:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Filmfreaks >> PERSBERICHT: JAPAN SHOCK RELEASES APRIL
PERSBERICHT: JAPAN SHOCK RELEASES APRIL
Bron: Filmfreaks - Datum: 2005-04-12 - Geplaatst door: Serge
De collectie "Japanse Cultcinema" biedt een dwarsdoorsnede van het beste wat de Japanse film op cultgebied de laatste decennia te bieden heeft gehad.Van keiharde gangsterfilms met vrouwelijke heldinnen tot historische drama’s vol meedogenloze shoguns en moderne horror met ontspoorde jongeren. Controversiële thema’s en shockerende scènes worden in deze serie niet geschuwd. Het zijn films die veelal enorme hits waren in het thuisland, maar in het westen slechts successen vierden op filmfestivals of in kringen van over de grenzen kijkende film liefhebbers. "Japanse Cultcinema" biedt iedereen nu de gelegenheid om kennis te maken met de meer duistere kant van één van de rijkste filmculturen ter wereld.

In samenwerking met Japan Shock brengt de Filmfreak op 18 april 2005 twee nieuwe titels van dit label uit op koopdvd.



TOKUGAWA: TATTOO INFERNO

Tattoo Inferno is het tweede deel van de zogenaamde Tokugawa-serie van regisseur Teruo Ishii. Het boerenmeisje Nami wordt wegens hoge schulden overgedragen aan de plaatselijke
gevangenisdirecteur. Dat is het begin van een reeks voorvallen die haar in een bordeel van Nagasaki doen belanden. Daar wordt zij het slachtoffer van een machtstrijd die twee tatoeerders met elkaar leveren.

Regie: Teruo Ishii
Uncut & uncensored
Japan 1969, 96 minuten, kleur
Japans gesproken, Nederlands ondertiteld
4/3 Widescreen
Regio 0, Pal
Dolby Digital

Extra's:
• Slideshow



ALL NIGHT LONG III - Final Atrocity

Dit derde deel uit de “All Night Long” serie wordt alom beschouwd als het meest provocerend. Centraal staat de obsessie van een jongen voor een meisje uit zijn buurt. Hij verzammelt alles wat het meisje weggooit om zoveel mogelijk over haar te weten te komen. Wanneer hij haar ontvoert, loopt zijn obsessie volledig uit de hand.

Regie: Katsuya Matsumura
Uncut & uncensored
Japan 1996, 83 minuten, kleur
Japans gesproken, Nederlands en Engels ondertiteld
4/3 Widescreen
Regio 0, Pal
Dolby Digital

Extra's:
• Slideshow