun dertigste getrouwd zijn geweest! Vinden deze vriendinnen de liefde van hun leven, riskeren zij een gebroken hart of beleven ze enkel een onvergetelijk weekendje?

Regie: Dana Lustig (Kill Me Later)
Cast: Illeana Douglas (Ghost World, Cape Fear, Stir of Echoes, Alive), Paulina Porizkova (Arizona Dream, Thursday), Julie Warner (Tommy Boy, Doc Hollywood)
Genre: Romantische komedie
Speelduur: 90 minuten

Releasedatum: 04-05-04 op koopDVD

Specificaties 2 for 1 price collection DVD’s Courting Courtney & Wedding Bell Blues:
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 5.1 unwrapped en 2.0

Extra:
• Photo gallery



CLONED
CONFESSIONS OF BEVERLY HILLS
(2 for 1 price collection; 2 DVD’s in 1 verpakking)

Miracle workers or law breakers? You decide.

Synopsis Cloned:
Dr. Kozak is een briljant bio-geneticus die ervoor heeft gezorgd dat Skye en haar man toch nog een zoontje, Chris, hebben kunnen krijgen. Helaas overlijdt Chris op jonge leeftijd. Dan ontdekt Skye bij toeval een jongetje dat een tweelingbroer van haar zoontje had kunnen zijn. Dr. Kozak noemt dit toeval, maar Skye ruikt onraad en stelt een onderzoek in. Als ze dicht bij de waarheid is, doet Dr. Kozak haar een voorstel: in ruil voor haar zwijgen, krijgt zij een kloon van haar overleden zoontje: een nieuwe Chris. Wat zal ze doen?

Regie: Douglas Barr
Cast: Elizabeth Perkins (Big, The Flintstones, 28 Days), Bradley Whiford (Scent of a Woman, The Client, Kate & Leopold), Alan Rosenberg (The Wanderers), Enrico Colantoni (Galaxy Quest, Stigmata), Scott Paulin (The Right Stuff, The Accused), Tina Lifford (Grand Canyon, Blood Work)
Genre: Thriller
Speelduur: 90 minuten

Where innocence is for sale.

Synopsis Confessions of Beverly Hills:
Liz Shelby is een prachtige en ambitieuze jonge vrouw. Ze leeft echter ook in geldnood en daarom treedt ze in dienst bij de door de wol geverfde madam Jacqueline. Haar klantenbestand bestaat uit de meest rijke en vooraanstaande mannen en Liz wordt één van de best betaalde call-girls. Ze waakt ervoor dat ze geen emotionele band krijgt met haar klanten en bepaalt zelf de regels, het spel en de prijs. Wanneer ze echter iemand ontmoet die niet gewend is om “nee” te horen, neemt haar spel een dodelijke wending.

Regie: Joyce Chopra
Cast: Deborah Harry, Thomas Calabro, Brittney Powell
Genre: Thriller
Speelduur: 90 minuten

Releasedatum: 04-05-04 op koopDVD


Specificaties 2 for 1 price collection DVD’s Cloned & Confessions of Beverly Hills:

Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 5.1 unwrapped en 2.0

Extra:
• Trailer (alleen van Cloned)
• Photo gallery



JOCK
TRUE HEART
(2 for 1 price collection; 2 DVD’s in 1 verpakking)

Africa’s greatest animal classic.

Synopsis Jock:
Aan het eind van de 19e eeuw trekt de 20 jaar oude Percy Fitzpatrick naar Eastern Transvaal in Afrika om daar als goudzoeker aan de slag te gaan. Tijdens de reis redt hij een jonge pup, Jock, van de verdrinkingsdood. Uiteindelijk vindt Fitz geen goud, maar wel een vriend, Rocky, die hem en Jock leert leven van de jacht. Fitz en Jock worden de beste maatjes en beleven samen talloze avonturen.

Regie: Danie Joubert
Cast: Sean Gallagher, Robert Urich
Genre: Familie / Avontuur
Speelduur: 102 minuten

Deep within the wilderniss, one man taught them the secrets of survival.

Synopsis True Heart:
Bonnie en haar tweelingbroer Sam zijn per vliegtuig op weg naar hun moeder die op het punt staat om te trouwen. Boven Canada slaat het weer echter om; het vliegtuig crasht in de wildernis en Bonnie en Sam zijn de enige overlevenden. Een zonderlinge Indiaan vindt hen en helpt hen te overleven. De natuur is wispelturig en de twee kinderen hebben het zwaar. Dan komen ze oog in oog te staan met een groep wrede stropers...

Regie: Catherine Cyran
Cast: Kirsten Dunst (Spider-Man, Interview with the Vampire, The Virgin Suicides), August Schellenberg (Iron Will, Free Willy), Zachery Ty Brian
Genre: Familie / Avontuur
Speelduur: 90 minuten

Releasedatum: 04-05-04 op koopDVD

Specificaties 2 for 1 price collection DVD’s Jock & True Heart:
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 5.1 unwrapped en 2.0

Extra:
• Photo gallery



DARK HARBOR
LITTLE BOY BLUE
(2 for 1 price collection; 2 DVD’s in 1 verpakking)

Nothing is what it seems.

Synopsis Dark Harbor:
Een rijk stel, David en Alexis Weinberg, zijn op weg naar hun privé-eiland voor de kust van Maine als ze een gewonde jongeman langs de kant van de weg aantreffen. Een reeks toevallige gebeurtenissen zorgt ervoor dat ze het hele weekend samen doorbrengen. In die tijd ontstaat er een gepassioneerde, maar verraderlijke driehoeksverhouding. Niets is wat het lijkt en de grens tussen verleiding en misleiding vervaagt volledig.

Regie: Adam Coleman Howard
Cast: Alan Rickman (Love Actually, Die Hard, Harry Potter, Sense and Sensibility), Polly Walker (Patriot Games, Enchanted April), Norman Reedus (The Boondock Saints, Blade II)
Genre: Thriller
Speelduur: 90 minuten

Silence isn’t really golden.

Synopsis Little Boy Blue:
Ray West diende ooit zijn land in de oorlog in Vietnam en is de dominante vader van een gezin. Hij heeft zijn gewelddadige verleden niet achter zich kunnen laten en draagt een geheim met zich mee dat het daglicht absoluut niet kan verdragen. Zijn oudste zoon Jimmy wil aan zijn stalen greep ontsnappen. Zijn enige kans is het ontrafelen van het mysterie. Daarbij komt hulp uit onverwachte hoek.

Regie: Antonio Tibaldi
Cast: John Savage (The Deer Hunter, The Thin Red Line, Do the Right Thing), Nastassja Kinski (Paris, Texas, Playing by Heart, Tess), Ryan Phillippe (Cruel Intentions, I Know What You Did Last Summer, Gosford Park)
Genre: Thriller
Speelduur: 90 minuten

Releasedatum: 04-05-04 op koopDVD

Specificaties 2 for 1 price collection DVD’s Dark Harbor & Little Boy Blue:
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 5.1 unwrapped en 2.0

Extra:
• Trailer (alleen van Dark Harbor)
• Photo gallery



JERRY & TOM
THE FLORENTINE
(2 for 1 price collection; 2 DVD’s in 1 verpakking)

The first time is an accident. The second time, coincidence. The third time, it’s your choice.

Synopsis:
Tom en Jerry zijn twee professionele huurmoordenaars. Tom heeft Jerry alles geleerd over het ‘vak’ en Jerry moet zijn eerste klus opknappen. Hij verknalt dit echter en doodt een onschuldige, zodat de twee gedwongen babysit zijn van een lijk in afwachting van de komst van het echte doelwit. Jerry transformeert tot ongeleid projectiel; bij zijn volgende klus gebruikt hij midden in een mensenmenigte zelfs een pistool zonder demper. Tom zal zijn pupil moeten corrigeren.

Regie: Saul Rubinek
Cast: Joe Mantegna (The Godfather III, Searching for Bobby Fischer, House of Games), Sam Rockwell (The Green Mile, Confessions of a Dangerous Mind, Matchstick Men), Maury Chaykin (Dances with Wolves, The Sweet Hereafter, Entrapment), Ted Danson (Saving Private Ryan, Body Heat), Charles Durning (O Brother, Where Art Thou?, The Sting, The Hudsucker Proxy), William H. Macy (Fargo, Pleasantville, Wag the Dog), Peter Riegert (The Mask, Animal House, Local Hero)
Genre: Misdaad-komedie
Speelduur: 93 minuten

Synopsis:
The Florentine is een bar die als ontmoetingspunt fungeert voor een groep vrienden. In de aanloop naar het huwelijk van de zus van de bar-eigenaar, worstelt iedereen met de verantwoordelijkheden die het leven als volwassene met zich meebrengt. De problemen variëren: financiële schulden, relatieperikelen, criminaliteit. De situatie escaleert tijdens het huwelijk, maar een onverwachte bezoeker en oude vriend schiet te hulp. Het huwelijk luidt een nieuw begin in voor ieder en het besef dat vriendschap van onschatbare waarde is.

Regie: Nick Stagliano
Cast: Jeremy Davies (Saving Private Ryan, Twister, Solaris), Michael Madsen (Reservoir Dogs, Kill Bill, Donnie Brasco), Chris Penn (Reservoir Dogs, Short Cuts, Rush Hour), Luke Perry (The Fifth Element, Beverly Hills 90210), Tom Sizemore (Saving Private Ryan, Heat, Black Hawk Down), Mary Stuart Masterson (Fried Green Tomatoes, Benny & Joon), Hal Holbrook (All the President’s Men, Wall Street, Men of Honor), James Belushi (Trading Places, Salvador, Little Shop of Horrors), Virginia Madsen (Dune, The Rainmaker, Ghosts of Mississippi)
Genre: Speelfilm
Speelduur: 100 minuten

Releasedatum: 04-05-04 op koopDVD

Specificaties 2 for 1 price collection DVD’s Jerry & Tom & The Florentine:
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 5.1 unwrapped en 2.0

Extra:
• Trailer
• Photo gallery

UIT HET ARCHIEF