:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Dutch FilmWorks >> PERSBERICHT: THE ODD COUPLE, WARRIORS TWO
PERSBERICHT: THE ODD COUPLE, WARRIORS TWO
Bron: Dutch FilmWorks - Datum: 2005-04-26 - Geplaatst door: Werner
HONG KONG LEGENDS RELEAST THE ODD COUPLE EN WARRIORS TWO

10 mei verschijnen er weer twee nieuwe titels op het Hong Kong Legends label, te weten The Odd Couple (met en van Lau Kar-Wing en Sammo Hung) en Warriors Two (met en van Sammo Hung). Daarnaast worden Heart of the Dragon en Wing Chun deze maand opnieuw uitgebracht.

THE ODD COUPLE

The Odd Couple is één van de klassiekers uit de Gouden Eeuw van de Hong Kong Cinema en bevat een aantal van de spectaculairste gevechten ooit op film vastgelegd. De film is geregisseerd door Lau Kar-Wing, terwijl Sammo Hung de actiescènes voor zijn rekening nam. Beide regisseurs spelen daarnaast zowel de rollen van de meesters als die van de beide leerlingen in deze magistrale vechtfilm. Iedere tien jaar bestrijden twee bejaarde vechters elkaar op de toppen van de bergen. En iedere keer eindigt hun epische gevecht in remise. Als de twee strijders zich realiseren dat ze eeuwig aan elkaar gewaagd blijven, besluiten ze om allebei een student op te leiden. De leerlingen moeten het gevecht aangaan namens hun meesters en zo het conflict voor eens en altijd beëindigen. Maar het lot beslist anders! Een machtige tegenstander dwingt zowel de meesters als hun leerlingen de wapens op te pakken en ten strijde te gaan tegen de gezamenlijke vijand!

Features The Odd Couple:
Digitally re-mastered and restored 2.35:1 Anamorphic version enhanced for widescreen TVs
Dual Language Format (English Dubbed and Cantonese with re-mastered English subtitles) Dolby Digital 5.1 audio tracks
SDH subtitle option
Dutch Subtitles on/off

Extra's:
• Exclusive feature-length audiocommentary with Hong Kong Cinema Expert, Bey Logan
• Master and Student: an exclusive interview with director/star, Lau Kar-wing
• Natural Born Killer: an exclusive interview with villainous co-star, Leung Kar-yan
• Trailer GalleryWARRIORS TWO

Martial arts legende Sammo Hung schittert zowel voor als achter de camera in deze spectaculaire kungfuklassieker. Sammo speelt Fei Chun, die tegen wil en dank verwikkeld raakt in een strijd om de macht. Zijn beste vriend Chen is op de hoogte van een plan om de burgemeester te vermoorden. Omdat de moordenaars bang zijn dat Chen hen zal verraden, slaan ze hem bijna kreupel en vermoorden ze zijn moeder. Chen duikt onder bij Fei Chun, die hem de dodelijke Wing Chun-technieken leert. Samen binden ze de strijd aan tegen het gespuis dat de macht in de stad wil overnemen...

Features Warriors Two:
Digitally re-mastered and restored 2.35:1 Anamorphic version enhanced for widescreen TVs
Dual Language Format (English Dubbed and Cantonese with re-mastered English subtitles) Dolby Digital 5.1 audio tracks
SDH subtitle option
Dutch Subtitles on/off

Extra's:
• The Way of the Warrior: the making of Warriors Two with Sammo Hung, Casanova Wong, Leung Kar-yan, Sifu Guy Lai and Fong Hak-on (50 mins)
• Exclusive feature-length audiocommentary with Asian Cinema Expert, Bey Logan
• Trailer Gallery