:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: RELEASES MEI-JUNI
PERSBERICHT: RELEASES MEI-JUNI
Bron: Warner - Datum: 2004-04-15 - Geplaatst door: Werner
MYSTIC RIVER
(juni 2004)
Jimmy Markum (Sean Penn), Dave Boyle (Tim Robbins) en Sean Devine (Kevin Bacon) kennen elkaar vanaf hun vroegste jeugd. Ze groeien op in een rustige volkswijk van Boston. Op een dag stopt er een vreemde auto in hun straat. De bestuurder dwingt Dave in te stappen voor een rit, terwijl Sean en Jimmy toekijken hoe de auto de straat uitrijdt met Dave op de achterbank. De gevolgen zijn verschrikkelijk. Vijfentwintig jaar later brengt het lot de drie jeugdvrienden samen.



THE LAST SAMURAI
(9 juni 2004)
De Amerikaanse kapitein Nathan Algren (Tom Cruise), een legerheld die vocht tegen de indianen, wordt aan het einde van de negentiende eeuw ingehuurd om het Japanse leger te trainen in het moderne oorlogsvoeren. De keizer wil de strijd aangaan met een groep samoeraistrijders die tegen de vooruitgang van Japan en met name de westerse invloeden zijn. Als Algren gevangen wordt genomen door de samoerai leider Katsumoto raakt hij steeds meer onder de indruk van de Samoerai-tradities. Hun sterke levensfilosofie doet hem denken aan de man die hij ooit was....




FRIENDS SEIZOEN 10 AFLEVERINGEN 9-16
(9 juni 2004)



IBBELTJE
(9 juni 2004)
Ibbeltje is een grappig, nieuwsgierig en ondernemend meisje dat nergens bang voor is. Ze woont met haar moeder, vader en pratende katten in een slaperig stadje. De 6-delige serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Annie M. G. Schmidt, geschreven door Maarten Lebens (o.a. Polleke, Krassen in het tafelblad, Madelief) en geregisseerd door Ben Sombogaart (o.a. De Tweeling, Abeltje, Het Zakmes, Buurman Bolle).



NIJNTJE EN NINA
(16 juni 2004)
De wereld van nijntje en haar vriendjes komt echt tot leven met de nieuwe, unieke 3D serie. Je stapt zomaar binnen in het huis van nijntje en vader en moeder pluis. Of je gaat feest vieren met taart en limonade bij tante trijn en de vriendinnen aagje, nina en willemijn. Als je met nijntje op stap gaat in gezelschap van boris en barbara maak je uiteraard heel veel avonturen mee. Betje big en haar nichtje knorretje zorgen voor veel gezelligheid. Nijntje en haar vriendjes spelen graag met snuffie, het leuke, speelse hondje dat graag avontuurlijke dingen onderneemt.



COUPLING SERIES 3
(16 juni 2004)
Doe het beste van Friends, Seinfeld en Sex and the City bij elkaar en je krijgt Coupling - de hilarische sexy Britse komedie! De meeste mensen denken elke 6 minuten aan sex. Kort dat in tot elke seconde en je hebt COUPLING. Deze mensen denken aan sex, praten over sex (en hebben soms sex) en dat op de meest bizarre, hilarische manier denkbaar. Coupling is een serie van de BBC, die gaat over 6 30+ vrienden -die een verhouding hadden, hebben of willen hebben met elkaar- in de meest grappige, compromitterende en genante situaties die je kunt verzinnen.



VERDER DAN DE MAAN
(19 mei, alleen verhuur!)
Het is 1969. De wereld is in afwachting van de landing op de maan. Tegen de achtergrond van deze historische gebeurtenis worstelt de familie Werner met het dagelijkse bestaan. Als Caro (9) (Neeltje de Vree) op school over de op handen maanlanding hoort, kan ze het niet geloven. Thuis, bij haar broers en zusjes, vindt ze niet veel gehoor over haar getob. Haar diepreligieuze vader Mees (43) (Huub Stapel) maakt zich misschien nog meer zorgen dan zij. De nieuwe tijd is niks voor hem. Hij kan er niet in mee, ontduikt de verantwoordelijkheid voor zijn grote gezin (een zesde is op komst) en vlucht steeds meer weg in de drank.



POLICE ACADEMY
(16 juni 2004)
Police Academy S.E.
Er klinkt een oproep. Rekruten komen binnen. Agenten in spé hoeven niet langer te voldoen aan bepaalde normen qua hoogte, gewicht etc. Ook gezond verstand blijkt plots overbodig. U kunt IQ niet spellen? U kunt het noodnummer niet vormen? Geen nood. Wie afstudeert aan deze Police Academy moet enkel bereid zijn om overal de wanorde te handhaven.

Police Academy 2: Their First Assignment
Een asociale dolleman en zijn in leer gehulde boevenbende maken de stad onveilig met graffiti en zakkenrollerij. Wie deze onstuitbare misdaadgolf ziet voorbijrollen, vraagt zich af waar het met het onderwijs precies mis is gegaan. Maar is het alternatief wel beter? Want als je de pas afgestudeerde groentjes van de Police Academy aan het werk ziet tegen dit zootje ongeregeld dan laat het eindresultaat zich raden: een non-stop aaneenschakeling van hilarische hoogstandjes en onweerstaanbare onnozelheden.

Police Academy 3: Back in training
Als burgers viel er al niets met hen te bereiken. Als politieagenten zijn ze helemaal te gek om los te lopen. In deze hilarische derde aflevering van de beruchte Police Academy-reeks draait alles om een wedloop tussen de twee officiële politiescholen van de staat.

Police Academy 4: Citizens on Patrol
Hier aanschuiven en inschrijven voor de vierde cursus komische kolder aan de gekste politieschool ter wereld, alstublieft. In deze aflevering maakt u ondere andere kennis met de rijzende sterren Sharon Stone - als de sexy reporter die aanpapt met Mahoney (Steve Guttenberg) en komiek David Spade als een kierewiete skateboarder.

Police Academy 5: Assignment: Miami Beach
In de naam der wet: "freeze" en mondhoeken omhoog voor een dolkomische portie sexy strandpret! Zon, zee en zalige meiden in overvloed... dit kan niet anders dan Miami Beach zijn. Flaters, blunders en eindeloze enormiteiten... dat moet welhaast de bende van Police Academy zijn.

Police Academy 6: City Under Siege
De stemming zit er direct stevig in wanneer een golf van misdaad, bijgenaamd Operation Chaos, de stad overspoelt. Dat is echter niets vergeleken met de chaos die ontketend wordt door de boys (and girl) in blue van de beruchte Police Academy. Bubba Smith, Michael Winslow, David Graf, Marion Ramsey, Leslie Easterbrook, G.W. Bailey, George Gaynes en talloze andere oude bekenden gorden de wapenstok en hun ontwapenende onhandigheid weer om voor Police Academy 6: City Under Siege.

Police Academy 7: Mission to Moscow
Voor hun zevende film reisden de geflipte agenten van de Police Academy naar de andere kant van de wereld. Alan Metter (Back to School) trok met de hele filmploeg en tal van oude bekenden van de cast naar Moskou voor anderhalf uur onweerstaanbare slapstick, situatiehumor en dolle ijspret.



THE YOUNG ONES SERIES 2
(16 juni 2004)
Het studentenleven uit de jaren '80 gulpt weer met het nodige geketter, geklieder en gekletter over het tv-scherm in het tweede en tevens laatste seizoen van de hilarische cultkomedie. Scumbag College neemt deel aan University Challenge, Vyv krijgt een baby, Rik loopt een vriendin op, Neil valt ten prooi aan de ergste verkoudheid sinds mensenheugnis, de hele zooi wordt gegijzeld door de ontsnapte moordenaar Brian Damage (Alexei Sayle) en een trip met een dubbeldekker ontaardt in een hellevaart die de Heilige Cliff ongetwijfeld nachtmerries zou bezorgen.



THE OFFICE
(19 mei 2004)
The Office is de bekroonde (Golden Globe voor beste serie) humoristische BBC serie over een papierhandel uit Slough, waar het leven zeer bedrukt verloopt... David Brent (Ricky Gervais) is een neerbuigende, dikdoenerige baas die zichzelf de grappigste, populairste man ter wereld vindt. Dit wordt alleen door de kruiperige uitslover Gareth (Mackenzie Crook) beaamd. Ze hebben het allebei mis. Tim (Martin Freeman), daarentegen, is écht geliefd en grappig, maar dat keert zich altijd weer tegen hem. Hij zit immers gevangen in hùn kleine wereldje, waarin het enige dat hij níet haat, receptioniste Dawn (Lucy Davis) is. Zal Tim ontsnappen? Zal Dawn de juiste man kiezen? Zal MI6 ooit een beroep doen op Gareth om hen ter hulp te schieten? En zal David Brent ooit spijt hebben een filmploeg in het kantoor te hebben toegelaten?



THE MAN FROM U.N.C.L.E.
(16 juni 2004)
Deze TV show uit 1964 gaat over Napoleon Solo en Illya Kullyakin, de 2 agenten van The United Network Command for Law Enforcement, die het gevecht aangaan met het kwaad. Ze gebruiken hun charme en hun oneindige hoeveelheid aan gadgets om de slechterikken te vangen.



THE SOPRANOS SEIZOEN 4
(16 juni 2004)
Tony Soprano doorstaat harde tijden in Jersey. De neergaande economie heeft de familiezaak geen deugd gedaan. Zijn vrouw Carmela dringt aan op meer financiële zekerheid. Zelfs zijn trouwste luitenanten stellen zetten hun vraagtekens bij zijn beslissingen. Het hoofd van een rivaliserende bende eist een groter stuk van de misdaadtaart op. Voor het eerst sinds mensenheugenis moet een Soprano daadwerkelijk voor de rechtbank verschijnen. Minstens één van zijn kinderen lijkt niet langer geïnteresseerd te zijn om door te studeren. En het ziet ernaar uit dat het allemaal niet snel goed zal komen.



THE WEST WING SERIES 3
(19 mei 2004)




BABYLON 5 SERIES 4
(19 mei 2004)
De toekomst begint - of eindigt - hier en nu. "Hier" is het gigantische ruimtestation Babylon 5. "Nu" is het profetische jaar 2261. Commandant John Sheridan heeft de onafhankelijkheid van het station uitgeroepen en de banden met de Aardse Alliantie verbroken. Het was maar een kwestie van tijd voor die vrijheid ook met geweld zou moeten verdedigd worden. Die tijd is nu gekomen.



E.R. SEIZOEN 1
(19 mei 2004)
Adrenaline. Ambulances. Amoureuze affaires... Nooit is het leven op een spoedafdeling beter of aangrijpender in beeld gebracht dan in E.R, een ziekenhuisserie die zich afspeelt in Chicago. Ontsproten aan het brein van succesvol auteur Michael Crichton (zelf ooit medisch student), groeide E.R. direct uit tot een wereldwijde hit.



NBA BASKETBALL
(19 mei 2004)
NBA: Jordan his Airness
NBA: 100 Greatest Plays




WHAT'S NEW SCOOBY DOO? DEEL 1
(16 juni 2004)
Scooby-Doo en 's werelds bekendste misdaadbestrijders zetten hun knotsgekke avonturen voort in de 21e eeuw, met vier grappige, griezelige en geheimzinnige afleveringen!



WHAT'S NEW SCOOBY DOO? DEEL 2
(16 juni 2004)
Scooby-Doo en zijn vrolijke bende trekken weer op pad om vier huiveringwekkend hilarische mysteries op te lossen! Hun eerste raadsel blijkt een "verschrikkelijke" verrassing wanneer de verdenking op een oude, vertrouwde vriend komt te rusten, It 's Mean, It 's Green, It 's the Mystery Machine.



WACKY RACES
(16 juni 2004)
Iedereen weet dat het bedriegers nooit voor de wind gaat. Maar dat zal de slimme Dick Dastardly en zijn hond Muttley er niet van weerhouden om hun concurrenten een stok in de wielen te steken. Het kan hen tenslotte de Grote Prijs van 's Werelds Wackiest Racer opleveren.



CARTOON CRACK-UPS
(19 mei 2004)
Ben je klaar voor dolle pret en hilarische avonturen? Zet je dan schrap voor je favoriete tekenfilmfiguurtjes, want schateren zul je gegarandeerd. Zeven klassieke afleveringen boordevol grappen en grollen, gebracht door de populairste personages uit de tekenfilm.



TOM & JERRY DEEL 1 T/M 6
(19 mei 2004)
Decennia lang hebben Tom en Jerry het hart en de lach veroverd van jong en oud. Wereldwijd zijn de klassieke cartoons van het onafscheidelijke duo geliefd als onvergetelijke staaltjes van hartverwarmende humor. En eindelijk zijn de originele tekenfilms vanaf 19 mei verkrijgbaar op DVD.



OORLOGSTITELS
(19 mei 2004)
Dirty Dozen (19 mei 2004)
Lee Marvin staat in deze razend populaire film aan het hoofd van een special geselecteerd commando team bestaande uit veroordeelde misdadigers. Hun doel: een zelfmoordmissie tegen de Nazi's vlak voor de start van D-Day.

Ook nog uit:
- Destination Tokyo (16 juni 2004)
- Battleground (19 mei 2004)
- D-Day to Berlin (19 mei 2004)

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron