:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Buena Vista >> RELEASEBERICHT: AGENDA BUENA VISTA
RELEASEBERICHT: AGENDA BUENA VISTA
Bron: Buena Vista - Datum: 2005-01-14 - Geplaatst door: Werner
Op de agenda!
Buena Vista Home Entertainment biedt je een Incredible voorjaar!


Tot mei 2005, zullen een hele reeks succestitels op DVD verkrijgbaar zijn: grote DVD-premières, klassiekers, duopacks, verzamelboxen, actiefilms, thrillers, pre-school releases,...

12 januari:
Alice in Wonderland en Mary Poppins, twee betoverende klassiekers van Disney op DVD in een Speciale Uitvoering. Urenlang plezier gegarandeerd !

26 januari:
The Village, de nieuwe beklemmende thriller van M. Night Shyamalan (regisseur/schrijver van The Sixth Sense, Unbreakable en Signs).

Tiger Woods, een 3DVD-box voor de liefhebbers van de bekende golfspeler: zijn leven, zijn overwinningen en zijn plaats binnen de sport.

9 februari:
De allerkleinsten worden deze maand lekker verwend! Teletubbies Vol. 2: Lievelingsdingen en Teletubbies Vol. 12: Vrolijke weerberichten voor het eerst op DVD en ook in duopack met eerder uitgebrachte afleveringen van de serie. Van de Tweenies-serie komen de duopacks Dierenvriendjes & Liedjestijd 2 en Samen spelen met de Tweenies & Liedjestijd! uit op DVD.

23 februari:
De klassieker Bambi eindelijk op DVD en meteen in een 2-disc Speciale Uitvoering. Een feest voor het hele gezin!

9 maart:
Alias, het complete derde seizoen, alle afleveringen van het 3de seizoen van deze populaire televisieserie, over de avonturen van dubbelagente Sydney Bristow, in 1 DVD-box.

23 maart:
De nieuwe Pixar-film The Incredibles, over een familie Superhelden in volle actie. Voor iedereen die houdt van humor, actie en 'ongelooflijke' computeranimatie.

6 april:
Last Shot, een komedie over een groepje FBI-agenten die voor het eerst kennismaken met de glitter en glamour van New York. Met o.a. Alec Baldwin, Calista Flockhart en Joan Cusack.

De documentaire Sacred Planet, een boeiende kijk op onze aarde en de natuur.

En maar liefst 5 nieuwe boxen in de winkels, voor elk wat wils :
Pure Adrenaline: GI Jane, Air Force One, Terminal Velocity en Reign of Fire.
Romance: Pretty Woman, While you were sleeping en Green Card.
Thriller: Snake eyes, Bringing out the dead en Face off.
Al Pacino: Recruit, Insomnia en The Insider.
Robin Williams: Jack, Good Morning Vietnam en Dead Poets Society.

27 april:
De avonturen van Mia, prinses van Genovia, gaan voort in The Princess Diaries 2: Royal Engagement, waar ze op zoek gaat naar een man. En voor wie de eerste film nog niet heeft, zijn The Princess Diaries 1 & 2 ook samen te verkrijgen in een duopack.

Garden State, het aangrijpende verhaal over een man die na 9 jaar terugkeert naar zijn geboortedorp "Garden State" en oog in oog komt te staan met zijn pijnlijke verleden.

En nog meer verrassingen zijn te verwachten voor de rest van het jaar...
Buena Vista Home Entertainment wenst je een fantastisch 2005 !

OPGELET: al deze releases en releasedata zijn onder voorbehoud van wijzigingen!