:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Dutch FilmWorks >> PERSBERICHT: ACTUELE TITELS
PERSBERICHT: ACTUELE TITELS
Bron: Dutch FilmWorks - Datum: 2006-01-11 - Geplaatst door: Werner
DUTCH FILMWORKS SPEELT MET HOUSE OF KNOWLEDGE-DOCUMENTAIRES IN OP ACTUALITEIT

Dutch FilmWorks brengt op 24 januari drie actuele documentaires uit onder het label van House Of Knowledge. In Munchen '72 wordt de achtergrond geschetst van de aanslag tijdens de Olympische Spelen van 1972 en de dramatische gevolgen ervan, in Rembrandt 400 jaar werpen we een blik op het leven en de carričre van de beroemde schilder en in Chronicling Narnia maken we kennis met het wereldberoemde boek, schrijver C.S. Lewis en de fantastische Narnia-karakters.

MUNCHEN '72

Steven Spielberg is zonder twijfel een van de machtigste mensen in de filmindustrie. Op 26 januari gaat zijn film, over het gijzelingsdrama op de Olympische spelen van 1972, in premičre. Dutch FilmWorks releast tegelijkertijd de documentaire Munchen '72. Deze documentaire van The History Channel vertelt het ongelooflijke verhaal van een acht jaar durende wraak over de dood van de Israëlische atleten.

Categorie: Special Interest
Genre: Documentaire
Speelduur: ca. 50 minutenREMBRANDT 400 JAAR

Ter gelegenheid van het Rembrandtjaar, brengt Dutch FilmWorks de DVD Rembrandt 400 jaar onder het House Of Knowledge label uit. De documentaire van Biography laat zijn leven en de nalatenschap van beroemde werken zien met het commentaar van de leidende specialisten op gebied van kunst.

Categorie: Special Interest
Genre: Documentaire
Speelduur: ca. 50 minutenCHRONICLING NARNIA

De speelfilm The Lion, The Witch And The Wardrobe, het eerste deel uit de Chronicles Of Narnia staat nu alweer weken lang bovenaan de bioscoop top tien. De documentaire Chronicling Narnia, die geschikt is voor kinderen van alle leeftijden, gaat in op zowel het boek als de film van The Lion, The Witch & The Wardrobe. De documentaire bevat verschillende interviews en extra's, waaronder een interview met Dan Jolin, editor van Empire magazine, de kijk van kinderen op Narnia, een reis door Narnia, een interactieve kaart van Narnia en biografieën.

Categorie: Special Interest
Genre: Documentaire
Speelduur: 115 minuten

UIT HET ARCHIEF