:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> H.O.M. Vision >> PERSBERICHT: RELEASES JULI-AUGUSTUS 2006
PERSBERICHT: RELEASES JULI-AUGUSTUS 2006
Bron: H.O.M. Vision - Datum: 2006-05-25 - Geplaatst door: Werner
THREE DOLLARS

Eddy heeft vandaag amper drie dollars op zak, en toch is hij gelukkig, want zijn leven is voortdurend in beweging rond drie belangrijke vrouwen: zijn briljante echtgenote Tanya die les geeft aan de universiteit, hun zes jaar oude dochtertje Abbey en uiteindelijk Amanda, Eddy's liefje uit de middelbare -schooltijd die om de negen en een half jaar in zijn leven verschijnt. Genoeg te beleven dus, maar Eddy heeft zoals gezegd maar drie dollars op zak, en wanneer hij opnieuw Amanda ontmoet, zal hij voor een keuze geplaatst worden die de richting van zijn leven voorgoed dreigt te veranderen. Maar is leven uiteindelijk iets anders dan keuzes maken? Alvast niet volgens deze leuke en warme komedie over liefde,familie, vriendschap en huwelijk.

2 AFI awards gewonnen en nog 4 nominaties. De Autralische Academy Awards.

DVD Specs:
Titel: Three Dollars
Beeldformaat: 4:3
Speelduur: 110 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Genre: speelfilm
Window: 5 weken
Releasedatum huur: 18 juli 2006
Releasedatum koop: 29 augustus 2006

Extra's:
• TrailerHORRORS OF WAR
In war, death is not the only thing to fear.

De Tweede Wereldoorlog. Wanneer de druk van de geallieerden op Adolf Hitler en zijn troepen onhoudbaar wordt, besluit de meedogenloze Führer zijn geheime wapen in te zetten: soldaten die door genetische manipulatie gemuteerd zijn tot een half mens, half wolfachtige vechtmachine, met als enige doel het terroriseren van de Amerikaanse soldaten. De Amerikaanse geheime dienst zet een missie op het getouw onder leiding van luitenant John Schmidt om de uitvinder van het wapen op te sporen, een mysterieuze wetenschapper genaamd dokter Schaltur. Aan Schmidt en zijn team van geharde GI's om Schaltur op te sporen en hem te stoppen, vooraleer de gruwelijke experimenten van Hitler de geallieerden voorgoed ten gronde richten.

DVD Specs:
Titel: Horrors of War
Beeldformaat: 4:3
Geluid: Dolby Digital 5.1, Dolby Surround 2.0
Genre: horror, oorlog
Speelduur: 95 min.
Leeftijd: 16
Window: 5 weken
Releasedatum huur: 18 juli 2006
Releasedatum koop: 29 augustus 2006

Extra's:
• Also on DVD2ND OCTOBER
Ghandi's India... today

Karan, een moedige en onbevreesde politie-inspecteur krijgt van de eerste minister de opdracht om tijdens een confrontatie een zekere Bhau om het leven te brengen, een berucht onderwereldfiguur. Maar net als Karan wil toeslaan,zet de minister de operatie stop omdat Bhau's handlanger Kaka de zoon van de minister heeft gekidnapt. Diens eisen zijn duidelijk: de ministerzoon zal worden vrijgelaten in ruil voor Bhau. Maar ondertussen weet Bhau te ontsnappen naar de sloppenwijken en een woedende Karan zweert hem te zullen vatten. De 'slums' worden volledig omsingeld en op twee oktober komt het uiteindelijk tot een beslissende confrontatie tussen Karan en Bhau.

DVD Specs:
Titel: 2nd Octobre
Beeldformaat: 4:3
Geluid: Dolby Surround 2.0
DVD Genre: Bollywood Thriller
Speelduur: 90 min.
Leeftijd: 12
Window: 5 weken
Releasedatum huur: 18 juli 2006
Releasedatum koop: 29 augustus 2006
Extra's:
• Also on DVD30 MILES
...will drive 2 strangers to the limit

Dat het leven een aaneenrijging is van toevalligheden wordt meer dan duidelijk in 30 Miles... Een blanke man is gestrand langs een verlaten snelweg en wordt opgepikt door een zwarte man. Gedurende de dertig mijl die ze samen in de auto afleggen leren ze elkaar beter kennen. Blijkt dat beide mannen, ondanks de culturele verschillen, heel veel gemeen hebben. Wanneer de nacht valt en hun wegen scheiden, is dit voor hen slechts het begin van een opmerkelijk avontuur. 30 Miles herbergt mysterie, emotie en spanning en weet pas op het einde alle geheimen prijs te geven. Een intrigerende thriller die u de perfecte filmavond zal weten te bezorgen.

DVD Specs:
Titel: 30 Miles
Beeldformaat: 4:3
Speelduur: 80 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Genre: actie
Releasedatum koop: 25 juli 2006

Extra's:
• TrailerBANK BROTHERS

De onderwereld heeft een geniaal plan. Breng drie doorgewinterde bankrovers bij elkaar. Huur een kluis en bewaar daarin een verzekerde diamant van een paar miljoen. Laat vervolgens de bankrovers de diamant terughalen. Incasseer het verzekeringsgeld. Versnijdt de diamant en verkoop die dan voor drie keer de waarde. Maar als drie "losers" het plan opvatten juist die bankte overvallen, valt het plan in duigen. Nu willen de gangsters hun diamant terug en ze deinzen nergens voor terug om dat te bereiken...

Titel: Bank Brothers
Beeldformaat: 4:3
Geluid: Dolby Digital 5.1 / Dolby Surround 2.0
Genre: Uban Comedy
Speelduur: 90 min.
Leeftijd: 16
Releasedatum koop: 25 juli 2006

Extra's:
• Also on DVDISHQ QAYAMAT
A dangerous relation

Suman is gelukkig gehuwd met Ravi, tot ze op een dag naar een klasreünie moet. Daar ontmoet ze haar vroegere medeleerling Aja, met wie ze vroeger goed bevriend was zonder meer. Maar de vonk slaat nog diezelfde middag over en ze beleven ter plekke enkele stomende momenten. Suman houdt echter van haar man en keert na het feest terug naar huis, want niemand hoeft het te weten. Maar is dat wel zo? Op een bepaald moment begint Suman vreemde berichten te ontvangen van iemand die hun intieme encouter op het schoolfeest heeft gezien. Spanning en een flinke portiebrandend naakte begeerte in deze "Fatal Attraction van het Oosten".

DVD Specs:
Titel: Ishq Qyamat
Beeldformaat: 4:3
Geluid: Dolby Surround 2.0
Genre: Bollywood
Speelduur: 120 min.
Leeftijd: 12
Releasedatum koop: 25 juli 2006

Extra's:
• Also on DVD