:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Dutch FilmWorks >> PERSBERICHT: WHITE NOISE EN ASSAULT ON PRECINCT 13
PERSBERICHT: WHITE NOISE EN ASSAULT ON PRECINCT 13
Bron: Dutch FilmWorks - Datum: 2005-09-03 - Geplaatst door: Werner
27 september verschijnen er weer twee limited steelbook editions bij Dutch Filmworks. Het gaat om de bioscoopsuccessen White Noise en Assault On Precint 13. Uiteraard zijn beide films ook later in een single editie verkrijgbaar.

WHITE NOISE

White Noise is wat men in Hollywood een sleeper noemt: een film die ver boven verwachting scoort in de bioscoop en op DVD. De bovennatuurlijke thriller haalde in de Verenigde Staten al meer dan 55 miljoen dollar op en betekende de comeback van Michael "Batman" Keaton. In Nederland kwam White Noise binnen op de derde plaats en behaalde een omzet van 660.000.

Wanneer een onbekende man beweert dat hij via radio en TV boodschappen doorkrijgt van Jonathans overleden vrouw Anna, reageert Jonathan (Michael Keaton) eerst vol ongeloof. Het duurt echter niet lang of ook hij ziet in het sneeuwbeeld van de TV een schim die zijn vrouw zou kunnen zijn. Wanhopig om met haar te kunnen communiceren verdiept Jonathan zich verder in het fenomeen, waarmee hij een deur opent naar een andere wereld. Maar in plaats van de innerlijke rust die hij zoekt, krijgt Jonathan de schok van zijn leven...

Features
Beeld: 16:9 Anamorphic Widescreen (2.35:1)
Geluid: Dolby Digital 5.1 & DTS Engels Gesproken
Nederlands Ondertiteld
Genre: Thriller
Speelduur: 92 Minuten

Extra's:
Also Available
Behind The Scenes
Trailer
Photo Gallery
Film Clips
A Look Inside
Interviews
Documentary: Beyond Death
Speelduur: Meer Dan 2 Uur Aan Extra'sASSAULT ON PRECINT 13

Zelden werd een remake zo goed ontvangen als die van Assault On Precinct 13. Zelfs regisseur John Carpenter (Halloween, The Thing) die in 1976 het origineel schreef en regisseerde, was verrast hoe goed de film was en noemde de remake a damn good film.

Jake Roenick (Ethan Hawke Training Day, Lord Of War) is een van de weinige agenten die nog dienst heeft op Precinct 13. Hij krijgt het onverwacht druk, wanneer er vanwege een sneeuwstorm bezoek komt van een gevangenentransport. De criminelen, onder wie de beruchte Marion Bishop (Laurence Fishburne The Matrix), worden tijdelijk opgesloten in Precinct 13. Wanneer de avond valt, wordt het politiestation overvallen door twee gemaskerde mannen die Bishop willen vermoorden. De aanval kan worden afgeslagen, maar men beseft dat hun een lange, bloederige nacht te wachten staat.

Features
Beeld: 16:9 Anamorphic Widescreen (2:40:1)
Geluid: Dolby Digital 5.1 & DTS Engels Gesproken
Nederlands Ondertiteld
Genre: Actie / Thriller
Speelduur: 109 Minuten

Extra's:
Optional Commentary Director, Writer And Producer
Also Available / Armed & Dangerous
Behind The Scenes / Plan Of Attack
The Assault Team
Deleted Scenes With Audio Commentary Director
Caught In The Crosshairs
Speelduur Extra's: 50 Minuten