:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Dutch FilmWorks >> PERSBERICHT: FILMPAKKERS FEBRUARI 2006
PERSBERICHT: FILMPAKKERS FEBRUARI 2006
Bron: Dutch FilmWorks - Datum: 2006-01-30 - Geplaatst door: Werner
FILMPAKKERS FEBRUARI
Vanaf 7 februari verkrijgbaar op DVD tegen tijdelijk verlaagde prijs
Zonder extra features - Dolby Digital 5.1 & DTS - 16:9 Widescreen

A SOUND OF THUNDER
Life Is A Delicate Balance Between Order And Disorder

Hightech superconcern Time Safari, waar Ben Kingsley de scepter zwaait, verdient zeer veel geld met het verzorgen van virtuele safari's. Tegen betaling kunnen mensen via een hightech computer terug naar de prehistorie, waar ze op levensgrote en in het wild levende dieren, waaronder dinosaurussen kunnen jagen. Uiteraard wel onder strikte regels. Zo hebben de deelnemers speciale kleding, apart wapentuig en mogen ze absoluut niet van de baan afstappen waar ze op lopen en waarvandaan ze jagen. Alles gaat goed tot één van de deelnemers aan deze safari toch van de baan afstapt en er een vlinder aan zijn schoenzool blijft plakken. Zonder het te weten zet hij een kettingreactie in gang die zijn weerga niet kent en de mensheid in haar bestaan op alle fronten dreigt te vernietigen...

Features:
Regie: Peter Hyams
Cast: Edward Burns (Saving Private Ryan, Confidence), Ben Kingsley (Schindler's List, Sexy Beast), Catherine McCormack (Spy Game, Braveheart)
Beeld: 16:9 Anamorphic Widescreen (1.78:1)
Geluid: Dolby Digital 5.1 & DTS Engels Gesproken
Nederlands Ondertiteld
Genre: Actie/Sci-Fi
Speelduur: 103 Minuten
Leeftijd: 12, angst en grof taalgebruik

Extra:
• Also AvailableALONE IN THE DARK
Evil Awakens

Alone In The Dark is gebaseerd op het populaire, gelijknamige horrorgame van Atari en draait om Edward Carnby (Christian Slater), een privédetective die gespecialiseerd is in occulte en bovennatuurlijke zaken. Wanneer een oude vriend onder mysterieuze omstandigheden overlijdt, gaat Carnby op onderzoek uit. Het spoor leidt naar de overblijfselen van een eeuwenoude, verdwenen beschaving. Carnby roept de hulp in van de sexy antropologe Aline Cedrac (Tara Reid) die ontdekt dat de verdwenen beschaving een poort naar de hel herbergt, van waaruit eeuwenoude demonen hun weg naar onze wereld proberen te vinden. Op de hielen gezeten door Carnby's rivaal, geheim agent Burke (Stephen Dorff), proberen Carnby en Cedrac het einde van de wereld te voorkomen�

Features:
Regie: Uwe Boll
Cast: Christian Slater (Mindhunters, True Romance), Tara Reid (American Pie 2, My Boss's Daughter), Stephen Dorff (Blade, Feardotcom, Cold Creek Manor)
Beeld: 16:9 Anamorphic Widescreen (2.35:1)
Geluid: Dolby Digital 5.1 & DTS Engels Gesproken
Nederlands Ondertiteld
Genre: Horror
Speelduur: 94 Minuten
Leeftijd: 16, angst en geweld

Extra:
• Also AvailableTHE AVIATOR
Some men dream the future... He built it. ..

Leonardo DiCaprio en Martin Scorsese bundelen hun krachten opnieuw in The Aviator, een meeslepende film over de legendarische Howard Hughes: miljonair, filmmaker en vliegenier. De film volgt de excentrieke en bevlogen Hughes terwijl hij telkens weer zijn fortuin of leven op het spel zet om zijn dromen te verwezenlijken. Als filmmaker maakt hij de duurste film tot dan toe; als vliegenier breekt hij snelheidsrecords. Hij heeft affaires met de mooiste vrouwen van Hollywood, waaronder Katherine Hepburn. Howard Hughes heeft de wereld aan zijn voeten. Maar het ongeluk ligt op de loer� Martin Scorsese, de grootste levende Amerikaanse regisseur, levert met The Aviator een van zijn beste films af. Een wervelende film die de kijker terugbrengt naar de glorietijd van Hollywood en de begindagen van de vliegtuigindustrie. Leonardo DiCaprio schittert in de hoofdrol, terwijl Cate Blanchetts prachtige vertolking van Katherine Hepburn werd bekroond met een Oscar.

Features:
Regie: Martin Scorsese
Cast: Cate Blanchett (The Lord Of The Rings, The Talented Mr. Ripley, Bandits), Leonardo DiCaprio (Titanic, Romeo + Juliet, Catch Me If You Can), Kate Beckinsale (Underworld, Pearl Harbor, Van Helsing)
Beeld: 16:9 Anamorphic Widescreen (1.78:1)
Geluid: Dolby Digital 5.1 & DTS Engels Gesproken
Nederlands Ondertiteld
Speelduur: 170 Minuten
Leeftijd: 12, angst en grof taalgebruik

Extra:
• Also AvailableWHITE NOISE
The Dead are trying to get a Hold of you

Wie goed luistert, hoort dat de doden met ons proberen te communiceren. In de ruis van de radio klinken stemmen, in het 'sneeuwbeeld' van de televisie verschijnen schimmen. Dit zijn de stemmen en gezichten van de doden... De succesvolle architect Jonathan Rivers (Michael Keaton) is kapot van de dood van zijn vrouw Anna. Wanneer een onbekende man aan zijn deur verschijnt en beweert dat hij via radio- en tv-boodschappen doorkrijgt van Anna, reageert Jonathan eerst vol ongeloof. Het duurt echter niet lang of ook hij ziet in het sneeuwbeeld van de tv een schim die zijn vrouw zou kunnen zijn. Wanhopig om met haar te kunnen communiceren verdiept Jonathan zich verder in het fenomeen, waarmee hij een deur opent naar een andere wereld. Maar in plaats van de innerlijke rust die hij zoekt, krijgt Jonathan de schok van zijn leven... Sommige stemmen kun je maar beter niet horen...

Features:
Regie: Geoffrey Sax
Cast: Michael Keaton (Batman, Desperate Measures, Multiplicity), Deborah Unger (Stander, The Hurricane, The Game)
Beeld: 16:9 Anamorphic Widescreen (2.35:1)
Geluid: Dolby Digital 5.1 & DTS Engels Gesproken
Nederlands Ondertiteld
Genre: Thriller
Speelduur: 92 Minuten
Leeftijd: 12, angst en grof taalgebruik

Extra:
• Also AvailableASSAULT ON PRECINT 13
Unite and fight.

Jake Roenick is een van de weinige agenten die nog dienst heeft. Hij krijgt het onverwacht druk, wanneer er vanwege een sneeuwstorm bezoek komt van een gevangenentransport. De criminelen, onder wie de beruchte Marion Bishop, worden tijdelijk opgesloten in Precinct 13. Wanneer de avond valt, wordt het politiestation overvallen door twee gemaskerde mannen die erop uitzijn om Bishop te vermoorden. De aanval kan worden afgeslagen, maar men beseft dat Precinct 13 een lange, bloederige nacht te wachten staat.

Features:
Regie: Jean-François Richet
Cast: Ja Rule (The Fast And The Furious, Scary Movie 3), Maria Bello (Coyote Ugly, The Cooler), Ethan Hawke (Lord Of War, Training Day), Gabriel Byrne (Vanity Fair, The Usual Suspects), Drea De Matteo (Swordfish, The Sopranos), Laurence Fishburne (The Matrix Revolutions, Mystic River, Boyz N The Hood), John Leguizamo (Moulin Rouge, Romeo + Juliet)
Beeld: 16:9 Anamorphic Widescreen (2.40:1)
Geluid: Dolby Digital 5.1 & DTS Engels Gesproken
Nederlands Ondertiteld
Genre: Actie / Thriller
Leeftijd: 16, geweld en angst

Extra:
• Also AvailableRAISE YOUR VOICE
It's her time to shine

Hilary Duff speelt Terri Fletcher, een jonge meid uit een klein dorpje dat maar één wens heeft: een popster worden. Tegen de zin van haar vader reist Terri naar Los Angeles om een opleiding te volgen aan een beroemde muziekschool. Daar beginnen de problemen pas goed. Als dorpsmeisje moet Terri zich staande houden in de grote stad en op school heerst vooral rivaliteit tussen de meisjes, die er allemaal van dromen om popzangeres te worden. In het begin heeft Terri het erg moeilijk, maar gesteund door een behulpzame leraar en haar vriendje, lijkt Terri haar doel te gaan bereiken... Hilary Duff, bekend als zangeres en actrice van o.a. A Cinderella Story speelt de sterren van de hemel in deze heerlijke film vol humor, romantiek en popmuziek.

Features:
Regie: Sean McNamara
Cast: Hilary Duff (The Lizzie McGuire Movie, Cheaper By The Dozen, A Cinderella Story), John Corbett (Sex And The City, My Big Fat Greek Wedding, Volcano), David Keith (Daredevil, Behind Enemy Lines, Men of Honor)
Beeld: 16:9 Anamorphic Widescreen (1.78:1)
Geluid: Dolby Digital 5.1 Engels Gesproken
Nederlands Ondertiteld
Genre: Romantische komedie
Speelduur: 95 Minuten
Leeftijd: 6, angst
Met de slogan "Filmpakker, die pak je dus gewoon even mee" zijn nieuwe bioscoopfilms tijdelijk te koop tegen sterk verminderde prijs. Met deze actie haakt Dutch FilmWorks op revolutionaire wijze in op de veranderende marktontwikkelingen. Door de prijs tijdelijk te verlagen, bedient het een groot publiek filmliefhebbers dat graag een topfilm in huis wil hebben, maar geen topprijs wil of kan betalen. Een groot publiek dat de film wil aanschaffen en dat niet geïnteresseerd is in extra bonusmateriaal. Op deze Single Editions staan dan ook geen extra features, maar de films zijn wel uitgevoerd met DTS 5.1, Dolby Digital en 16:9 Widescreen. Voor de echte liefhebber blijft Dutch FilmWorks ook de Special Edition versie boordevol interessante extra's uitgeven.

UIT HET ARCHIEF