:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Columbia Tristar >> NIEUWSBERICHT: COLUMBIA TRISTAR NIEUWSFLITS
NIEUWSBERICHT: COLUMBIA TRISTAR NIEUWSFLITS
Bron: Columbia Tristar - Datum: 2005-03-22 - Geplaatst door: Werner
Een Oscar in Spideys web!

Wat was de Oscarceremonie weer zenuwslopend, maar met trots kunnen we vermelden dat het onze Spidey is gelukt om een Oscar binnen te slepen! Voor de adembenemende visuele effecten heeft Spider-Man 2 namelijk een gouden beeldje in ontvangst mogen nemen. De man die verantwoordelijk was voor de visual effects, John Dykstra, zal echter niet meewerken aan Spider-Man 3. Hij heeft de spinnen ingeruild voor heel iets anders: hij zal werken aan Hot Wheels, een film over speelgoedautootjes.

Spider-Man 2 Release: 2 December 2004, nu te koop en te huurVoor Dr. Miriam Stoppard óók een Award

Dr. Miriam Stoppard is wereldwijd één van de meest toonaangevende gezondheids- deskundigen van de laatste tien jaar. Deze deskundige heeft al vele boeken met praktische tips op het gebied van onder andere opvoeden en gezonde lifestyle op haar naam staan. Ze ontwikkelde zelfs een servies- en bestekserie voor peuters en kleuters: de "Always Learning collectie". Zelfs deze doktor, om toch maar even in het "Award-genre" te blijven, heeft ook Awards gewonnen! Weliswaar niet met haar DVD Having a Baby, maar wel met de "Here Comes Dinner" lepel uit haar Always Learning collectie! De Lepel heeft de "Pregnancy Editors Choice" award en de "Prima Baby Best Buy" Award gekregen. Maar voor wie deze collectie nog een ver van zijn bed show is, kan zich door middel van de DVD eerst inleven hoe het überhaupt is om een baby te krijgen.

Dr. Miriam Stoppard's - Having a Baby Release: 7 April 2005Kleine jongens worden groot!

Het is alweer een tijd geleden dat we kennis maakten met de aandoenlijke aliën met de lange nek: E.T. Elliot, het jonge vriendje van E.T, gespeeld door Henry Thomas, werd door deze film in één klap ontzettend beroemd. Een lange tijd hebben we weinig van hem gehoord, maar hij is terug van weggeweest. We kunnen Henry binnenkort bewonderen in de bloedstollende thriller Dead Birds. Hierin speelt Henry één van de zes bandieten die schuilen in een afgelegen huis dat minder verlaten is dan ze denken...

Dead Birds Release 14 April 2005And... Action!

Steven Seagal kennen we allemaal als "Martial Artist". Hij was de eerste westerling die succesvol een vechtschool oprichtte in Japan. Door zijn vechtkunsten kwam Steven in aanraking met film, omdat hij af en toe vechtscènes mocht choreograferen. Daar zijn we nog steeds dankbaar voor, want ook dit keer schittert hij in de non-stop actie-film Into The Sun. Met een budget van $35 miljoen en met onder andere Thailand als filmlocatie is deze film een indrukwekkend spektakel dat gezien moet worden!

Into The Sun Release: 14 April 2005Tattoos versus Anacondas...

Hollywood-Hunk en Anacondas-acteur Johnny Messner is een echte Tattoo-freak. Johnny heeft niet zomaar een paar tatoeages, maar als deze spetter zijn body showt, kunnen we onder andere een adelaar, een engel, Chinese tekens en zijn vader zien! Alsof dit nog niet genoeg is, zien we ook nog eens Monica Bellucci op de binnenkant van zijn linkerarm (haar antwoord op deze tattoo: "Johnny! Gracia bello!"). Alle tattoos zijn gezet door zijn eigen broer. Tijdens een interview vertelde Anacondas-acteur Johnny Messner dat hij niet mooier wil zijn dan de vrouw die naast zijn zijde paradeert.. Dat wordt dus een moeilijke opgave voor de toekomstige Mrs. Messner!

Anacondas: The Hunt For The Blood Orchid Release: 7 April 2005