:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Buena Vista >> NIEUWSBERICHT: VIDEOTHEEKVERHUUR IN DE LIFT
NIEUWSBERICHT: VIDEOTHEEKVERHUUR IN DE LIFT
Bron: Buena Vista - Datum: 2004-04-06 - Geplaatst door: Werner
Bruce Almighty en Pirates of the Caribbean aan de top van de best verhuurde titels!

De verhuur van video’s en DVD’s kent nog steeds een enorm succes. De massale vraag naar Pirates of The Caribbean en Bruce Almighty tonen aan dat de consument het huren nog lang niet heeft afgezworen.

Distributeur Buena Vista Home Entertainment is verheugd, want Bruce Almighty, de hilarische topkomedie met Jim Carrey die voor een weekje de rol van God overneemt, was in 2003 de best verhuurde titel!

De volgende blockbuster van Buena Vista, Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl staat ondertussen ook al reeds 3 maanden op nummer 1 van de top 10 van de verhuurtitels. Zoals het er nu naar uitziet, zou deze film wel eens kunnen uitgroeien tot grootste titel in 2004.

Bruce Almighty
Bruce Nolan (Jim CARREY) heeft alles om gelukkig te zijn : een job als televisiejournalist, een mooie en lieve vriendin, een mooi apartement in New York,... en toch voelt hij zich niet volledig tevreden. Wanneer hij de ergste dag van zijn leven meemaakt, roept hij zijn woede tot God, beschuldigt hem van al hetgeen slecht gaat in zijn leven en maakt hem belachelijk. Tot zijn grote verbazing neemt God een menselijke gedaante aan om hem te antwoorden en... hem uit te dagen zijn krachten te gebruiken voor één week en het beter te doen dan hem. Een uitdaging die helemaal niet op voorhand gewonnen is!

Met: Jim Carrey (Liar Liar, The Truman Show,...), Jennifer Aniston (Rock Star, Friends,...) en Morgan Freeman (Sum of All Fears, Deep Impact,...)

Een film van Tom Shadyac (Dragonfly, Patch Adams, Liar Liar, The Nutty Professor,...)

Distributeur: Touchstone Home Entertainment
Genre: Komedie
Speelduur : 101 minuten
Vanaf 6 jaar.

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
We schrijven de zeventiende eeuw. Jack Sparrow is piraat en zwerft door het Caraïbisch gebied. Hij is getuige van een aanval van het schip de Black Pearl op het stadje Port Royal, onder leiding van kapitein Barbossa. Hierbij wordt de beeldschone dochter van de gouverneur ontvoerd, die iets in haar bezit heeft waar de piraten al jarenlang naar op zoek zijn. De achtervolging wordt ingezet door de plaatselijke zwaardsmit Will, met in zijn kielzog de licht gestoorde Jack Sparrow. Maar wat Will niet weet is dat Barbossa en zijn bemanning getroffen zijn door een vreselijke vloek... sinds het stelen van een Inca schat veranderen ze bij het aanbreken van de nacht in zombies die voor altijd het slachtoffer zijn van hun hebzucht. Er is maar één manier om de vloek op te heffen: door de hele schat stuk voor stuk weer bij elkaar te brengen!
Jack en Will raken verwikkeld in een spetterende en onvoorstelbare strijd tegen de duisternis. Zullen zij kunnen strijden tegen een vijand die niet kan gedood worden?

Met: Johnny Depp (Edward Scissorhands, Ed Wood, Sleepy Hollow, Don Juan DeMarco , Chocolat, Blow,...), Geoffrey Rush (Shine, Shakespeare in love, Intolerable Cruelty, Frida,...), Orlando Bloom (Lord of the Rings, Black Hawk Down,...), Keira Knightley (Star Wars episode 1: The Phantom Menace, Bend it like Beckham,...)

Een film van Gore Verbinski (Mouse Hunt, The Mexican, The Ring).
In een productie van Jerry Bruckheimer (Armageddon, Pearl Harbor,...)

Distributeur: Walt Disney Pictures
Duur: 137 minuten
Genre: Avonturenfilm
Vanaf 12 jaar